شما اولین نفری هستین که میشنوم این مشکل. دارین! من 1 ساله خودم همین مانیتورو دارم هیچ مشکلیم نداره ! دیگه خیلی شانست بد بوده :dدوستان یه نکته به هیچ عنوان سراغ مانیتور های ایسوس نرین ، خودم یه 247h خریدم اوایل تابستون به چند روز نکشید هر روز یه پیکسل میسوخت ! حالا بگین این از شانس ... دادم گارانتی برام پنل رو عوض کنه زد قاب دور رو شکونددیگه من روانی شدم
بالاخره برام عوضش کردن با یه دونه جدیدش ، این پنلش اون قدر داغ میکرد دست میزدم میسوخت فقط
خلاصه این که دیگه خیلی سراغشون نرین ، الان یه مانیتور دارم 2 ساله مدلش اینه : samsung s23b575v plus که دو تا پورت hdmi داره ، خودشم اسپیکرش عالیه و یه پورت هم داره برای انتقال صدا از مانیتور به اسپیکر جداگانه . این مانیتور آخ هم نگفتهخیلی هم راحت بازی میکنم باهاش تو ps4 .
شما اولین نفری هستین که میشنوم این مشکل. دارین! من 1 ساله خودم همین مانیتورو دارم هیچ مشکلیم نداره ! دیگه خیلی شانست بد بوده :d![]()
درودکسی از دوستان این پست من رو ندیده که یه جواب به ما نمیده
یکم حال بدین به ما دیگه چی میشه 2 تا سوال پرسیدیمااااا![]()
با این بودجه و این سایز که فرمودین،همون W600 بهترین گزینه هستش.دوست خوبم دو تا پست بالاتر همش رو نوشته بودم
2 الی 3 تومن 48 تا 51 - فول اچ دی پلاسما اگه هست معرفی کنید اگه نه همون 48 اینچ فول اچدی با هرتز خوب برای موشن فلو و نداشتن لگ چیزه خوبی معرفی کنید مرسی
تلوزیونی که بخوایم دیجیتالی بخریم چی؟![]()