خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان خوبم میخواستم برای خرید یه تلویزیون 48 اینچ تا 51 اینچ تو رنج قیمت 2.5 میلیون راهنمایی کنید .
من خودم شنیدم پلاسما خیلی خوبه تصویرش ولی فول اچ دی نداره به نظرتون تو بازی تاثیر میزاره ( مدل مورد نظرم سامسونگ H4950 ) - قیمتش 1.800
بعد مدل بعدی که رفتم دیدم مدل 48 اینچی سامسونگ 100 هرتزی H5890 ( قیمتش 2.500 )هستش ممنون میشم به جز اینایی که گفتم تو خرید یه TV خوب برای دیدن فوتبال و گیمینگ راهنمایی کنید .
مرسی کلی

دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه :-/ ؟
ممنون میشم کمک کنید تو خرید یه TV خوب برای گیمینگ - فیلم و دیدن فوتبال ...
مدلهای مدنظر خودم
51inch Samsung H4950 - HD
48inch Samsung H5890 - Full HD
48inch Sony W600 - Full HD
من فقط تحقیقی که کردم هرتز و تصویر و زاویه دید پلاسما ها خیلی خوبه ؟

Last edited by a moderator:
دوستان یه نکته به هیچ عنوان سراغ مانیتور های ایسوس نرین ، خودم یه 247h خریدم اوایل تابستون به چند روز نکشید هر روز یه پیکسل میسوخت ! حالا بگین این از شانس ... دادم گارانتی برام پنل رو عوض کنه زد قاب دور رو شکوند :| دیگه من روانی شدم :دی
بالاخره برام عوضش کردن با یه دونه جدیدش ، این پنلش اون قدر داغ میکرد دست میزدم میسوخت فقط :دی
خلاصه این که دیگه خیلی سراغشون نرین ، الان یه مانیتور دارم 2 ساله مدلش اینه : samsung s23b575v plus که دو تا پورت hdmi داره ، خودشم اسپیکرش عالیه و یه پورت هم داره برای انتقال صدا از مانیتور به اسپیکر جداگانه . این مانیتور آخ هم نگفته :دی خیلی هم راحت بازی میکنم باهاش تو ps4 .

دوستان یه نکته به هیچ عنوان سراغ مانیتور های ایسوس نرین ، خودم یه 247h خریدم اوایل تابستون به چند روز نکشید هر روز یه پیکسل میسوخت ! حالا بگین این از شانس ... دادم گارانتی برام پنل رو عوض کنه زد قاب دور رو شکوند :| دیگه من روانی شدم :دی
بالاخره برام عوضش کردن با یه دونه جدیدش ، این پنلش اون قدر داغ میکرد دست میزدم میسوخت فقط :دی
خلاصه این که دیگه خیلی سراغشون نرین ، الان یه مانیتور دارم 2 ساله مدلش اینه : samsung s23b575v plus که دو تا پورت hdmi داره ، خودشم اسپیکرش عالیه و یه پورت هم داره برای انتقال صدا از مانیتور به اسپیکر جداگانه . این مانیتور آخ هم نگفته :دی خیلی هم راحت بازی میکنم باهاش تو ps4 .
شما اولین نفری هستین که میشنوم این مشکل. دارین! من 1 ساله خودم همین مانیتورو دارم هیچ مشکلیم نداره ! دیگه خیلی شانست بد بوده :d:|

شما اولین نفری هستین که میشنوم این مشکل. دارین! من 1 ساله خودم همین مانیتورو دارم هیچ مشکلیم نداره ! دیگه خیلی شانست بد بوده :d:|

من تابستون هم اومدم گفتم این قضیه رو اکثرا همینو گفتن :دی
الانم مانیتور تو جعبس هر روز جعبشو میبینم فقط لعنت میفرستم که چه پدری از من دراورد :|

کسی از دوستان این پست من رو ندیده که یه جواب به ما نمیده
یکم حال بدین به ما دیگه چی میشه 2 تا سوال پرسیدیمااااا :(
درود
شما اگه حداکثر بودجه رو و حداقل و حداکثر سایز رو بفرمایین،بهتر میشه راهنمایی کرد.
در کل چون برای گیم هم لازم دارید،بهتره که سراغ سری W سونی برید.

XPERIA Z3

دوست خوبم دو تا پست بالاتر همش رو نوشته بودم
2 الی 3 تومن 48 تا 51 - فول اچ دی پلاسما اگه هست معرفی کنید اگه نه همون 48 اینچ فول اچدی با هرتز خوب برای موشن فلو و نداشتن لگ چیزه خوبی معرفی کنید مرسی

دوست خوبم دو تا پست بالاتر همش رو نوشته بودم
2 الی 3 تومن 48 تا 51 - فول اچ دی پلاسما اگه هست معرفی کنید اگه نه همون 48 اینچ فول اچدی با هرتز خوب برای موشن فلو و نداشتن لگ چیزه خوبی معرفی کنید مرسی
با این بودجه و این سایز که فرمودین،همون W600 بهترین گزینه هستش.

XPERIA Z3

سلام دوستان میشه یه نفر در مورد input lag یه توضیح کوچیک بده من مثلا نگاه کردم سامسونک مدل 6400 48 اینچ 44 هست input lag در سونی w800B - میشه 33 چقدر تاثیر داره این input lag تو بازی و گیمینگ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or