خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بچه ها این پیشنهاد میشه ؟

LG 25UM65-P Ultrawide IPS Monitor - مانیتور التراواید IPS ال جی 25UM65

این زمان پاسخگوییش بالا نیست ؟ من میخوام برای ps4 مانیتور بگیرم ولی واقعا گیج شدم کسی اگه میتونه چندتا پیشنهاد بده لطفا :x

زمان پاسخگوییش به کنار
این مانیتور Ultra Wide اه ، همچین رزولوشن ای PS4 ساپورت نمی کنه کلا
تصویری که بهت می ده نصف صفحه هست روی این مانیتور ، یا باید باهاش بسازی یا باید تصویر رو بکشی که دیگه فاجعه می شه

زمان پاسخگوییش به کنار
این مانیتور Ultra Wide اه ، همچین رزولوشن ای PS4 ساپورت نمی کنه کلا
تصویری که بهت می ده نصف صفحه هست روی این مانیتور ، یا باید باهاش بسازی یا باید تصویر رو بکشی که دیگه فاجعه می شه

بعد از کلی گشتن اینو پیدا کردم به نظرم گزینه خوبی میاد شما نظری روش نداری ؟
ASUS VX238H LED Monitor - مانیتور LED ایسوس مدل VX238H

32 از سونی یا سامسونگ چه مدلایی خوبن؟

مصطفی جان اگه از سونی میخوایی بخری بهترین گزینه تو ی 32 من W670 اسمارت سونی رو بهت پیشنهاد میکنم که تولیدش متوقف شده ولی همه چیزش تکمیل از مبدل دیجیتالی تا اجرای 200 هرتز و کنتراست 1.8000000 که تو رو راضی نگه میداره قیمتش یک و سیصد هست یه سرچ بزن ببین چطوره

مصطفی جان اگه از سونی میخوایی بخری بهترین گزینه تو ی 32 من W670 اسمارت سونی رو بهت پیشنهاد میکنم که تولیدش متوقف شده ولی همه چیزش تکمیل از مبدل دیجیتالی تا اجرای 200 هرتز و کنتراست 1.8000000 که تو رو راضی نگه میداره قیمتش یک و سیصد هست یه سرچ بزن ببین چطوره
مرسی قیمت نمایندگیش چنده قیمت بانه منظورم نیست امکان خرید از سایتهای بانه ای برام مقدور نیست اصلا:d

مرسی قیمت نمایندگیش چنده قیمت بانه منظورم نیست امکان خرید از سایتهای بانه ای برام مقدور نیست اصلا:d

مصطفی جان حدود یک و سیصد و پنجاه تا چهارصده البته من چهل اینج رو میپسندم ولی این مدل بهترین انتخاب توی 32 هستش

از کجا بفهمیم tv فرمت ntfs و زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟

یه فلش ببر با خودت و همه اینایی که گفتی رو تست کن.هرچند قبلش خود فروشنده همه اطلاعاتو بهت میده اما تست هم کنی بد نیست.

- - -ویرایش - - -

سلام
میخوام ps4 بگیرم اما قبلش هم باید یه tv بگیرم
برای تلویزیون میتونم 1200 خرج کنم.
خودم این مد نظرمه : LG 32LB55100GI LED TV - تلویزیون LED ال جی مدل 32LB55100GI
بهتر از اینم میتونم بگیرم؟

اگه 1080p هست بگیر . من از همین سری ها داشتم 720p بود و ازش راضی بودم فقط بخاطر حرف و تیکه های ملت فروختمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or