خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بهترین FULL HD های موجود در ایران خودتان قضاوت کنید.
SAMSUNGF8000&SONY W900A
ed915769186dbba397c9604c077e5929.jpg
5dfdd2f3b318ef5b8eac543e3c4986af.jpg

من چون هر دو رو از نزدیک دیدم SONY بخاطر Triliminus بینظیره.

SONY XPERIA Z3
اصلا رو این کلیپ توی youtube حساب نکنید!
شخصا تلویزیون رو کالیبره کردم و رنگش عالی هستش
کالیبرش هم نکنی تصویرش اینجوری نیس!البته تنظیم رنگ داره به صورت warm و cold ،هر جور دوس داشته باشید تغییرش بدید

اصلا رو این کلیپ توی youtube حساب نکنید!
شخصا تلویزیون رو کالیبره کردم و رنگش عالی هستش
کالیبرش هم نکنی تصویرش اینجوری نیس!البته تنظیم رنگ داره به صورت warm و cold ،هر جور دوس داشته باشید تغییرش بدید
من از این تصویر دفاع نمیکنم اما شما هیچ وقت نمیتونی با دیدن tv تو خونه بگی اینطور هست یا نیست باید حتما کنار هم باشه ببینید چطور به نظر میاد.

اقا tv سامسونگ 4k که اینپوت لگ پایینی داشته باشه چی سراغ دارین من خودم 8890 4k دارم همچیش خوبه فقط اینپوت لگ بالای داره ممنون
متاسفانه تلویزیونهای سامسونگ مخصوصاً 4K اینپوت لگ جالبی ندارن.
مجبورید دنبال SONY باشید همگی زیر 40ms هستند.
سری 4K B سونی اینپوت لگ 33ms دارند.

SONY XPERIA Z3

داداش 4k تا سقف 6/5 میلیون چی پیشنهاد میکنی؟

چند اینچ مد نظرت هست 55 یا کمتر
چون اکثرا 4K ها از 55 شروع میشند و سایز های زیر 55 کم دیده میشه و سال 2015 قراره بیان
اگر برای الان میخواهی میتونی روی سونی بیشتر مانور بدی ولی باید بیشتر هزینه کنی
ولی LG انتخاب های بسیار بیشتری میتونی توی 4K داشته باشی

چند اینچ مد نظرت هست 55 یا کمتر
چون اکثرا 4K ها از 55 شروع میشند و سایز های زیر 55 کم دیده میشه و سال 2015 قراره بیان
اگر برای الان میخواهی میتونی روی سونی بیشتر مانور بدی ولی باید بیشتر هزینه کنی
ولی LG انتخاب های بسیار بیشتری میتونی توی 4K داشته باشی
بين 50 تا 55 اينچ باشه بيشتر از اينا پولم نميكشه:( اين lg ub 8500 چه جوريه؟ بعضيها ميگن خوبه بهضيها ميگن نه. يه 4k باشه كه قابليت ارتقاي تصاوير full hd به 4k هم داشته باشه.

بين 50 تا 55 اينچ باشه بيشتر از اينا پولم نميكشه:( اين lg ub 8500 چه جوريه؟ بعضيها ميگن خوبه بهضيها ميگن نه. يه 4k باشه كه قابليت ارتقاي تصاوير full hd به 4k هم داشته باشه.

ببین الان واقعا بخواهی از من نظر بخواهی میگم صبر کن تا سری 2015 بیاد
خود من سری 2013 خریدم نه 2014 چون سری 2014 اون خوب هاش بالای بودجه من بود و اینهایی که تا 6 تومن بود جالب نبودن برای همین رفتم 1 کلاس پایین تر و ماکزیمم
این LG UB8500 رو از نزدیک دیدم و باهاش PS4 بازی میکنیم ( دوستم خرید ) البته سایز 49.5 که میگن 50 اینچ
این مدل اینپوت لگ خوبی نداره فکر کنم 65 میلی ثانیه هستش و نسبت به TV های خفن سونی 4K حرفی برای گفتن نداره ولی برای سایر کارها خوبه مثلا F8890 سامسونگ هستش
جدا از بحث سیستم عامل و ........... وب او اس و ...............
برای گیم پیشنهاد نمیدمش ولی برای فیلم دیدن اگر واقعا فیلم با کیفیت 4K داشته باشی آره عالی هستند در غیر این صورت یه تاخیر کوچیک برای آپ اسکیلیندگ تصویر هم داره
3D هم که پسیو هستش که هم خوبی هو بد
عمق کمتر نسبت به اکتیو ولی عدم نیاز به باطری و سبک بودن از طرف دیگه

ببین الان واقعا بخواهی از من نظر بخواهی میگم صبر کن تا سری 2015 بیاد خود من سری 2013 خریدم نه 2014 چون سری 2014 اون خوب هاش بالای بودجه من بود و اینهایی که تا 6 تومن بود جالب نبودن برای همین رفتم 1 کلاس پایین تر و ماکزیمم این LG UB8500 رو از نزدیک دیدم و باهاش PS4 بازی میکنیم ( دوستم خرید ) البته سایز 49.5 که میگن 50 اینچ این مدل اینپوت لگ خوبی نداره فکر کنم 65 میلی ثانیه هستش و نسبت به TV های خفن سونی 4K حرفی برای گفتن نداره ولی برای سایر کارها خوبه مثلا F8890 سامسونگ هستش جدا از بحث سیستم عامل و ........... وب او اس و ............... برای گیم پیشنهاد نمیدمش ولی برای فیلم دیدن اگر واقعا فیلم با کیفیت 4K داشته باشی آره عالی هستند در غیر این صورت یه تاخیر کوچیک برای آپ اسکیلیندگ تصویر هم داره 3D هم که پسیو هستش که هم خوبی هو بد عمق کمتر نسبت به اکتیو ولی عدم نیاز به باطری و سبک بودن از طرف دیگه
اتفاقا داداش من اولويت اولم گيم و فيلمه . كيفيت تصوير واسم مهمه. الان خودم full hd lg دارم ازش راضيم. امكانات جانبي هم زياد داره. ولي همونطور كه گفتم . كيفيت تصوير واسم مهمه. من خودم به شدت طرفدار sony هستم . ولي نميدونم اين سري جديد 2015 به بودجه من ميخوره يا نه. ولي سوني گفته كه ارزونتره سري جديداش.

آخرین ویرایش:
اتفاقا داداش من اولويت اولم گيم و فيلمه . كيفيت تصوير واسم مهمه. الان خودم full hd lg دارم ازش راضيم. امكانات جانبي هم زياد داره. ولي همونطور كه گفتم . كيفيت تصوير واسم مهمه. من خودم به شدت طرفدار sony هستم . ولي نميدونم اين سري جديد 2015 به بودجه من ميخوره يا نه. ولي سوني گفته كه ارزونتره سري جديداش.

ببین داداش الان تلویزیون 4k عملا قابلیت 4k بودنش فعلا بلا استفادست شاید تا چند سال آینده که یکم عام تر بشه و فیلم ها و کلیپ های 4k بیشتر بشه. استفاده هایی هم که شما میخوای داشته باشی یه تلویزیون فول اچ دی بهتر هم میتونه براورده کنه

ببین داداش الان تلویزیون 4k عملا قابلیت 4k بودنش فعلا بلا استفادست شاید تا چند سال آینده که یکم عام تر بشه و فیلم ها و کلیپ های 4k بیشتر بشه. استفاده هایی هم که شما میخوای داشته باشی یه تلویزیون فول اچ دی بهتر هم میتونه براورده کنه
درود
عزیز فیلمهای با کیفیت FULL HD رو تلویزیونهای 4K با کیفیت به مراتب بالاتر از تلویزیونهای FULL HD به نمایش میزارن.(بعلت سیستم Upscaling) خصوصاً تو مدلهای SONY بخاطر سیستم رنگ زنده یا Triliminus که کوانتم دات حساب میشه و شرکت LG هم تو مدلهای 2015 استفاده کرده.
در مورد محتوا هم از 18 ماه پیش تو آمریکا موجود هست ولی تا یک یا دو سال دیگه طول میکشه فراگیر شه.
157cee0700d5836dc788b3bf7a5ba95d.jpg

عزیزانیکه 4K TV دارند از چند روز پیش که برنامه PlayMemories Online آپدیت شده فقط وارد این برنامه تو PS4 میشید کیفیت پخش PS4 اتوماتیک 4K میشه.
به کیفیت TV توجه کنید.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:

ببین گیم با فیلم خیلی تفاوت داره برای گیم هرچی اینپوت لگ پایین تر باشه بهتره
ولی فیلم کیفیت اینطور نیست و موارد زیادی دخیله
من خودمم هم قبل از این TV جدید یه LG داشتم و هنوز خدایی راضی هستیم.
فکر نکنم به راحتی بتونی یه Tv از سونی تا 6.5 بگیری :(
بنظرم صبر کن تا این جدید ها بیان 2015 بگیر هم گفته شده سایز پایین هم تولید دارند و هم نسل جدید هستند ( اندروید ) البته تاکید میکنم گول سیستم عامل و این خورده ریزهارو نخور
حالا اندروید هم بیاد روی TV مگه چی میکنه ؟!!!!! کیفیت پنل مهمه

ببین گیم با فیلم خیلی تفاوت داره برای گیم هرچی اینپوت لگ پایین تر باشه بهتره
ولی فیلم کیفیت اینطور نیست و موارد زیادی دخیله
من خودمم هم قبل از این TV جدید یه LG داشتم و هنوز خدایی راضی هستیم.
فکر نکنم به راحتی بتونی یه Tv از سونی تا 6.5 بگیری :(
بنظرم صبر کن تا این جدید ها بیان 2015 بگیر هم گفته شده سایز پایین هم تولید دارند و هم نسل جدید هستند ( اندروید ) البته تاکید میکنم گول سیستم عامل و این خورده ریزهارو نخور
حالا اندروید هم بیاد روی TV مگه چی میکنه ؟!!!!! کیفیت پنل مهمه
مرسي از راهنماييت دوست عزيز. به قول شما صبر كنيم بهتره .

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز
این تی وی چطوره؟برا پلی 3 میخوام ممنون میشم پاسخ بدید.تو این اندازه و این رنج قیمت چیز بهتری میتونم پیدا کنم؟
32LN5400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or