خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
با تشکر از دوست گرامی
کسی کارایی cpu رو واسه tv میدونه؟
پردازش تصویر!!
هر چی cpu قوی تر پردازش با کیفیت تر و سریع تری داریم!!!
_____________-
اقا لطفا سوال منم جواب بدید :)
سلام tv خونه اینه
SAMSUNG LCD C695-تلویزیون سامسونگ LCD C695
نظرتون در موردش چیه؟؟؟
و همچنین با تغیر به w800 خیلی فرق میکنه کیفیت تو گیم؟؟؟

قبمت تا چند مد نظرتون هست ؟
تلویزیون فورکا خوب ده میلیون به بالاست . تلویزیونهای فورکا ارزون مثل پنج شش تومن نه اچدی کامل هستن نه فورکا درست درمون . در حد 10-11 تومن مدلهای فورکا سونی خیلی خوبی هستن خواستی مدلهاش رو میگم .
میتونید هم صبر کنید تا سری جدید سونی چند ماه دیگه بیاد گفته شده قیمتش نسبت به تلویزیونهای فعلی ارزانتره .
آقا شما 4K داری خودت ؟ یا همین جوری میگی زیر 10 تومن فایده نداره و بالای 10 تومن خوبه؟:-/
در حال حاضر تلویزیون های 4K سونی که بهترینشون 800 هرتز هست و مدل های معمولیش 200 هرتز هست !! در حالی که سری 8850 سامسونگ با سایز 55 با 1000 هرتز موجوده با قیمت 6800000 !(غیر خمیده)
یه مدل هم داره 75 اینچ 1200 هرتز 11 تومنه
اینم اضافه کنم فقط سامسونگ که یه سری فیلم رو یک هارد ssd یک ترا با کیفیت 4k عرضه کرده و این ها هم همه تبدیل شدن به 4k !! یعنی هیچ فیلم 4k ـی نداریم فعلا ... قیمت اون هارد هم 300 دلاره که تو ایران نیست اصلا !

یه سوالی داشتم که جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!
رفیق من یه تی وی سونی مدل w800 داره وقتی که فلش یا پخش کننده ای وصل می کنه که زیر نویس فارسی داره این زیر نویس ها به صورت حروف عجق وجق و عجیب و غریب نمایش داده میشه! راه حل چیه که زیر نویس کاملا فارسی و درست نمایش داده بشه؟!

یه سوالی داشتم که جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!
رفیق من یه تی وی سونی مدل w800 داره وقتی که فلش یا پخش کننده ای وصل می کنه که زیر نویس فارسی داره این زیر نویس ها به صورت حروف عجق وجق و عجیب و غریب نمایش داده میشه! راه حل چیه که زیر نویس کاملا فارسی و درست نمایش داده بشه؟!
مشکل همه تلویزیون های سونی اینه!!!
شما این برنامه رو تست کن ببین میشه یا نمیشه
قول درست شدن رو نمیدمها :D
برنامه رو باز کن زیر نویسی که داری رو بنداز توش خودش بغل زیرنویست یک دونه دیگه زیرنویس درست میکنه با همون اسم فقط اخرش زده ادیتد
بعد اسم فیلم رو دقیقا کپی کن رو فایل ساخته شده جدید که هم اسم شن بعد 2 فایل رو تو یک پوشه بریز بعد وصل کن به تلویزون ببین درست میشه یا نه
اینم لینک دانلود برنامه
لینک دانلود

پسرعموی من داره . رفتم خونش تست کردیم .
کانالهای اچدی ماهواره عالی
اسدی مثل صدا سیما متوسط رو به ضعیف
پلی فور متوسط و من زیاد راضی نشدم ازش

عزیز چرا اطلاعات غلط میدی. والا من دارمش هم تو بازی هم تو شبکه های ماهواره و غیر ماهواره خیلی خیلی خوبه. البته واسه من w800b 50 inch هستش. در مورد تلویزیون یه نکته مهم نباید فراموش شه اینکه تلویزیون مثل مانیتور نیست و باید حداقل یک و نیم متر ازش فاصله داشته باشی تا بهترین کیفیتو ازش ببینی. تلویزیونو اگه از فاصله نزدیک ببینی پیکسلاش معلومه و کیفیتش بد نشون داده میشه.

دوستان 2تا tv هست مدل سامسونگ که یه قیمت هستن
6355 و 6390
یکیشون سه بعدیه اما اسمارت نیست
اون یکی اسمارته ولی سه بعدی نیست
کدومشونو بخرم؟
و اینکه cpu تو tv چه کاربردی داره؟مدل6390 cpu چهار هسته ای داره ممنون اگه زود جواب بدید

من اون رو 6360 اش رو دارم و ازش راضیم همون 6390 غیر اسمارته کیفیت تصویرش خوبه باهشم رو PC می زنم

عزیز چرا اطلاعات غلط میدی. والا من دارمش هم تو بازی هم تو شبکه های ماهواره و غیر ماهواره خیلی خیلی خوبه. البته واسه من w800b 50 inch هستش. در مورد تلویزیون یه نکته مهم نباید فراموش شه اینکه تلویزیون مثل مانیتور نیست و باید حداقل یک و نیم متر ازش فاصله داشته باشی تا بهترین کیفیتو ازش ببینی. تلویزیونو اگه از فاصله نزدیک ببینی پیکسلاش معلومه و کیفیتش بد نشون داده میشه.

داداش بستگی به دید بیننده داره . شاید یه تصویر تو نظر شما خوب باشه ولی تو نظر من بد باشه .
شاید من توقعم از تصویر زیاد هست و شما تا حالا تلویزیون با کیفیت ندیدی !
کیفیت این تلویزیون تو فیلم اچدی خیلی خوبه ولی تصاویر اسدی افتضاحه و بازی هم متوسط .
شما f8000 و h7000 سامسونگ و اینو بزار کنار هم میفهمی !

بهترین FULL HD های موجود در ایران خودتان قضاوت کنید.
SAMSUNGF8000&SONY W900A
ed915769186dbba397c9604c077e5929.jpg
5dfdd2f3b318ef5b8eac543e3c4986af.jpg

من چون هر دو رو از نزدیک دیدم SONY بخاطر Triliminus بینظیره.

SONY XPERIA Z3

بهترین FULL HD های موجود در ایران خودتان قضاوت کنید.
SAMSUNGF8000&SONY W900A
ed915769186dbba397c9604c077e5929.jpg
5dfdd2f3b318ef5b8eac543e3c4986af.jpg

من چون هر دو رو از نزدیک دیدم SONY بخاطر Triliminus بینظیره.

SONY XPERIA Z3

سلام مجدد
اول یه نکته رو اشاره کنم
این عکس بالا اون F8000 تصویر تنظیم نیست از لحاظ روشنایی و این عکس یکم نا عدالتی هستش :(
واقعا اینقدر تقاوت ندارند با عکس اگر بخواهید براتون مقایسه میزارم اینجور نیست حتی میتونید تاوی YouYube هم مقایسه F8000 با W900A رو ببنید و خودتون قضاوت کنید
ببنید TV من هم بلاخره اومد و الان 2 روزه دارم تست میکنمشون
البته اول آپدیت سنگینی داشت انجام دادم و بعد دست بکار شدم
ببینید هر دو TV سونی W904A یا همون W900A و سامسونگ F8880 یا همون F8000 معروف فوق العاده هستند
من با هر دو کار کردم

اولین مشکل اینکه سونی رو تخمشو ملخ خورده !!! من قبلا هم گفتم توی شیراز فقط 1 جا 1 دونه W904A دیدم که توی مغازه بود و پلمب نبود و داشت نمایش میداد و فروشنده کمتر از 5500 هم نمیدادش 46 اینچ
سامسونگ به مراتب راحت تر گیر میاد البته همونم بسیار کمیاب شده
------------
تا سقف 6 میلیون من هم همین دو مدل بالا رو پیشنهاد میدم
دلیل گرون بودن این دو مدل نسبت به TV های مثل F8890 که 48 اینچ هم هستش و 4K اینکه اینها بهترین های Full HD هستند و هیچیز کم ندارند (سامسونگ بیشتر F8880 ) برای همین گرون تر فروش میرند و کمیابی هم که دیگه مزید بر علت هستش

سونی W904 پنل فوق العاده ای داره میتونم بگم از 20 بهش بیست میدم و به سامسونگ F8880 نمره عالی 19 رو میدم
ولی بحث اینجا تمام نمیشه !!! تازه شروع میشه
ببنید سامسونگ هوشمند بودن Tv هاش واقعا ادمو دیونه میکنه
همه چیز هست من از گوشی اندروید سامسونگ خودم ( نوت 3 ) با TV همه قسمت هاش مچ هستش و براحتی حتی نبود یه روتر هم میترکونی و لذت میبری
اکثر فرمت ها و زیرنویس ها و ............. رو بخوبی مثل یه TV اندروید میتونی پخش کنی و واقعا جالب هستش
درمورد سونی W904 وضع به این گونه نیست
درسته اسمارت حساب میشه ولی این کجا و آن کجا
درباره F8880 هم باید بگم یکم روی تنضیمات کار کنی خداشاهده با همون کیفیت W904 میتونی تصویر بگیری

درباره 3D هم من با PS3 بازی کردم باحال بود
فیم 3D دیسک ارجینال بلوری دیدم فکم اوفتاد بینظیر هستش
البته سونی هم همینطور

PS4 هم به هردو وصل کردم شخصا بازی های BF4 و اینفاموس فرست لایت , Call OF Duty Ghost & AW رو باهش تجریه کردم و ...... واقعا در هر دو لذت بینظری بردم :d
PC خودمو یا همون اژدها رو فقط به F8880 وصل کردم با HDMI و کلیپ با کیفیت 4K روش پخش کردم که تراکم پیکسلی داشته باشه و دیدم واقعا عالی هستش
بازی با PC انجام دادم بالای 60 فریم داشتم فریم میگرفتم روی ULTRA بازی ها یعنی بالاتر از PS4 کلی اشک ریختم چرا زدوتر بفکر خرید نیافتادم :(

در کل هر دو مدل عالی هستند ( خود من بلاخره بعد یه جنگ با خودم موقع خرید به F8880 رضایت دادم و باید بگم عالیه )
این هوشمند بودن سامسونگ منو از اون یه نمره راضی کرد و کشید اینطرف
در ضمن بگم توی رنگینگ TV ها F8880 به مراتب از W904 بالاتر هست چون اونها به همه چیز نمره میدند و سامسونگ تونسته بود بزنه جلو
فقط 1 چیزو میگم :
اگر قصد وصل کردن TV به اینترنت و وسایل جانب مثل موبایل و تبلت و ....... رو ندارید برید سراغ W904 سونی
ولی اگر میخواهید هر کاری برای شما نجام داده بشه فقط F8880

سوالی بود در خدمتم
من تازه TV خریدم و کلی اطلاعات جمع کردم اگر بتونم کمک کنم خوشحال میشم

سلام مجدد
اول یه نکته رو اشاره کنم
این عکس بالا اون F8000 تصویر تنظیم نیست از لحاظ روشنایی و این عکس یکم نا عدالتی هستش :(
واقعا اینقدر تقاوت ندارند با عکس اگر بخواهید براتون مقایسه میزارم اینجور نیست حتی میتونید تاوی YouYube هم مقایسه F8000 با W900A رو ببنید و خودتون قضاوت کنید
ببنید TV من هم بلاخره اومد و الان 2 روزه دارم تست میکنمشون
البته اول آپدیت سنگینی داشت انجام دادم و بعد دست بکار شدم
ببینید هر دو TV سونی W904A یا همون W900A و سامسونگ F8880 یا همون F8000 معروف فوق العاده هستند
من با هر دو کار کردم

اولین مشکل اینکه سونی رو تخمشو ملخ خورده !!! من قبلا هم گفتم توی شیراز فقط 1 جا 1 دونه W904A دیدم که توی مغازه بود و پلمب نبود و داشت نمایش میداد و فروشنده کمتر از 5500 هم نمیدادش 46 اینچ
سامسونگ به مراتب راحت تر گیر میاد البته همونم بسیار کمیاب شده
------------
تا سقف 6 میلیون من هم همین دو مدل بالا رو پیشنهاد میدم
دلیل گرون بودن این دو مدل نسبت به TV های مثل F8890 که 48 اینچ هم هستش و 4K اینکه اینها بهترین های Full HD هستند و هیچیز کم ندارند (سامسونگ بیشتر F8880 ) برای همین گرون تر فروش میرند و کمیابی هم که دیگه مزید بر علت هستش

سونی W904 پنل فوق العاده ای داره میتونم بگم از 20 بهش بیست میدم و به سامسونگ F8880 نمره عالی 19 رو میدم
ولی بحث اینجا تمام نمیشه !!! تازه شروع میشه
ببنید سامسونگ هوشمند بودن Tv هاش واقعا ادمو دیونه میکنه
همه چیز هست من از گوشی اندروید سامسونگ خودم ( نوت 3 ) با TV همه قسمت هاش مچ هستش و براحتی حتی نبود یه روتر هم میترکونی و لذت میبری
اکثر فرمت ها و زیرنویس ها و ............. رو بخوبی مثل یه TV اندروید میتونی پخش کنی و واقعا جالب هستش
درمورد سونی W904 وضع به این گونه نیست
درسته اسمارت حساب میشه ولی این کجا و آن کجا
درباره F8880 هم باید بگم یکم روی تنضیمات کار کنی خداشاهده با همون کیفیت W904 میتونی تصویر بگیری

درباره 3D هم من با PS3 بازی کردم باحال بود
فیم 3D دیسک ارجینال بلوری دیدم فکم اوفتاد بینظیر هستش
البته سونی هم همینطور

PS4 هم به هردو وصل کردم شخصا بازی های BF4 و اینفاموس فرست لایت , Call OF Duty Ghost & AW رو باهش تجریه کردم و ...... واقعا در هر دو لذت بینظری بردم :d
PC خودمو یا همون اژدها رو فقط به F8880 وصل کردم با HDMI و کلیپ با کیفیت 4K روش پخش کردم که تراکم پیکسلی داشته باشه و دیدم واقعا عالی هستش
بازی با PC انجام دادم بالای 60 فریم داشتم فریم میگرفتم روی ULTRA بازی ها یعنی بالاتر از PS4 کلی اشک ریختم چرا زدوتر بفکر خرید نیافتادم :(

در کل هر دو مدل عالی هستند ( خود من بلاخره بعد یه جنگ با خودم موقع خرید به F8880 رضایت دادم و باید بگم عالیه )
این هوشمند بودن سامسونگ منو از اون یه نمره راضی کرد و کشید اینطرف
در ضمن بگم توی رنگینگ TV ها F8880 به مراتب از W904 بالاتر هست چون اونها به همه چیز نمره میدند و سامسونگ تونسته بود بزنه جلو
فقط 1 چیزو میگم :
اگر قصد وصل کردن TV به اینترنت و وسایل جانب مثل موبایل و تبلت و ....... رو ندارید برید سراغ W904 سونی
ولی اگر میخواهید هر کاری برای شما نجام داده بشه فقط F8880

سوالی بود در خدمتم
من تازه TV خریدم و کلی اطلاعات جمع کردم اگر بتونم کمک کنم خوشحال میشم

داداش 4k تا سقف 6/5 میلیون چی پیشنهاد میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or