خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان کارشناس؛من خوشحال میشم جواب سئوالمو بگیرم ..
من خودم هم یه مانیتور W2261VP دارم و هم یه تلویزیون 50 اینچ w800b.
W2261VP یه مانیتور فوق العاده است.چندسالی میشه دارمش ولی اصلا ازش زده نشدم.مسلما اگه بتونی یه تلویزیون رده بالا بگیری تجربه بهتری میگیری.واقعا بعد از خرید W800B به این جمله سونی که تلویزیون هایی مخصوص گیم هستند ایمان آوردم.خیلی حال میده باهاشون بازی کنی.
ولی در کل اگه بودجه ات نمیرسه فعلا همین W2261VP خوبه.واقعا مانیتور خوبیه.

دوستان یه مانیتور بالای 24 اینچ چی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟ تا سه تومن مشکلی ندارم ولی می خوام صفحش مات نباشه مثل imac یا اسمارت تی وی های امروزی باشه(اسمشو نمی دونم:دی)همون براق یا ...:دی
یدونه 46ES8880 دارم برا PS4 ولی می خوام چون یه سیستم ببندم می خوام یه مانیتور عالی هم داشته باشم(فقط مات نباشه:دی)

X.Vision LE-22D40 واسه PS4 مناسبه ؟

X.Vision فراموش شود، واقعا کیفیت الکی هستش، روش میزنه FULL HD ولی در حد FULL SD هم نیست :d
مارک های متفرقه مثل X.Vision و مارشال و .....بدرد بازی کردن نمی خورن....یکم هزینه اولیه رو بیشتر کنی، LG و سامسونگ مدل های نسبتا خوبی دارن، و یکم بیشتر سونی سری W هست که عالیه.

بچها میخوام مانیتور بخرم ت قیمت 800_900 واس پی اس 4 هم میخوام بگیرم منظورم اینک میخوام واس گیم باش عالی،اگ میش ی مدل معرفی کنین ممنون!!؟

نسبت یه قیمتش خوبه حدود 740 من 1 ماه پیش یکی برای اقوام گرفتم خیلی راضی هستن کیفیتشم من دیدم خیلی خوب بود
100 تومان روش بزاره یک asus vn247-h بخره خیلی بهتره.
زمان پاسخگویی مانیتوری که گفتی 5 میلی بود ولی این 1 میلی هست.به مانیتور gaming معروف هست و طراحی و کیفیتش 2 جایزه برده.به شدت پیشنهاد میشه و از لحاظ مشخصات از چیزی که گفتی خیلی بهتره.هر کی بگه 24 اینچ چی بگیرم میگم این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or