خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من یک مانیتور تقریبا قدیمی (5 ساله) سامسونگ دارم که 19 اینچه و باهاش به ps3 وصل میشم و
مشکلی ندارم. ورودی اش DVI هست که با تبدیل DVI به HDMI به ps3 وصل میشه و تصویر میده.

حالا میخواستم بدونم برای ps4 هم به همین روش میشه تصویر گرفت دیگه، آره؟ بنظر خودم که نباید مشکلی
پیش بیاد!

ببخشد به نظرتون مانیتور برای بازی بهتره یا tv??
به من گفتن که tv بهتره ولی غیر از اینکه سازش یه مقدار بزرگ تره(32 اینچ) دیگه چه برتری هایی داره؟؟

من یک مانیتور تقریبا قدیمی (5 ساله) سامسونگ دارم که 19 اینچه و باهاش به ps3 وصل میشم و
مشکلی ندارم. ورودی اش DVI هست که با تبدیل DVI به HDMI به ps3 وصل میشه و تصویر میده.

حالا میخواستم بدونم برای ps4 هم به همین روش میشه تصویر گرفت دیگه، آره؟ بنظر خودم که نباید مشکلی
پیش بیاد!
منم دقیقا عین شما 1مانیتور سامسونگ 19اینچ دارم طرح کریستال
اره با تبدیل میشه اما واسه صدا مشکل داری
و اینکه تصویرش زیاد جالب نی

- - -ویرایش - - -

اقا لطفا یکی جواب منو بده
مانیتور lg full hd با پنل isp 22اینچ خوبه؟
نظرتون درباره مانیتور tv های lg چیه؟ممنون

به علت 60 هرتزی بودن w800b سایز 42 و قیمتی که داره پیشهناد نمیشه h6320 این مدل مطمئن بشو چون عینک سه بعدی که نداره ولی شاید سه بعدی داشته باشه h6355 سه بعدی و بدون هوشمند(اسمارت) h6390 بدون سه بعدی . هوشمند(اسمارت بودن) wifi و 4 تا hdmi هر سه یک تصویر دارن و هر سه تصویرشون مثل w800b اما حسن اصلی قیمت مناسب تر و رفرش ریت 120 هرتزی واقعی . از لحاظ امکانات و قیمت بین این سه مدل تفاوته . قیمتم 1700 تا 2 تومن Sony Bravia W8 (KDL-50W805B): Review Samsung UE55H6200: Review Samsung UE48H6400: Review
سامسونگ رو اگه مجانی هم بهم بدن بازم بر نمیدارم دو مدل ازش داشتم 6450 و 4850 هم که برای مغازه گرفته بودم جفتشون بعد یک مدت برد سوزوندن
مدلهای دیگه ای نیست تا 3 تومن

آخرین ویرایش:
درود
دوستان یه TV چهل اینچ حدود 2 تومن (زیاد از 2 بالاتر نره) چیزی خوب هست؟!
Input Lag و... مهم نیست :دی کیفیت تصویر، عمق رنگ مشکی و کیفیت رنگ‌ها خوب باشه بسه.
Contrast و شفافیت هم مهم ـه.
ممنون

سامسونگ رو اگه مجانی هم بهم بدن بازم بر نمیدارم دو مدل ازش داشتم 6450 و 4850 هم که برای مغازه گرفته بودم جفتشون بعد یک مدت برد سوزوندن
مدلهای دیگه ای نیست تا 3 تومن
بهترین کار رو میکنی که قید اون برند معلوم الحال رو میزنی :d
دوست خوبم یه 400 تومن بزار رو پولت و برو سونی مدل HX853 رو بگیر سایز 40 بهترین مدل ممکنه و خیالت بابت کیفیت و موندگاری تا یه عمر راحته.

درود
دوستان یه TV چهل اینچ حدود 2 تومن (زیاد از 2 بالاتر نره) چیزی خوب هست؟!
Input Lag و... مهم نیست :دی کیفیت تصویر، عمق رنگ مشکی و کیفیت رنگ‌ها خوب باشه بسه.
Contrast و شفافیت هم مهم ـه.
ممنون
شما بنظرم 350 رو پولت بزار و برو یه W800 سونی سایز 42 ور دار راضی نبود بیا من پولتو پس میدم :d

سلام. میخواستم بدونم ps4روی tv های معمولی هم بالا میاد.یعنی میشه بازی کرد؟
عزیز تی وی شما اگه فول اچ دی باشه میشه بازی کرد میمونه لگ و سایر مشخصات که ممکنه تو پخش کیفیت بازی تاثیر بزاره.

دوستان TVفول اچ دی خوب 32 اینچ چی سراغ دارید ؟
W670A سونی مدل خوبیه.
و گزینه بهتر و در واقع بهترین 32 سونی مدل W700B که سخت گیر میاد سایز 32 اینچش و هنوز انبوه وارد نشده ولی مشخصات عالی داره و از هر نظر بهترین 32 به نظر من.

بهترین کار رو میکنی که قید اون برند معلوم الحال رو میزنی :d
دوست خوبم یه 400 تومن بزار رو پولت و برو سونی مدل HX853 رو بگیر سایز 40 بهترین مدل ممکنه و خیالت بابت کیفیت و موندگاری تا یه عمر راحته.

.

سلام دوست عزیز
hx835 سال 2012 به نظرت چه توجیه منطقی با قیمت 3.5 میتونه داشته باشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
hx835 سال 2012 به نظرت چه توجیه منطقی با قیمت 3.5 میتونه داشته باشه ؟
بنظرم سال تولید نمیتونه ملاک خوبی برای یه کالا باشه.
خوشبختانه چون اشنای زیادی تو این مورد دارم و میتونم با اکثر تی وی های سونی کار کنم و موقع بازی ازشون تست بگیرم و تو حالت های مختلف کارکردهارو ببینم با اطمینان میگم تصویری که این تی وی میده تو بهترین حالت تو هم سایزهاش ارائه میده.
اینو کامل توی بازی شوتر ما احساس کردیم وقتی تست گرفتیم.عامل دیگه ای هم که تو این تی وی عالیه موندگار بالا و کمترین میزان خرابیشه.
اعداد و ارقامی که تو سایتها درج میشه و تحلیل سایتها تو بسته به بعضی شرایط ممکنه درست نباشه و من همیشه توصیم اینه که برید و از نزدیک ببینید و بخصوص تست تی وی تو بازی زمین تا اسمون فرق داره با تصویری که مثلن از یه بلوری پلیر دارید روش میبینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or