خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام

اون سه حالت مخصوصا حالت impulse که اسکن نور پس زمینه رو بیشترین شکل انجام میده و برای جلوگیری از تاری تصویر در تصاویر سریع هستش . نور برای این کم میشه که نور پس زمینه چند بار اسکن میشه

اما حالت smooth روون ترین حالت هستش که تصویر تا بیشترین حد روون میکنه

گزینه ای هم هست که ویژگی های حالت smooth و impulse رو با هم داشته باشه ؟ یعنی هم تصویر رو روون کنه و هم از تاری تصویر در تصاویر سریع جلوگیری کنه ؟

مرسی.

گزینه ای هم هست که ویژگی های حالت smooth و impulse رو با هم داشته باشه ؟ یعنی هم تصویر رو روون کنه و هم از تاری تصویر در تصاویر سریع جلوگیری کنه ؟

مرسی.

این توضیحاتش

Smooth]: Provides smoother picture movement; especially effective for film-based content)
Standard]: Provides smoother picture movement for standard use)
Clear]: Reduces motion blur while maintaining brightness for high-speed picture content)
[Clear Plus]: Reduces motion blur for high-speed picture content more than [Clear)
Impulse]: Reproduces original picture quality. Provides cinema-like picture, which may flicker)
True Cinema]: Images, such as a movie created in 24 frames per second, are reproduced at the)
original framerate.

حالت smooth و standard اولویت بیشتر روی روون سازی هست(تکرار فریم) و بعد هم اسکن پس زمینه و جلوگیری از تاری
حالت clear و clear plus و eimplus تمرکز بیشتر روی اسکن نور پس زمینه و جلوگیری از تاری هست و روون سازی(تکرار فریم) کمتر
حالت true cinema هم اصلا تغییری در فریم ایجاد نمیکنه و فقط جلوگیری از تار شدن . این حالت مثل اینکه منظورش اینه که 48 فریم میکنه 24 فریم رو . یعنی فریم ها دوبرابر میشن از روی 24 که میشه 48

آخرین ویرایش:
دوستان بین Samsung 40F6450 و Sony w670 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

معلومه 42 مدل w670 ارزش خرید نداره ...

چون f6450 سه بعدی هست که w670 نیست . f6450 رفرش ریت 120 هرتز هست که w670 این قابلیت نداره . کنتراست و عمق رنگ مشکلی سامسونگ بهتره

این شات از هر دو رو وایسا از بالای مانیتورت نگاه کن دیگه حرفی باقی نمی مونه (کنتراست و رنگ ها مشخصه)

w650 w670
Sony-W650_angles-g.jpg

f6400 f6450
samsung-f6400-angles-g.jpg

http://www.digitalversus.com/tv-television/sony-bravia-kdl-32w653a-p15225/test.html#full-review
http://www.digitalversus.com/tv-television/samsung-ue46f6400-p15528/test.html#full-review

دوستان LED های سری F کیفیتشون ب خوبی سری D دوسال قبل هست؟

ارزش داره یا برم سمت سونی؟

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

دو سال قبل زمان خودش خوب بوده الان دیگه حرفی برای گفتن ندارن

آره پیشرفت داشته و بهتر شده . البته سونی هم پیشرفت داشته نسبت به دو سال پیش

باید ببینی با بودجه ای که داری بهترین انتخاب کدومه .

میخواستم بدونم سری جدید ال ای ذی های فقط 32 اینچی سامسونگ و سونی کی وارد بازار میشن و چند مدل داره و قیمت های تک تک مدل هاش چقدره تقریبا اگه بیاد !
و اینکه ارزش داره صبر کنم تا مدل جدید بیاد یا اینکه نه؟

آخرین ویرایش:
میخواستم بدونم سری جدید ال ای ذی های فقط 32 اینچی سامسونگ کی وارد بازار میشن و چند مدل داره و قیمت های تک تک مدل هاش چقدره تقریبا اگه بیاد !
و اینکه ارزش داره صبر کنم تا مدل جدید بیاد یا اینکه نه؟

اومدنش اینجور که من فهمیدم پارسال Lg وسط های تیر سری جدید اورده و سامسونگ وسط مرداد بوده:d من خودم آخرای فروردین امسال قصد خرید پیدا کردم که چند تا بررسی اینا خوندم چون وسواس هم دارم دیدم بله پیشرفت داشته نسبت به سری 2013 . برا همین گفتم خب وایمیسم تا بیارن که الان دو ماه وایسادم تا بیارن . خردادم که تموم شد الان تیر و مرداد فکر میکنم بیاد دیگه(به قول معروف بشین تا بیاد:d) ولی من که پیر شدم:|

پیشرفت هم در همه فاکتور های تلویزیون پیشرفت داشته و روی هم رفته بهتره . صبرم بستگی داره چقدر خیره باشی مثلا مثل من:d

اینکه سام سرویس دقیقا چه مدل هایی وارد و مونتاژ میکنه مشخص نیست ولی احتمالا راه پارسال بره که h6490 جایگزین f6450 میشه و f5590 میشه. ولی اینا جزئی هست و دقیق تا وارد نشه معلوم نیست چیکار کنن

به زودی

HC8880
ال ای دی HC8880سامسونگ ..

جزييات بيشت

به زودی

H7790
ال ای دی H7790سامسونگ ..

به زودی

H6490
ال ای دی H6490سامسونگ ..

به زودی

H5890
ال ای دی H5890سامسونگ ..

فروشگاه مرکزی سامسونگ,ال ای دی سری H سامسونگ, SAMSUNG UHD , یو اچ دی سامسونگ

دو سال قبل زمان خودش خوب بوده الان دیگه حرفی برای گفتن ندارن

آره پیشرفت داشته و بهتر شده . البته سونی هم پیشرفت داشته نسبت به دو سال پیش

باید ببینی با بودجه ای که داری بهترین انتخاب کدومه .

من کیفیت پنل سری ۶ از سری D سامسونگ رو جز توی سری ۸ از سری F ندیدم...

دادا میتونی مدلهای ۴۰ و ۳۲ اینچ رو برام لیست کنی؟
اگه قیمتها رو هم ذکر کنی ک خیلی عالیه...
ممنونم

هم اکنون جام جهانی از صداوسيما HD

SONY XPERIA Z2

به به
آقا خوشا ب سعادتتون

عزیز کیفیت پخش مثل کانال های HD ماهواره هست؟

Last edited by a moderator:
من کیفیت پنل سری ۶ از سری D سامسونگ رو جز توی سری ۸ از سری F ندیدم...

دادا میتونی مدلهای ۴۰ و ۳۲ اینچ رو برام لیست کنی؟
اگه قیمتها رو هم ذکر کنی ک خیلی عالیه...
ممنونم

32

f5550 قیمت 1100
f5570 قیمت 1200
f5590 قیمت 1300
f6350 در این سایز وارد نکردن
f6450 قیمت 1650
f6850 در این سایز نداره

سری 7 و 8 هم این سایز نداره

40

f5550 قیمت 1800
f5570 قیمت 1900
f5590 قیمت 2000 (واقعا کی اینو میخره تا 6350 هست!!!)
f6350 قیمت 2100
f6450 قیمت 2400
f6850 قیمت 2600

سری 7 و 8 هم این سایز ندار

@saeid72
خب ما همچنان در حال انتخاب TV هستیم:|:d
قراره که 42W670A سونی بگیریم ولی مثل این که انتخاب های بهتری هم هست
میشه این TV ها رو به ترتیب برای گیم(PS4)، که بهترین کیفیت رو میدن لیست کنی؟ (+ قیمت و اینپوت لگ هاش رو هم مشخص کنی)
Samsung 40F6350
Samsung 40F6450
Samsung 46F6850
Sony KDL 42W670A
Sony KDL 32W670A

@saeid72
خب ما همچنان در حال انتخاب TV هستیم:|:d
قراره که 42W670A سونی بگیریم ولی مثل این که انتخاب های بهتری هم هست
میشه این TV ها رو به ترتیب برای گیم(PS4)، که بهترین کیفیت رو میدن لیست کنی؟ (+ قیمت و اینپوت لگ هاش رو هم مشخص کنی)
Samsung 40F6350
Samsung 40F6450
Samsung 46F6850
Sony KDL 42W670A
Sony KDL 32W670A

هو حالا جا داری :d

خب به ترتیب کیفیت :

46f6850 و 406450 در یه سطح قرار میگیرن . اینپوت لگ هر دو 43 میلی
406350 اینپوت لگ 43 میلی
w670 اینپوت لگ 33 میلی

قیمت:

w670 سایز 42 قیمت 2400 با ارسال 2550
w670 سایز 32 قیمت 1300 با ارسال 1400 (100 کرایه میخوره سایز کوچک تره)
406350 قیمت با گارانتی تهران 2100
406450 قیمت با گارانتی تهران 2400
466850 قیمت با گارنتی تهران 3800 (این مدل مثل اینکه سینما خانواده هم جشنواره گذاشتن روش)

اومدنش اینجور که من فهمیدم پارسال Lg وسط های تیر سری جدید اورده و سامسونگ وسط مرداد بوده:d من خودم آخرای فروردین امسال قصد خرید پیدا کردم که چند تا بررسی اینا خوندم چون وسواس هم دارم دیدم بله پیشرفت داشته نسبت به سری 2013 . برا همین گفتم خب وایمیسم تا بیارن که الان دو ماه وایسادم تا بیارن . خردادم که تموم شد الان تیر و مرداد فکر میکنم بیاد دیگه(به قول معروف بشین تا بیاد:d) ولی من که پیر شدم:|

پیشرفت هم در همه فاکتور های تلویزیون پیشرفت داشته و روی هم رفته بهتره . صبرم بستگی داره چقدر خیره باشی مثلا مثل من:d

اینکه سام سرویس دقیقا چه مدل هایی وارد و مونتاژ میکنه مشخص نیست ولی احتمالا راه پارسال بره که h6490 جایگزین f6450 میشه و f5590 میشه. ولی اینا جزئی هست و دقیق تا وارد نشه معلوم نیست چیکار کنن
آقا نمیدونی قیمت 32 اینچی هاش چقدره به نظرت؟؟
سایز 32 اینچی این ال ای دی های جدید سامسونگ که قراره بیاد چند تا مدل داره؟؟
در ضمن مگه نگفتی 32F5550 قیمتش 1.100 هست ؟ پس چرا این سایته بیشتر گذاشتتش ؟؟

آقا نمیدونی قیمت 32 اینچی هاش چقدره به نظرت؟؟
سایز 32 اینچی این ال ای دی های جدید سامسونگ که قراره بیاد چند تا مدل داره؟؟
در ضمن مگه نگفتی 32F5550 قیمتش 1.100 هست ؟ پس چرا این سایته بیشتر گذاشتتش ؟؟

قیمت ها احتمالا اوایل که جدید بیاد در هر سری نسبت به مدل سال قبلش 100 تا 200 برای 32 گرونتر هستش و مدل های قدیمی الان هم یکم میران پایین که هر دو بتونن بفرونش

معلوم نیستش چند تا مدل بیاره. برای 32 یکی از سری 6 و یکی از سری 5 حتما هست

قیمت هم باید بری تو بازار قیمت که من میدم دقیق نیستش که:d این سایت اینترنتی زده 1189:d

تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل: Samsung LED 32F5550 , سامسونگ : SAMSUNG- فروشگاه ارادو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or