خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
آره 600 اختلاف قیمته . w670 رو معمولا از بانه میگیرن که 1400 بیفته با ارسالش وگرنه با گارانتی گرونه . کلا بازرگانی ایران گارانتی سونی گرون میده
آقا شرمنده که بازم مزاحمت میشم
با این قیمت من به شک افتادم
این 32F5550 سامسونگ فول اچ دی 1080p هست دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟

آقا شرمنده که بازم مزاحمت میشم
با این قیمت من به شک افتادم
این 32F5550 سامسونگ فول اچ دی 1080p هست دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟

آره 1080p

طبیعی هستش شرکت بازرگانی ایران گرون میفروشه! به خاطر همینه تو بانه سونی خیلی میارن و اکثرا هم بخوان بخرن از بانه میگیرن

دوستان مانیتور من به رحمت ایزدی پیوست :d . در حد بودجه 2 تومن چی پیشنهاد میکنین ؟ 22 اینچ بیشتر نباشه.
خودم سری IPS الجی نظرم رو گرفته ولی زمان پاسخ دهی بالاست 16ms . مشکلی پیش نمیاد تو بازی ؟

دوستان مانیتور من به رحمت ایزدی پیوست :d . در حد بودجه 2 تومن چی پیشنهاد میکنین ؟ 22 اینچ بیشتر نباشه.
خودم سری IPS الجی نظرم رو گرفته ولی زمان پاسخ دهی بالاست 16ms . مشکلی پیش نمیاد تو بازی ؟

باید tn بگیری ips ها تو گیم جواب نمیده و در کنار تار شدن رنگ ها هم تو تصاویر سریع تخریب میشه

این قیمت و سایزی هم که میخوای چیزی نیست:d

22 اینچ ausu vx228h هستش قیمت 720 تومن

سلام
من یه مانیتور سامسونگ syncmaster t200 دارم میخواستم بدونم که ps4 ساپورت میکنه؟
یه tv برای ps4 تا 1200 چی خوبه؟
ممنون

مانیتورت مناسب نیست باید 1080 باشه . خروجی HDmi هم نداره با مبدل هم شاید جواب نده

تا 1200 سامسونگ f5570 هست همون 1200 . مدل f5550 قیمت 1100. مدل f5590 قیمت 1300

w670 سونی بدون گارانتی بانه با ارسال 1400 تومن

یه مورد TV اومده از برند سونی گفتم بگم هم قیمتش مناسبه هم امکاناتش... به درد بودجه های پایین تا 700 میخوره
24 اینچ هست فول اچدی و USB میخوره با قابلیت پخش موزیک و فیلم و ... و از MHL هم پشتیبانی میکنه موشن فلو 100 هرتز داره. من خودم بدم نیومد ازش فقط الان مشخصاتش رو دیدم یه مقدار سونی خسیس بازی دراورده و گیرنده دیجیتال نداره فکر میکنم ... قیمتشم 740 تومنه ...
مدلش اینه : 24EX430
مشخصات کامل : Archived KLV-24EX430 : EX430 Series : BRAVIA™ HD TV (LED & LCD) : Sony India میتونید ببینید

دوستانی که 32W670 رو انتخاب میکنن در نظر داشته باشن میتونن با 100 تومن افزایش بودجه سامسونگ 40F5000 بردارن مدل بانه ای (مونتاژ سام نیست خوشبختانه همون F5550 سام میشه)
در اینکه 32 سونی خوبه شکی نیست اما F5000 سامسونگ هم تلوزیون خوبیه و امتیازات خوبی هم گرفته
مدل سونی یه عیب داره که دو تا HDMI بیشتر نمیخوره و از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکنه
سامسونگ HDMI بیشتر داره و با زیرنویس فارسی مشکلی نداره ...
صرفا اینارو میگیم در جهت خرید بهتر ... در نهایت سلیقه ای میشه انتخاب

سلام،
دوستان 42اینچ تا دو و دویست چی پیشنهاد میشه؟
الان قیمت بانه ای W670 42 چه قدره؟

با تشکر،

سلام

w670 سایز 42 قیمت 2400 هست با ارسال 2500 تا 2550 . همونطور که گفتن زیرنویس فارسی پخش نمیکنه و افزایش هرتز نداره

پیشنهاد من به شما samsung f6350 هست 40 اینچ با گارانتی تهران 2100 هست . این مدل 120 هرتز واقعی

samsung f6450 هم هست که سه بعدی هم هست قیمت 40 اینچ 2400 با گارانتی تهران

سلام
w670 سایز 42 قیمت 2400 هست با ارسال 2500 تا 2550 . همونطور که گفتن زیرنویس فارسی پخش نمیکنه و افزایش هرتز نداره
پیشنهاد من به شما samsung f6350 هست 40 اینچ با گارانتی تهران 2100 هست . این مدل 120 هرتز واقعی
samsung f6450 هم هست که سه بعدی هم هست قیمت 40 اینچ 2400 با گارانتی تهران

به نظر شما ارزش داره بودجه رو ببرم بالا و W670 بگیرم؟

به نظر شما ارزش داره بودجه رو ببرم بالا و W670 بگیرم؟

از نظر من سری 5 سامسونگ از w670 یکم ضعیفتره اما سری 6 سامسونگ از w670 بهتره . من که دلیلی نمیبینم بودجه افزایش بدی و تلویزیون ضعیف تر بخری فقط به خاطر 2 سایز بزرگ تر بودن

سلام دوستان دو تا سوال داشتم
تو قسمت setting تلویزیون که میرم برای موشن فلو 6 تا حالت داره (smooth-standard-clear-clear plus-impulse-true cinema) از بین اینا کدوم موشن فلو رو در بیشترین حالت قرار میده؟
تو حالت clear و clear plus و impulse که میزارم نور صفحه کم میشه اما تو تنظیمات نور تا حداکثره برا چی انجوری میشه ؟

سلام دوستان دو تا سوال داشتم
تو قسمت setting تلویزیون که میرم برای موشن فلو 6 تا حالت داره (smooth-standard-clear-clear plus-impulse-true cinema) از بین اینا کدوم موشن فلو رو در بیشترین حالت قرار میده؟
تو حالت clear و clear plus و impulse که میزارم نور صفحه کم میشه اما تو تنظیمات نور تا حداکثره برا چی انجوری میشه ؟

سلام

اون سه حالت مخصوصا حالت impulse که اسکن نور پس زمینه رو بیشترین شکل انجام میده و برای جلوگیری از تاری تصویر در تصاویر سریع هستش . نور برای این کم میشه که نور پس زمینه چند بار اسکن میشه

اما حالت smooth روون ترین حالت هستش که تصویر تا بیشترین حد روون میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or