خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام به همه عزیزان
تنها کاری که کردم ریست تنظیمات کارخانه بود
نه ته الان تلویزیون تمیز کردم نه ضربه خورده
بعد از ریست تا الان که بدون مشکل کارشو میکنه

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
بسیار هم عالی
آقا ملتی رو از نگرانی نجات دادی :D

سلام به همه عزیزان
تنها کاری که کردم ریست تنظیمات کارخانه بود
نه ته الان تلویزیون تمیز کردم نه ضربه خورده
بعد از ریست تا الان که بدون مشکل کارشو میکنه

ایول...
سر اون ۷۰۰۰ که پس دادم از این مشکلات داشتم، هر دفعه با ریست فکتوری درست می شد... ولی دیگه فکر نمی کردم بالارده ها هم از این ادا ها داشته باشه... این طوری ترجیح میدم برم سمت سامسونگ

ایول...
سر اون ۷۰۰۰ که پس دادم از این مشکلات داشتم، هر دفعه با ریست فکتوری درست می شد... ولی دیگه فکر نمی کردم بالارده ها هم از این ادا ها داشته باشه... این طوری ترجیح میدم برم سمت سامسونگ
من تو این سالها سه برند سونی و الجی و سامسونگ تلویزیون هاشونو داشتیم
میتونم بگم سونی کم ایراد ترین بوده
حالا اینم گارانتی داره البته اگه باز تکرار بشه و گارانتی همچین چیزی رو قبول کنه

• Like
Reactions: BFG 9000
من تو این سالها سه برند سونی و الجی و سامسونگ تلویزیون هاشونو داشتیم
میتونم بگم سونی کم ایراد ترین بوده
حالا اینم گارانتی داره البته اگه باز تکرار بشه و گارانتی همچین چیزی رو قبول کنه

ما فقط سامسونگ داشتیم، ال ای دی از اون سری های 3D, بدون کوچکترین ایراد ۸ ساله مثل مرد کار می کنه...

ولی سر اون سونی که خریدم خیلی اذیت شدیم...البته باز سری ۹۰۰۰ مدنظرم بود ولی الان یه گوشه چشمی هم به Q80T دارم...

اگر منظورت از گارانتی همون کارت طلایی سونی هست... روش زیاد حساب نکن... کاغذپاره ای بیش نیست...

بی خودی هم تلویزیونت رو دست اینا نده چهارتا ایراد دیگه هم پیدا کنه... به نظر نمیرسه مشکل حادی باشه... اگر هم دوباره شد دوباره ریست کن ولی نبر تعمیرگاه اینا...

ما فقط سامسونگ داشتیم، ال ای دی از اون سری های 3D, بدون کوچکترین ایراد ۸ ساله مثل مرد کار می کنه...

ولی سر اون سونی که خریدم خیلی اذیت شدیم...البته باز سری ۹۰۰۰ مدنظرم بود ولی الان یه گوشه چشمی هم به Q80T دارم...

اگر منظورت از گارانتی همون کارت طلایی سونی هست... روش زیاد حساب نکن... کاغذپاره ای بیش نیست...

بی خودی هم تلویزیونت رو دست اینا نده چهارتا ایراد دیگه هم پیدا کنه... به نظر نمیرسه مشکل حادی باشه... اگر هم دوباره شد دوباره ریست کن ولی نبر تعمیرگاه اینا...
متاسفانه مدل 7000 سونی چون ارزون ترین سری 4k سونی هست انتظار زیادی نباید ازش داشته باشید قطعا 7000 با 9500 تفاوتش اینقدر زیاد هست که تفاوت قیمتی 2.5 برابری در بازار دارن به عنوان نمونه 7000 حتی سیستم عامل هم نداره
دیگه کمتر از سری 8000 خریدن بنظرم اشتباه هست

• Like
Reactions: mehami and BFG 9000

من هم بین تلویزیون هایی که داشتم سونی کمترین مشکل یا اصلا مشکل نداشته . ولی مثلا ال جی یکی از آشنایان با ما از بانه خریده بود بعد از چند سال خط افقی روی تلویزیون افتاد .

یا یک سال پیش یکی از دوستان سامسونگ خرید ، الان هاله سفید در گوشه پنل افتاده است . در کل سونی هم 100 درصد کامل نیست ولی باز هم به نسبت برند های دیگه کمتر به

مشکل بر میخوره .

در مورد گارانتی هم ، خیلی جالبه تمام گارانتی ها در قوانینشون همه چیز شامل گارانتی میشه غیر از پنل ! چیزی که کمتر کسی توجه میکنه .

• Like
Reactions: BFG 9000
متاسفانه مدل 7000 سونی چون ارزون ترین سری 4k سونی هست انتظار زیادی نباید ازش داشته باشید قطعا 7000 با 9500 تفاوتش اینقدر زیاد هست که تفاوت قیمتی 2.5 برابری در بازار دارن به عنوان نمونه 7000 حتی سیستم عامل هم نداره
دیگه کمتر از سری 8000 خریدن بنظرم اشتباه هست

کاملاً درسته . تلویزیون های اندرویدی سونی خیلی عالی هستن . پردازنده بهتری نسبت به تلویزیون های بدون سیستم عامل دارند .

و مشکلاتشون به دلیل سیستم عامل ، با آپدیت بهتر رفع میشه و آپدیتش راحت تره .

سوالی دارم لطفا راهنمایی کنید .

بین X7500H با پنل VA و X8000H با پنل IPS کدوم انتخاب بهتریه ؟

بیشتر در محیط کاملاً یا نیمه تاریک فیلم میبینم . از یک طرف پنل VA سری 7000 و از طرف دیگه بهتر بودن X8000H .

آیا پنل IPS واقعا برای مشاهده فیلم و سریال در تاریکی مشکل جدی ایجاد میکنه ؟

کاملاً درسته . تلویزیون های اندرویدی سونی خیلی عالی هستن . پردازنده بهتری نسبت به تلویزیون های بدون سیستم عامل دارند .

و مشکلاتشون به دلیل سیستم عامل ، با آپدیت بهتر رفع میشه و آپدیتش راحت تره .

سوالی دارم لطفا راهنمایی کنید .

بین X7500H با پنل VA و X8000H با پنل IPS کدوم انتخاب بهتریه ؟

بیشتر در محیط کاملاً یا نیمه تاریک فیلم میبینم . از یک طرف پنل VA سری 7000 و از طرف دیگه بهتر بودن X8000H .

آیا پنل IPS واقعا برای مشاهده فیلم و سریال در تاریکی مشکل جدی ایجاد میکنه ؟
من سری 7 دارم برای فیلم دیدن اصلا خوب نیست برای بازی هم قابل قبوله ولی چون روشنایی کمی داره راضی کننده نیست به نظر من یه چیزی بگیر بدرد ps5 هم بخوره نه این مدل های قدیمی

• Like
Reactions: mehami
سلام دوستان، این pixel refresher روی تلویزیون CX رو باید هر چند وقت یکبار به صورت مستمر انجام بدیم یا فقط وقتی تصویر دچار مشکل شد؟ اگر بله در چه بازه زمانی باید انجام بشه؟

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk

سلام دوستان، این pixel refresher روی تلویزیون CX رو باید هر چند وقت یکبار به صورت مستمر انجام بدیم یا فقط وقتی تصویر دچار مشکل شد؟ اگر بله در چه بازه زمانی باید انجام بشه؟

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk

اگر مشكل خورد انجام بديد در غير اين صورت خودش تو بازه ٢٠٠٠ ساعت استفاده انجام ميده. بعضي كاربرا ميگن پنل رو ضعيف ميكنه اگه زود به زود اين كارو دستي انجام بدي.در هر حال تو سيكل ٤ ساعت ي بار حدود ٣ ٤ دقيقه انجام ميده توي اشل كمتر و بعد صداي پاور خاموش شدن رو ميشنويد،اما اون يكي حدود ٢٠ دقيقه زمان ميبره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید . :Praying:

من بین خرید دو تلویزیون شدیداً مردد هستم .

بیشترین استفاده : بیشتر فیلم و سریال در محیط تاریک میبینم .

Sony X8000H : پنل IPS - سری 8 - حدود 2.5 گرونتر از مدل x7500h

X7500H : پنل VA- سری 7

سامسونگ Q80T بگیر حرف نداره..

دوستان کمککک :Praying:
The Sony X800H is marginally better than the Sony X750H. The X800H gets much brighter in both SDR and HDR, it has wider viewing angles due to its IPS panel, and faster response time. The X800H also has better color accuracy out of the box. On the other hand, the X750H has a VA panel with a much higher contrast ratio, making it a better choice for dark rooms
بررسی rtings اینو گفته :
x800 هم توی محتوای SDR و هم محتوای HDR بهتره .چون پنلش IPS زاویه دید وسیعی داره،زمان پاسخگویی سریع تری داره.دقت رنگ بهتری داره.
در عوض x750 کنتراست بالاتری داره و انتخاب بهتری هست برای اتاقهای تاریک.X800 دالبی ویژن داره اون یکی نداره

• Like
Reactions: mehami

دوست عزیز قبلا چند بار اشاره کرده بودم که سونی از 8000 به بالا ( سری 8 ) خرید کنید
پنل VA در مجموع بهتر از پنل IPS هست ولی این در حالتی هست که هر دو پنل در یک حد باشن ( مثلا رده متوسط )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or