amirrezan95
کاربر سایت
واسه فیلم دیدن خوبه، چون فیلم ها همگی 24 فریم هستن و موشن اون حالت تار بودن و کند بودن رو از بین میبرهسلام
بچه ها این گزینه Motion flow قضیه اش چیه؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
سلام دوستان من lcd 49 sony x7000g دارم موقعی که hdr روشن میکنم تصویر کدر میشه خیلیم ور رفتم کیفیت تلوزیون همینه یا تنظیمات خاصی داره که من نمیدونم لطفا راهنمایی کنید
عارضم خدمتت که کاش قبل از خرید این مدل یه مشورت می کردی...سلام دوستان من lcd 49 sony x7000g دارم موقعی که hdr روشن میکنم تصویر کدر میشه خیلیم ور رفتم کیفیت تلوزیون همینه یا تنظیمات خاصی داره که من نمیدونم لطفا راهنمایی کنید
برای خرید یک چیز متفاوت بودجتون هنوز کمه ... البته دلار تا دو ماه دیگه که این بایدنه بیاد افت خوبی باید بکنه میتونید صبر کنید یکم بعد اون موقع خرید کنیددرود
دوستان الان تو رنج 20 تومن " پول تو بورس رو بکشیم بیرون : " چیز خوبی گیر میاد برای گیم و فیلم که حالا حالاها نیازی به تعویض نداشته باشه - یه چی میخوام که واقعا تفاوت گیم ها روش بفهمم و بعدش بگم ارزش هزینه رو داشت - چون یه تلویزیون x-vision 4k داداشم خرید و من روش Red Dead و دو سه تا دیگه PS4 Pro تست زدم و خیلی چیز خاص و متفاوتی نبود
اگه چیز بهتری تو رنج 25 هم گیر بیاد میتونم قرض بگیرم
سایز اتاق 3*4 هست ... نهایت فاصله ام هم 2 متر
ممنون از تمام دوستانی که علمشون رو در این تاپیک با ما به اشتراک میگذارن
ممنون - عجله ای ندارم اصلا - یجورایی تو بهمن میتونم به فکر خرید باشم پس اره ؟برای خرید یک چیز متفاوت بودجتون هنوز کمه ... البته دلار تا دو ماه دیگه که این بایدنه بیاد افت خوبی باید بکنه میتونید صبر کنید یکم بعد اون موقع خرید کنید
در ضمن ایکس ویژن اینا شبیه جک هست خودتون رو درگیرش نکنید
نکته آخر اینکه زیر 55 دیگه 4k واقعا معنای خاصی نداره با اینکه فاصلتون کمه اما بازم پیشنهادم 55 هست
میتونید همون 9500h سونی رو به عنوان یک تارگت مدنظر داشته باشید
خواهش میکنمممنون - عجله ای ندارم اصلا - یجورایی تو بهمن میتونم به فکر خرید باشم پس اره ؟
در مورد ایکس ویژن هم ممنون . واقعا باعث تعجب بود برام
بودجه تا چقدر باید بشه تا به منظور صحبت شما برسم ؟ ممنونم
می گم این x900h روشنایی hdr یعنی جوری که آدم پشیمون بشه ازش خریدش چون ریویوو هاش دیدم چیز خوبی بود تو حالت hdr?خواهش میکنم
حدود 30 تا رو بزار کنار . دلار درسته راحت بالا پایین میشه اما جنس در برابر ارزون شدن مقاومت میکنه و به این راحتی ارزون نمیشه مگر با گذشت زمان که دلار رو قیمت پایین بمونه
وسط های بهمن وقت خوبی برای خرید هست
یک کزینه وسوسه کننده هم این 900h هست که قیمت مناسبی داره اما روشنایی HDR اش ناامید کننده هست اصل بازی کردن هم محتوای HDR هست که فرق تلویزیون سونی و ایکس ویژن رو واقعا نشون میشده
وگرنه با همین 25 هم میشد کارایی کرد
نه پشیمون نمیشی. کیفیتش عالیه به شرطی که مثلا با 950h مقایسه نشهمی گم این x900h روشنایی hdr یعنی جوری که آدم پشیمون بشه ازش خریدش چون ریویوو هاش دیدم چیز خوبی بود تو حالت hdr?
(جالب سلام بابا زده 24،700?)
X900h برای خرید مد نظر دارم فقط ب خاطر روشناییش گفتم اگه این vrr زیاد مهمی نیس بجاش برم 950g بگیرم؟نه پشیمون نمیشی. کیفیتش عالیه به شرطی که مثلا با 950h مقایسه نشه
هر کدوم یه سری مزایا دارن که اون یکی نداره
جمله سایت rtings در مورد روشنایی hdrX900h برای خرید مد نظر دارم فقط ب خاطر روشناییش گفتم اگه این vrr زیاد مهمی نیس بجاش برم 950g بگیرم؟
ی چیز دیگه به نظرت این بحث زاویه دید چقدر محدود می کنه آدم رو چون برای سالن پزیرایی با ابعاد 6*6 می خوام مثل این مدل های ارزون نیست که از کنار کلا صفحه سیاه میشه؟