خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام
من 49x7500f دارم ولی تا حالا به این موردی که میگی بر نخوردم!
فیلم ها رو هم با MX پلیر می بینم.
منم با همین mx و achos نگاه میکنم حاشیه زیرنویس هم رو سایز آخر مشکی گذاشتم ولی جواب نمیده الان بیرونم شب برای مقایسه عکس میگیرم میفرستم. مدل tv هم 55x8500d هستش.
پ ن: اینم مقایسه(البته در این حد نیست کمتره، تو عکس خوب نیفتاده)
2020_11_05_13_51_23_551.jpg

آخرین ویرایش:
منم با همین mx و achos نگاه میکنم حاشیه زیرنویس هم رو سایز آخر مشکی گذاشتم ولی جواب نمیده الان بیرونم شب برای مقایسه عکس میگیرم میفرستم. مدل tv هم 55x8500d هستش.
پ ن: اینم مقایسه(البته در این حد نیست کمتره، تو عکس خوب نیفتاده)
View attachment 177817
نه من بازم چک کردم،ازمن اینجوری نمیشه...
نمیدونم والا مشکل شما از چیه!
از همون اول اینجوری بود؟

نه من بازم چک کردم،ازمن اینجوری نمیشه...
نمیدونم والا مشکل شما از چیه!
از همون اول اینجوری بود؟
بله متاسفانه. البته نت چک کردم فقط مختص سونی و این مدل هم نیست بقیه برندها هم این مشکل دارند‌. فکر کنم مختص محتوای hdr دار باشه. چون تو tlou2 که hd بود هم همین مشکل داشتم.
https://us.community.sony.com/s/que...s-brightness-on-my-55x850d-hdr?language=en_US

• Like
Reactions: atzoriha
آخ دلار بیاد پایین من یک 65 x900h بگیرم یعنی کولاکه
متاسفانه به من ثابت شده دلار وقتی افت سریع داره به همون سرعت هم بر میگرده سر جاش
چون افت دلار بخاطر یک خبر اتفاق افتاده که دو روز دیگه خبر کهنه و بی ارزشی میشه و افت دلار مثلا بر اساس مدیریت بازار ارز به وجود نیومده که پایدار باشه

• Like
Reactions: meysam028
من بعد مدت ها تحقیق و جست و جو نظرم رو x900hسایز 55بود که خب بعد نظرات متفاوتی که دیدم از این هم منصرف شدم و کلا ترجیح میدم نسل جدید رو با همین تی وی 1080 که دارم ادامه بدم و به جای تی وی ایکس باکس سریز اکس رو بگیرم ،و بعدش اعصابم خورد نشه که چرا اینوگرفتم اونو نگرفتم !
یکی از دوستان میگفت این تی وی hdrخوبی نداره،یکی میگفتhdmi2.1 برا این نسل لزومی نداره، یکی مانیتور رو بهتر از این می دونست و....
من سر تی وی خیلی صبر و تحقیق کردم حتی مجبور شدم بودجه رو از 20به30ارتقا بدم ولی خب وقتی پیدا نمیشه معنیش اینه که پیدا نمیشه!

• Like
Reactions: dargon9090
من بعد مدت ها تحقیق و جست و جو نظرم رو x900hسایز 55بود که خب بعد نظرات متفاوتی که دیدم از این هم منصرف شدم و کلا ترجیح میدم نسل جدید رو با همین تی وی 1080 که دارم ادامه بدم و به جای تی وی ایکس باکس سریز اکس رو بگیرم ،و بعدش اعصابم خورد نشه که چرا اینوگرفتم اونو نگرفتم !
یکی از دوستان میگفت این تی وی hdrخوبی نداره،یکی میگفتhdmi2.1 برا این نسل لزومی نداره، یکی مانیتور رو بهتر از این می دونست و....
من سر تی وی خیلی صبر و تحقیق کردم حتی مجبور شدم بودجه رو از 20به30ارتقا بدم ولی خب وقتی پیدا نمیشه معنیش اینه که پیدا نمیشه!
داداش نظرات رو ولش کن دنبال نظر باشی، میشه همینی که الان منصرف شدی از خرید
من x8500d داشتم و همه میگفتن پنل ips بدرد نمیخوره ولی رفتم توی بازار و تست های خودم رو ازش گرفتم و بشدت راضی بودم از خریدم
x900h هم خیلی بهبودها داشته و امتیازات خیلی خوبی گرفته
توی این رنج قیمتی من دو تا tv دیدم که خیلی عالی هستن یکی همین مدل سونی هستش یکی دیگه h9g هایسنس هست که فوق العاده درخشیده و حتی عملکرد بهتری نسبت به سونی داشته
ولی من سونی رو برای 120 هرتزی بودنش و پشتیبانی از vrr دارم میگیرم ضمن اینکه از hdr dolby vision هم پشتیبانی میکنه

• Like
Reactions: victor hogo
داداش نظرات رو ولش کن دنبال نظر باشی، میشه همینی که الان منصرف شدی از خرید
من x8500d داشتم و همه میگفتن پنل ips بدرد نمیخوره ولی رفتم توی بازار و تست های خودم رو ازش گرفتم و بشدت راضی بودم از خریدم
x900h هم خیلی بهبودها داشته و امتیازات خیلی خوبی گرفته
توی این رنج قیمتی من دو تا tv دیدم که خیلی عالی هستن یکی همین مدل سونی هستش یکی دیگه h9g هایسنس هست که فوق العاده درخشیده و حتی عملکرد بهتری نسبت به سونی داشته
ولی من سونی رو برای 120 هرتزی بودنش و پشتیبانی از vrr دارم میگیرم ضمن اینکه از hdr dolby vision هم پشتیبانی میکنه
تو همین تاپیک چند صفحه قبل یکی به hdrسریx900hایراد گرفته بود! اون ایراد درسته و یا نظر شخصی دوستامون بوده؟

تو همین تاپیک چند صفحه قبل یکی به hdrسریx900hایراد گرفته بود! اون ایراد درسته و یا نظر شخصی دوستامون بوده؟
کیفیت hdr این تلویزیون خوب هستش و مشکلی چه از نظر رنگ و کنتراست روشنایی نداره.
سوالی داری بگو راهنماییت کنم

شما رو چه حساب و منبعی اینو میگی؟!
تا اینجا بیشتر بازی های 4k واقعی رو 30 بسته شدن و 4k اپ اسکیل روی 60 و معدود هم 4k و 60
نسل بعد هم ته زورشون همون 60 میشه رو 4k واقعی مگه بازی های ساده که با زدن کلی جزییات رو اون سخت افزار ها بتونن به 90 یا 120 برسن که تو بازی های aaa احتمال زیاد نبینیم.
انتخاب معقول همون 950 هست بنظرم.
داداش من pc بستم به تلویزیون
والا کنسولا بتونن همون 4k 60 فریم هم بدن کار خوبی تحویل دادن

اتفاقا به خاطر full arrey led بودن این تلویزیون کیفیت خوبی تحویل میده و بنظرم نور خیلی زیادم توی تلویزیون باعث آسیب چشم میشه
من x8500d که داشتم hdr داشت ولی نور کم بود ولی این مدل x900h خوبه
ضمنا بازم میگم هایسنس h9g رو حتما مد نظرت قرار بده
h9g-design-medium.jpg

Pros

• Outstanding contrast ratio.
  • Makes highlights pop in HDR.
  • Amazing response time.
  • Excellent reflection handling.

• Narrow viewing angles.
  • No VRR support.
قیمت 55 این مدل رو توی گوگل سرچ کنی 19200 زده
سایت rtings در موردش نوشته که مشخصات عالی در مقابل قیمت عالی

ضمن اینکه سیستم عامل اندروید داره و سخت افزار قوی داره که میتونی حتی امولاتور های کنسول های قدیمی رو روش براحتی اجرا کنی مثل ps1 psp dreamcast

اتفاقا به خاطر full arrey led بودن این تلویزیون کیفیت خوبی تحویل میده و بنظرم نور خیلی زیادم توی تلویزیون باعث آسیب چشم میشه
من x8500d که داشتم hdr داشت ولی نور کم بود ولی این مدل x900h خوبه
ضمنا بازم میگم هایسنس h9g رو حتما مد نظرت قرار بده
h9g-design-medium.jpg

Pros

• Outstanding contrast ratio.
  • Makes highlights pop in HDR.
  • Amazing response time.
  • Excellent reflection handling.

• Narrow viewing angles.
  • No VRR support.
قیمت 55 این مدل رو توی گوگل سرچ کنی 19200 زده
سایت rtings در موردش نوشته که مشخصات عالی در مقابل قیمت عالی

ضمن اینکه سیستم عامل اندروید داره و سخت افزار قوی داره که میتونی حتی امولاتور های کنسول های قدیمی رو روش براحتی اجرا کنی مثل ps1 psp dreamcast
120 هرتز بودن هم برام مهمه و فک کنم این هایسنسه کمتر باشه!

• Like
Reactions: ortegoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or