دوستان من نفهمیدم بالاخره رزولوشن ps5 چی هست ی جا میگن 4k ی جا میگن 8k!
تلویزیون های 8k به بازار نیومدن؟
دوستان در سایز 43 اینچ تلویزیون خوب فقط Q60 سامسونگ هست که متاسفانه جایی موجود نیست و اینطور که از یکی از فروشنده های بانه شنیدم وارد کردن این سایز از تلویزیون برای واردکنندگان ایرانی بصرفه نیست و وارد نمی کنن.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره برای خرید تلویزیون 43 اینچ مناسب برای PS5؟ (4k با پنل VA و لگ پایین و 120 هرتز)
۵ تا تصویر ۴k به رنگهای یکدست مشکی، سفید، سبز، آبی، قرمز بریز رو فلش مموری برای تست.سلام
برای تست پیکسل سوختگی تلویزیون چیکار باید کرد؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
منبعی داری داداش واسه دانلود اینا؟۵ تا تصویر ۴k به رنگهای یکدست مشکی، سفید، سبز، آبی، قرمز بریز رو فلش مموری برای تست.
تلویزیون های سونی از گناوه میان... قیمت خوب اونجا گیرت میادجالبه تو تهران قیمت x950g با بانه پونصد هزار تومن اختلاف داره!
منبعی داری داداش واسه دانلود اینا؟
لینکمنبعی داری داداش واسه دانلود اینا؟
sm از نانوسل برای پنل استفاده میکنه.دوستان نظرتون در مود ال جي و sm8100
um7660
چيه؟
در مورد سريال نامبر هم مثلا sm um uk اينا چه تفاوتي دارند اگر لينكي دارين كه توضيح كامل بده دستتون درد نكنه.
چند اینچ؟ چند تموم شد؟من دل رو به دریا زدم و Q70r رو از بانه سفارش دادم و دیروز رسید. فعلاً که سالمه تا بعداً اگه بلایی سرش نیاد.
یه نکته و یه سوال؛ نکته اینکه اگه اپ smart things سامسونگ رو بریزین و تلویزیون رو پیدا کنین تو بخش information میشه مدت زمان روشن بودن (کار کردن) پنل رو دید و دیگه احتیاجی به رفتن به منوی سرویس نیست.
سوال هم اینکه من کشور رو برای app ها گذاشتم روی all apps و بهم ارور دسترسی به سرور میده. بهترین کشور برای دسترسی به بیشترین app ها کدومه؟ آمریکا؟
همون طور که بهرام گفت سری نانو میشه s و سری led میشه u.دوستان نظرتون در مود ال جي و sm8100
um7660
چيه؟
در مورد سريال نامبر هم مثلا sm um uk اينا چه تفاوتي دارند اگر لينكي دارين كه توضيح كامل بده دستتون درد نكنه.