خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان من با باربری تلویزیون به خاطر سرویس دهی افتضاح باربر به مشکل خوردم نهایتا ترجیح دادم سفارش رو کنسل کنم یکم قضیش طولانیه سرفرصت تعریف میکنم که شما هم حواستون باشه موقع خرید.

به غیر از سلام بابا کدوم یکی از این سایت های بانه ای رو تجربه خرید داشتید؟ لطفا معرفی کنید که میخوام تا فردا سفارش بدم.

تا حالا خرید نکردم ولی فکر کنم بعد از سلام بابا دو سایت بانه ای دیجی بانه و بانه مارکت معروف باشند . + بانه سرویس هم هست .

سلام، شما چرا کنسل کردی ؟ همه سایت های بانه ای اینجورین، دیر تحویل میدن، برای من هم همین طور بود آخر اسفند Q70r سفارش دادم آخر اردیبهشت به دستم رسید
آخر اسفند قیمتش حدودا 16 بود ولی وقتی که به دستم رسید قیمت تلوزیون 18.500 بود، که با من همون 16 تومن حساب کردن . الان هم دلار داره روزی 200 تومن میاد روش، پیشنهادم به شما اینه که سریع هر تلوزیونی که میخای رو سفارش بده و پشت تلفن قید کن که به قیمت الان باهات حساب کنن نه قیمتی که تحویلت میدن، احتمالا اولش 500 تومن هم بیانه میگیرند که از منم گرفتن .
نه من از بانه سرویس خریدم 3 روز بعد دستم رسید و از سلام بابا هم چند روز بعد
اولا بعضی از بانه ای ها توی خود تهران یک انبار جمع و جور هم دارن که چند تا تلویزیون پرفروش رو توش نگهداری میکنن
اینی که تلویزیون رو 3 ماه بعد به شما تحویل داده به هیچ عنوان قابل قبول نیست و ریسک بالایی داشته چون ممکن بود بعد 3 ماه و موقع تحویل بهت بگه باید قیمت روز بهمون بدی و اگر هم نمی خواستی از جای دیگم می خواستی خرید کنی مجدد باید قیمت روز رو میدادی

نه من از بانه سرویس خریدم 3 روز بعد دستم رسید و از سلام بابا هم چند روز بعد
اولا بعضی از بانه ای ها توی خود تهران یک انبار جمع و جور هم دارن که چند تا تلویزیون پرفروش رو توش نگهداری میکنن
اینی که تلویزیون رو 3 ماه بعد به شما تحویل داده به هیچ عنوان قابل قبول نیست و ریسک بالایی داشته چون ممکن بود بعد 3 ماه و موقع تحویل بهت بگه باید قیمت روز بهمون بدی و اگر هم نمی خواستی از جای دیگم می خواستی خرید کنی مجدد باید قیمت روز رو میدادی
خرید من دقیقا موقع اوج کرونا بود که همه جا رو بسته بودن، تو این مدت هم من با راننده تماس میگرفتم و میگفت راه ها بسته هست گفت اگه نمیخای پول و برمیگردونم مشکلی نیست
ولی خوب از قبل با هم توافق کرده بودیم که قیمت تلوزیون همون 16 باشه .

خرید من دقیقا موقع اوج کرونا بود که همه جا رو بسته بودن، تو این مدت هم من با راننده تماس میگرفتم و میگفت راه ها بسته هست گفت اگه نمیخای پول و برمیگردونم مشکلی نیست
ولی خوب از قبل با هم توافق کرده بودیم که قیمت تلوزیون همون 16 باشه .
دوست عزیز نظرت راجع به q70r برای گیم چیه ؟

سلام.
دوستان کسی اطلاع داره این دو مدل HDMI 2.1 و 120Hz هستن یا نه؟ (تو چندتا سایت اطلاعات مختلف و متفاوتی ازشون دیدم)
Samsung 50TU8000
LG 55NANO80

اگر هم کسی لینک یا لیستی داره که تلویزیون های HDMI 2.1 و 120Hz رو معرفی کرده باشه اینجا بذاره ممنون میشم. ?

سلام.
دوستان کسی اطلاع داره این دو مدل HDMI 2.1 و 120Hz هستن یا نه؟ (تو چندتا سایت اطلاعات مختلف و متفاوتی ازشون دیدم)
Samsung 50TU8000
LG 55NANO80

اگر هم کسی لینک یا لیستی داره که تلویزیون های HDMI 2.1 و 120Hz رو معرفی کرده باشه اینجا بذاره ممنون میشم. ?
هیچ کدام 2.1 ندارن
برو سایت رتینگز قسمت مشخصات ورودی ها.اونجا اگر 2.1 ساپورت باشه مینویسه

آخرین ویرایش:
من 1 مقایسه ای بین اینپوت لگ نزدیک 30 با 20 روی دو تا tv که دارم انجام دادم می تونم بگم عملا تشخیص برای من pc باز خیلی سخت بود و می تونم بگم این میزان اختلاف تاثیر چندانی در گیم پلی بازی نداره که خوب می تونه برای خریدهای ایندتون مفید باشه.
البته این اعداد rtings هست و نمی دونم با اپدیت های جدید تغییری در اینپوت لگ ها ایجاد شده یا نه
کسایی هم که دنبال hdmi 2.1 جهت 4k 120hz هستن باید بگم که فعلا هیچ tv مشاهده نشده بتونه کار کنه چرا که باید خود tv هم قابلیتش رو داشته باشه. ضمنا اگه بازی های نسل بعد هم 30 فریم باشن فری سینک یا جی سینک تاثیری نداره چون در این فریم اکثرا کار نمی کنن.

من 1 مقایسه ای بین اینپوت لگ نزدیک 30 با 20 روی دو تا tv که دارم انجام دادم می تونم بگم عملا تشخیص برای من pc باز خیلی سخت بود و می تونم بگم این میزان اختلاف تاثیر چندانی در گیم پلی بازی نداره که خوب می تونه برای خریدهای ایندتون مفید باشه.
البته این اعداد rtings هست و نمی دونم با اپدیت های جدید تغییری در اینپوت لگ ها ایجاد شده یا نه
کسایی هم که دنبال hdmi 2.1 جهت 4k 120hz هستن باید بگم که فعلا هیچ tv مشاهده نشده بتونه کار کنه چرا که باید خود tv هم قابلیتش رو داشته باشه. ضمنا اگه بازی های نسل بعد هم 30 فریم باشن فری سینک یا جی سینک تاثیری نداره چون در این فریم اکثرا کار نمی کنن.
توی آنلاین تست کن بعد نتیجه شو بما بگو

Q70r
برای نسل بعد جوابه؟
دیگه تو این رنج پیشنهاد چی هست؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

شما هر مدلی بگیری برای نسل بعد هم جوابه همونطوری که دوستان هم گفتن اون 120 فریم و عددایی که برای نسل بعد دارن میگن بیشترش تبلیغات ِ مگه چقدر از tvـهای بازار یا tvـهایی که ملت تو خونشون دارن 120hz هست؟ q70 هم مدل خیلی خوبیه با خیال راحت خرید کن تو این رنج از ال جی و سونی هم هست که قیمتش بالاتر میشه

شما هر مدلی بگیری برای نسل بعد هم جوابه همونطوری که دوستان هم گفتن اون 120 فریم و عددایی که برای نسل بعد دارن میگن بیشترش تبلیغات ِ مگه چقدر از tvـهای بازار یا tvـهایی که ملت تو خونشون دارن 120hz هست؟ q70 هم مدل خیلی خوبیه با خیال راحت خرید کن تو این رنج از ال جی و سونی هم هست که قیمتش بالاتر میشه
مشکل موشن چطور؟
چون تو همین تاپیک یکی خریده بود و بدجور انتقاد میکرد ازش

داداش به هیچ عنوان سمت سری q مخصوصا لاین آپ امسال نرو که همه مشکل موشن دارن و برای گیم به شدت نا امیدت میکنن
حتی قابلیت freesync هم که کلی روش مانور میدن تست کردم کاملا کشکه
همه اجسام متحرک یه حاله گاها سبز رنگ دنبالشونه جوری که مجبور میشم کلا خاموشش کنم
به نظرم یا اولد بگیر یا x950g سونی
با یه سری نقص تصویر های جزئی میشه کنار اومد ولی موشن هندلینگ افتضاح تو همه چی میره رو روانت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or