سلام به همه
من فقط به عنوان تجربه خودم میگم
من چون دیسک کمر دارم معمولا به صورت دراز کش روی تخت از کامپیوتر و کنسول استفاده میکنم و چون فاصله ام با مانیتور حدود دو متر میشه دیگه سایز کوچک مانیتور برام جوابگو نیست حتی یه 23" سامسونگ رو هم به همین خاطر فروختم
اخیرا که جوانرود بودم یه lcd سامسونگ 32" مدل c475 خریدم 420000 تومان که قیمت سامسرویس 549000 تومان هست الان هم مانیتورمه و هم tv بازی ps3 اگر راستشو بخواین نباشه کیفیت رنگهای گرم عین قرمز یا زرد یا رنگهای تیره روی این lcd به مراتب بهتر ار مانیتوره و منکه کاملا راضی ام
حتما میدونید یا این قیمت مانیتور باالای 27 رو هم نمیشه خرید
یا حق
سلام دوست عزیز
فرمایش شما در رابطه با تجربتون متین و منطقیه
به شخصه اگر قرار باشد که مدت طولانی پشت یک نمایشگر صرفا جهت بازی بنشینم
حتما از tv استفاده میکنم
لذت بازی با خم شدن کمر و درد ناشی از آن کاملا از بین میرود و این دلیلیست برای تایید جملات شما
سلام
اقا یه tv برای ایکس باکس و پلی 3 می خواستم
سایز حداکثر 27 اینچ
فول اچ دی
hdmi بخوره
قیمت مناسب
اگر هزینه ای بالای 1,000,000 در نظر داشته باشید و میخواهید نهایت کیفیت را از tv مشاهده کنید
برند سونی میتونه شما رو به این واقعیت برسونه
البته این تعریف به قصد برگشت از مابقی tv ها نیست و اگر مجذوب به هر کدام از نمایشگر ها شدید دل زده نشوید
به هر حال اگر قصد خرید از این نوع را دارید من به شما EX710 32 رو با قیمت 1,100,000 پیشنهاد میکنم
این سری امکانات و کیفیت خیره کننده ای دارد که با کلیک روی این
لینک خلاصش میکنم.
سلام
قست خريد مانيتور دارم تا سقف 250 تومان رو دارم
اين چند روزه كه توي گوگل تحقيق ميكنم به نظرم مانيتور LG W2261 vp نسبت به قيمتي كه داره عاليه
ميخواستم نظر شما هم بدونم ارزش خريد رو داره يا تو اين رنج قيمت مانيتورهاي بهتري هم وجود دارن اگه نام ببريد ممنون ميشم
هر کس که قصد خرید مانیتور با حداقل قیمت و حداکثر امکانات را دارد . پس از تحقیق درباره چنین نمایشگری . بالاخره به مانیتور انتخابی شما می رسد.
W2261VP . کلیک کنید.
LG سابقه طولانی در ایران دارد و با خلق و خوی استفاده خریدارانش آشناست
دوام و کیفیت محصولاتش ماندگاری زیادی دارد و گارانتی ای که مادیران از محصولاتش میکند . خریدار را از بابت خرید خود آسوده خاطر میکند.
سلام دوستان....یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ خوب برای بازی های ps3 معرفی کنید.(چند وقت یه مانیتور (مارک etig ) خریدم موقع بازی کردن تو تصویر لگ می افتاد...موج رد میشد....خواهش می کنم جوابم رو زودتر بدید..
PX2370 دارای کیفیتی پیشگام.
برای درک بیشتر موضوع به صفحات قبل از این تاپیک مراجعه کنید
یا روی این موارد کلیک کنید
PX2370 از سایت Amazon
PX2370 از سایت Buy
PX2370 از سایت cnet