خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام عزیزان.کوتاه و مختصر میگم.بودجه من نزدیک به 400 تومن هست.میخوام مانیتور LED توپ بگیرم.با این مقدار پول چی پیشنهاد میکنین؟ کامل و با توضیحات.دمتون گرم.ممنون میشم کمک کنید

سلام عزیزان.کوتاه و مختصر میگم.بودجه من نزدیک به 400 تومن هست.میخوام مانیتور LED توپ بگیرم.با این مقدار پول چی پیشنهاد میکنین؟ کامل و با توضیحات.دمتون گرم.ممنون میشم کمک کنید
چی شد دوستان؟ کسی نبود به این بنده حقیر کمک کنه.؟دمتون گرم.راهنمایی کنید

من چند روز پیش یه مانیتوز سامسونگ PX23720 خریدم 350 تومن
LED , Full HD , HDMI , 2MS , Mega Contrast
به نظرم خیلی خوبه پورت Digital Audio Out و پورت 3.5 میلیمتری برای اتصال اسپیکر و هدفون هم داره
البته XL23720 هم خوبه به نظرم

دوستان یه مانیتور خوب با اینچ 26 به بالا که Full HD باشه و 2 تا HDMI داشته باشه و خروجی صدا هم داشته باشه میشه پیدا کرد؟؟
بودجه هم حدود 500 هست! با این بودجه اگه TV مناسب هم سراغ دارین بگین
ممنون

دوستان یه مانیتور خوب با اینچ 26 به بالا که Full HD باشه و 2 تا HDMI داشته باشه و خروجی صدا هم داشته باشه میشه پیدا کرد؟؟
بودجه هم حدود 500 هست! با این بودجه اگه TV مناسب هم سراغ دارین بگین
ممنون
می تونی X.vision بخری 32 اینچش که پسر عمم 4 ساله داره و می تونم بگم فوق العاده هست.
یا می تونی LCD های خوب بخری نمنوش من که امروز یه LG W2261VP خریدم و می تونم بکم فوق العاده هست.ضمن اینکه HDMI و خروجی صدا هم داره و ارزان هم هست نزدیک 225 تا 235 هست

من چند روز پیش یه مانیتوز سامسونگ PX23720 خریدم 350 تومن
LED , Full HD , HDMI , 2MS , Mega Contrast
به نظرم خیلی خوبه پورت Digital Audio Out و پورت 3.5 میلیمتری برای اتصال اسپیکر و هدفون هم داره
البته XL23720 هم خوبه به نظرم

اقا از رنگ مشکی این مانیتور راضی هستی این همه ازش بد میگن یه توضیح بدید کلا کیفیتش چطوره؟

سلام دوستان....یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ خوب برای بازی های ps3 معرفی کنید.(چند وقت یه مانیتور (مارک etig ) خریدم موقع بازی کردن تو تصویر لگ می افتاد...موج رد میشد....خواهش می کنم جوابم رو زودتر بدید..

سلام به همه
من فقط به عنوان تجربه خودم میگم
من چون دیسک کمر دارم معمولا به صورت دراز کش روی تخت از کامپیوتر و کنسول استفاده میکنم و چون فاصله ام با مانیتور حدود دو متر میشه دیگه سایز کوچک مانیتور برام جوابگو نیست حتی یه 23" سامسونگ رو هم به همین خاطر فروختم
اخیرا که جوانرود بودم یه lcd سامسونگ 32" مدل c475 خریدم 420000 تومان که قیمت سامسرویس 549000 تومان هست الان هم مانیتورمه و هم tv بازی ps3 اگر راستشو بخواین نباشه کیفیت رنگهای گرم عین قرمز یا زرد یا رنگهای تیره روی این lcd به مراتب بهتر ار مانیتوره و منکه کاملا راضی ام
حتما میدونید یا این قیمت مانیتور باالای 27 رو هم نمیشه خرید
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or