خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اینم عکس

2004271538075117680_rs.jpg

2004299160084436208_rs.jpg
شما برای وصل کردن PS3 به مونیتور از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟ HDMI To DVI ؟
قیمتش چنده ؟
ممنون :love:

:confused::confused::confused:

من که متوجه منظورت نشدم !! اگه مکس رز این مدل 1050*1680 هست با حرف شما جور در نمیاد .

میشه این عکسارو طوری بزاری که مانیتورتم بتونیم ببینیم ;)

ای بابا عجب وضعیه اینجا !؟
مانیتور که نمی تونه بیشتر از رزولیشن محلیش نشون بده !! اصلا فیر ممکنه
منتها چیزی که هست اینه که روی این مانیتور و 2232 1080 پی تصویر بهتری از 1080 آی میده ! همین ! و الا رزولیشن این مانیتور یه چیزی بین این دوتاست ولی خوب روی پی بهتر مپ میشه .

وا !
مگه من کار دیگه ای کردم ؟ اون عکسی که بالا گذاشته شده کاملا تایید میشه ! اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم !!
ولی چیزی که من گفتم اینه که ورودی تصویر به مانیتور 1080 پی هستش ولی این مانیتور ننه مرده بیشتر از 1680 در 1050 خوب نمی فهمه که . مثل اینکه بخوای توی کلاس که 20 تا صندلی داره 25 نفرو جا بدی . حالا اگه مورد اخلاقی پیش نیاد فقط 20 نفر می شینند . 25 نفر وارد اتاق شدن ولی فقط 20 نفر نشستن . اون 5 نفریم که وایسادن یا قهر می کنن میرن یا انقدر وایمیسن تا ریقشون در آد . تو این مورد هم همچین اتفاقی میوفته !

برای یه مانیتور 22 اینچی نه ! مگه با میکروسکوپ ببینی !! و الا چشم آدمی زاد نمی فهمه !
ولی در مورد این مونیتور 1080 پی اسکل بهتری میده ! حداقل چشم من اینطوری متوجه میشه !

:confused::confused::confused:

من که متوجه منظورت نشدم !! اگه مکس رز این مدل 1050*1680 هست با حرف شما جور در نمیاد .

میشه این عکسارو طوری بزاری که مانیتورتم بتونیم ببینیم ;)

این مانیتور به احتمال زیاد 1080p رو میرسونه به native resolution خودش که 1680*1050 هست.

یعنی در واقع اون چیزی که شما الان رو تصویر داری 1080p نیست!

HDTV های LG هم که HD ready هستن ، همین جورن . مثلا اگه بهشون 1080p بدی ، تصویر نشون میدن و 1080p رو قبول میکنن ، در حالیکه حداکثر رزولوشنی که ساپورن میکنن 720*1366 هست. تو این حالت ، تصویر میره روی native resolution مانیتور یا HDTV.

این یه مزیت برای این مانیتور حساب میشه ، چون اگه این قابلیت رو نداشت ، الان نباید اصلا تصویری رو نشون میداد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or