تو این سایت که دادی کنتراست LG رو نوشته 3000:1 ! مگه 5000:1 نیست ؟!
LG فقط brightness ش بهتر ! من هنوز هم میگم همون :cheesygri226BW.
به همه توصیه میکنم SAMSUNG 226BW
تو این سایت که دادی کنتراست LG رو نوشته 3000:1 ! مگه 5000:1 نیست ؟!
LG فقط brightness ش بهتر ! من هنوز هم میگم همون :cheesygri226BW.
نميدونم والا !:biggrin1: تو سايت ماديران زد 5000:1 ، يه چيز ديگه هم كه هست زاويه ديد LG ده درجه بيشتره !:biggrin1:تو این سایت که دادی کنتراست LG رو نوشته 3000:1 ! مگه 5000:1 نیست ؟!
نه، سامسونگ گرونتر نیست . سامسونگ هم 360 ـه ( ارزون ترم هست )نميدونم والا !:biggrin1: تو سايت ماديران زد 5000:1 ، يه چيز ديگه هم كه هست زاويه ديد LG ده درجه بيشتره !:biggrin1:
بعد LG موتور پردازش تصوير داره ، حالا نميدونم سامسونگم داره يا نه ؟
بعد قيمتشم تو سايت ماديران 362 هزار تومن ، سامسونگ مثل اينكه گرون تره ، در حالي كه تقريبا از نظر مشخصات يكسان هستند
در كل جفتشون عالي هستن !
نه، سامسونگ گرونتر نیست . سامسونگ هم 360 ـه ( ارزون ترم هست )
کلا فکر میکنم این سایت مال LG یا وابسته بهش بوده ! چون که من فکر میکنم Brightness ـه samsung رو آورده پایین ! در کل اگر این کار رو هم نکرده باشه LG فقط Brightness ش بهتر هست.
پ.ن : میشه یکی این زاویه ی دید رو برای من تعریف کنه ؟ ( مثلا میگن مونیتور 226 "مثلا" زاویه ی دیدش 160 ـه ولی من وقتی مونیتور رو از زاویه ی 10 درجه نگاه میکنم، بالاش یه کم سیاه میشه! )
LG-L226WTQ = 362000 Tomansسلام دوستان ممنون میشم یکی سریع بگه کدومش بهتره و قیمتی که تو بازار هستش ممنون
http://forums.bazicenter.com/showpost.php?p=313768&postcount=748کدومش بهتره
اگه سامسونگ منظورتون هست ، بله اون تا 410 تومن هم يافت ميشه !:biggrin1:دوست عزیز من پرسیدم این قیمتی که شما گفتی نیستش گرونتر از این حرفاست
شاختر از اينا ديگه چي هست ؟
شاختر از اینا برو تو کار بنکیو. مدل FP241VW خیلی خیلی شاخه. اصلا این مدلو مخصوص PS3 زدن. ورودی HDMI داره. FULL HD هم هست دیگه چی میخوای. مشکلش قیمتشه که حدودای 930 تومنه!!!:cheesygriشاختر از این هم میره تو 24 اینچ که میشه فول اچ دی ! البته دیگه رسما نمیشه بهش گفت مانیتور . بهر حال صفحات وب ، وورد ، ... اینها هم قراره تو مانیتور تماشا بشه !