خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من هنوز منتطرم؟
play-station-3d-display.jpg

مدلشم میگفتی؟
کلیک کن.

این 24 اینچ.یه 40 اینچ میتونی معرفی کنی؟
تو برند سونی با 900 تومن فقط همینو میشه خرید.
برندای دیگه رو از بچه های دیگه بپرس. من بیشتر با سونی سرو کله میزنم.

لینک مشخصات هم بدی میتونم کمکت کنم.
موفق باشی.

آخرین ویرایش:
من هنوز منتطرم؟

دوست عزیز، اینو هم یه نگاهی بنداز.
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44874
من که برای خودم دنبال TV میگشتم اینو دیدم. ولی متاسفانه تو ویترین نبود که بتونم تصویرش رو هم ببینم.

منتها یه چیزی رو هم بگم خدمتت. 3D تصویراش زیاد قابل دار نیستن که ادم بخواد اونهمه واسش خرج کنه.

سلام خدمت همه شما
کدوم یک از این مانیتورا از نظر کیفیت و کارایی و دوام و کلا همه چیز واسه بازی و ps3 از همه بهتره
1.LG-LED-IPS236
2.SAMSUNG-LED-BX2485
3.SAMSUNG-PX23720

پس میشه یه led یا lcd 40 اینچ واسه بلزی معرفی کنید؟

دوست عزیز، اینو هم یه نگاهی بنداز.
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=44874
من که برای خودم دنبال TV میگشتم اینو دیدم. ولی متاسفانه تو ویترین نبود که بتونم تصویرش رو هم ببینم.

منتها یه چیزی رو هم بگم خدمتت. 3D تصویراش زیاد قابل دار نیستن که ادم بخواد اونهمه واسش خرج کنه.

ببین دوست عزیز، شما یه سر به سایت زیر بزن.
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=121

اول بر اساس قیمت تلویزیون مد نظرت رو انتخاب کن و بعد برو تو بازار با چشم خودت تصاویر رو مقایسه کن. من خودم یه هفته کارم شده بود این. در آخر هم اگه تو بازار شهر شما مدل دلخواهتون بود که همونجا خرید کن وگرنه از خود چاره بخر. کارشون خیلی خیلی درسته.
فقط یه چند تا توصیه:

LG رو پیشنهاد نمی کنم. کیفیت تصویری تلویزیونهاش خیلی پایینه مگر تک و توک که اونا هم گرونن.
Panasonic فقط پلاسماهاش که اونا هم خوبهاش با بودجه شما همخونی ندارن.
SONY که قیمت پایینهاش میشه سری های BX و CX و EX که b و c ال سی دی هستن و e ال ای دی. بهترینشون 32EX520 هستش که حدود 900000 تومن میشه.
Samsung که من خودم بیشتر از سونی ، از سامسونگ خوشم اومد. البته یا توجه به بودجه شما 32D5550 و 37D5550 میتونه انتخاب خوبی باشه.
X.Vision هم کیفیت خیلی پایینی داره.
Sharp رو ندیدم.
کلا اگه یکم بتونی بودجه رو ببری بالا هم از سونی هم از سامسونگ میتونی چند تا انتخاب داشته باشی.
البته رفرنس من قیمتهای شرکتی هستن. اگر از بانه بگیری ارزونتر در میاد. فقط این رو هم در نظر داشته باش که شرکتی ها کاهش قیمت نسبتا خوبی داشتن.
=========================================================================================================
من خودم Samsung 40C6960 ورداشتم به قیمت 1420000تومن. البته چون مدل پارسال بود یدونه مونده بود ازش.
قیمت سایز 32ش هم 1080000 تومن هستش. بهترین کیفیت تصویر رو بین تمام تلویزیونهایی که تو این یه هفته دیدم داره. تو زمان خودش هم جزو گرون ترینهای نسل خودش بود. اگه تو شهرتون پیدا کردی ، حتما ورش دار. پشیمون نمیشی.

با سلام خدمت شما عرفان جان،
اولا خیلی خیلی ممنونم به خاطر راهنماییهای خوبت.
در ثانی، من دیشب تلویزیون رو گرفتم. البته کل بازار رو زیر و رو کردم.
من راستش سامسونگ مدل 40C6960 رو ورداشتم به قیمت 1420000 تومن. که حدود 350000 تومن دراپ خورده بود و البته یدونه ازش مونده بود که اونم قسمت من شد.
به جرات میتونم بگم هیچکدوم از تلویزیونهای جدید سامی به پای این نمیرسن. حتی توی مغازه ها هم اگه تو ویترین داشتنش، روشنش نمی کردن. سری 5 خیلی خوبه ولی به پای سری 6 نمیرسه.
سری 6 هم یه ایراد داره اونم جایزه هاش هستن.
تلویزیون 40D6960 حدود 2200000 تومن قیمتشه. ولی روش یدونه سینما به ارزش 420000 تومن + 2 تا عینک به ارزش تقریبی 150 تومن + مودم وایمکس + 2 سال اشتراک مبین نت (قیمت ندارم) + فیلم سه بعدی حداقل 20 تومن، میدن. جمع این هدایا حداقل700-800 تومن میشه. یعنی این تلویزیون از لحاظ قیمت از سری سال پیش خودش ارزونتره. که تقریبا محاله مگر با کم کردن کیفیت.
==============================================================================================
یه توصیه هم دارم برای دوستان طالب سه بعدی.
من تمام مدلهای روز رو دیدم. تصویر سه بعدی ها به طور محسوسی از دو بعدی ها عقبتره. لطفا قبل از خرید با چشم خودتون به طور کامل تستشون کنین.

در ضمن من یک سونی فن بودم. منتها الان 2 ساله که از کیفیت هیچ کدوم از مدلهای سونی راضی نیستم.
با سپاس و پوزش به خاطر پرچونگی

به به آقا انشالله که مبارکت باشه...! به خوشحالی...
امیدوارم که هرچه بیشتر ازش لذت ببری علی جون...اونم با گیمهای انحصاری PS3 ...

علی جون این مدلی رو که گرفتی...دقیقا مال پارساله! این مدل سری C هست...سام سرویس این مدل رو ترکیبی از مدل ۶۹۶۰ و ۷۷۷۰ سامسونگ زد...ولی متاسفانه چون ترکیب پایش با فریم پنلش همخونی نداشت...تولید رو متوقف کرد...
پایش رو از ۷۷۷۰ گرفته بود که روی خود ۷۷۷۰ قیامتی به پا میکنه ازبس خوشکله!حیف که دیگه ۴۶ اینچش رو تولید نمیکنه وگرنه ما ۷۷۷۰رو خریده بودیم، پنل رو هم از ۶۹۶۰ گرفته...نمایندگی های شیراز هم دارن...سه هفته پیش هم که ما 46d6960 برداشتیم اینم موجود بود...!

درکل تلوزیون خیلی خوبیه...! منم آرزوی بهترینارو دارم برات رفیق...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

سلام خدمت همه شما
کدوم یک از این مانیتورا از نظر کیفیت و کارایی و دوام و کلا همه چیز واسه بازی و ps3 از همه بهتره
1.LG-LED-IPS236
2.SAMSUNG-LED-BX2485
3.SAMSUNG-PX23720

به نظر من گزینه ی ۳رو بردار دوست خوبم...چیز فوق العاده کاملیه!

آخرین ویرایش:

دوست خوبم پیشنهاد من اینه!
توی ال ای دی ۵۹۵۰ سامسونگ بردار...که ۴۰اینچ کمتر نداره...و واسه انتخابش هیچ شک نکن چون بهترینه!
ال سی دی اگه میخوای میتونی D585 برداری! موتور پردازش تصویر Hyper real داره که محشره تو ال سی دی ها! من خودم کیفیتش رو دیدم از نزدیک...عالیه! تو همه سایز هم موجوده حتی ۳۲
LG هم یه مدل خوب داره به نام ۶۶۰...اینم ببینی خالی از لطف نیست...

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از راهنمایی همتون
من یه ذره گیج شدم
این مدل asus هم به گزینه ها اضافه شد
واسه ps3 حالا کدوم بهتره؟
LG-LED-IPS236
SAMSUNG-LED-BX2485
SAMSUNG-PX23720
asus-ml248l

خیلی ممنون از راهنمایی همتون
من یه ذره گیج شدم
این مدل asus هم به گزینه ها اضافه شد
واسه ps3 حالا کدوم بهتره؟
LG-LED-IPS236
SAMSUNG-LED-BX2485
SAMSUNG-PX23720
asus-ml248l

ببین دوست خوبم...اینا تقریبا مشخصاتشون تو ۱رده هست...باید خودت از نزدیک ببینی و اون موقع تصمیم بگیری!

من خودم BX2485 رو دارم و کاملا ازش راضیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or