خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سامسونگ مشخصاتش خیلی خوبه اما به نظر من کوچیکه
طراحی اش هم حرف نداره
ال جی کمی گرونه اما 27 اینچ هستش و tv هم هست
اسپیکر داخلی هم داره و دردسر گرفتن صدا از اسپیکر جدا رو نداری

پ.ن : حمید جور تو رو دارم میکشم بیا پاسخگو باش :|
اولا دستت درد نکنه واقعا ممنون.
اینا قیمت نداشتن واسه همین خواستم بپرسم این ال جی چنده تقریبا حول 400 ؟؟؟
ال جی 23 اینج هست.
LED SAMSUNG BX2485 plus

این هم هست نظرتون در مورد این چیه چون الان این 24 اینچ هست من اسپیکر حرفه ی دارم فقط کیفیت تصویر و کارایی بالا برام مهمتر هست این سامسونگ 400 تومن.

آخرین ویرایش:
اولا دستت درد نکنه واقعا ممنون.
اینا قیمت نداشتن واسه همین خواستم بپرسم این ال جی چنده تقریبا حول 400 ؟؟؟
ال جی 23 اینج هست.
LED SAMSUNG BX2485 plus

این هم هست نظرتون در مورد این چیه چون الان این 24 اینچ هست من اسپیکر حرفه ی دارم فقط کیفیت تصویر و کارایی بالا برام مهمتر هست این سامسونگ 400 تومن.

این هم خیلی خوبه اگر از اسپیکر میخوای صدا بگیری مشکلی نیست
من اون الجی رو با این : اشتباه گرفتم

این هم خیلی خوبه اگر از اسپیکر میخوای صدا بگیری مشکلی نیست
من اون الجی رو با این : اشتباه گرفتم
این که خوبه ولی یه ذره از هزینه من میره بالاتر من 400 تومن می خوام این 500 تومن :d
دستت درد نکنه واقعا خیلی راهنمایی کردی فقط یه چیزی این سامسونگه به نظرت چطوره؟؟؟

با سلام. من این LG رو دارم. انصافا تک و بینظیره. فقط یه سوال: مگه هنوز موجود هست ؟
تا جایی که من میدونم تولیدش تموم شده.
چند اینچ رو داری و قیمتش چند بود وقتی خریدی ؟؟؟
از لحاظ بازی کردن ۲میلی ثانیه بهتره یا 5 میلی چون من شنیدم و دیدم اکثرا میگن ۲ میلی بهتر هست.

این که خوبه ولی یه ذره از هزینه من میره بالاتر من 400 تومن می خوام این 500 تومن :d
دستت درد نکنه واقعا خیلی راهنمایی کردی فقط یه چیزی این سامسونگه به نظرت چطوره؟؟؟

اون سامسونگ رو حمید باید بیاد نظر بده
از نظر مشخصات که خوب به نظر میرسه

دوستان من یک پی 22700 سامسونگ دارم خیلی مانیتور توپی هستش اما میدونید دیگه وقتی نو بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار تصمیم دارم یک 22 اینچ دیگه بخرم به نظر شما از ال ای دی های سامسونگ استفاده کنم یا برم سراغ ایسوس اخه شنیدم که خیلی کیفیت تصویر بالای داره. به نظر شما کدام رو بخرم کلا یک مانیتور عالی عالی میخوام برای گیم فیلم و عکس . تنکس

LG من 27 اینچه یعنی : M2794DP حدودا یه سالی میشه که خریدم. 450 تومن.
5 میلی ثانیه است. تو گیم های سریع یکم معلوم میکنه ولی اصلا اذیت نمیکنه. البته اگه وسواسی نباسی. کیفیت تصویر رو دیفالت خودش افتضاحه ولی با کمکی دستکاری تصویر خیلی قشنگی ارائه میده.

سلام دوستان عزیز من به تازگی یه کنسول دار شدم می خواسم براش یه مانیتور خوب بگیرم حول 400 تومن باشه اگه مانیتور خوبی هست منو هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
امین تو که خریدی . مبارکت باشه.
ولی واسه این رفیقمون.
کیفیت bx2485 تایید شدس.
22ش با 24ش هیچ فرقی ندارن.

این پایینی هم مال یکی از رفقاس.
اینم آیدیش . KARCHECT . باهاش مشاوره کن.

• Like
Reactions: u.T.a
مشاوره برای خرید مانیتور بین 250 تا 300

من یه مانیتور میخوام بین همین قیمتی که گفتم
ببینین من الان کنکوری هستم ولی شبا PS3 هم بازی میکنم. کامپیوتر رو بردم بیرون ولی PS3 تو اتاقمه. چون شبا بازی میکنم نمیتونم تو سالن که LCD داریم بازی کنیم. الان دارم با یه تلویزیون 14 بازی میکنم که اصابمو خورد کرده. میخوام یه مانیتور بگیرم برا بازی بزارمش رو میز تو اتاق بعدش که کنکور دادم هم یه LCD 32 بگیرم برا بازی و اینو بزارم برا کامپیوتر.

پس یعنی الان میخوام کیفیتش Full HD باشه و 2 تا HDMI داشته باشه و DVI هم داشته باشه. سایزشم حداکثر باشه یعنی مثلا 21 یا 22. پاسخگوییش هم خوب باشه.
اگه LED باشه بهتره. خیلی برام رزولوشن و سایز و 3تا پورت مهمه.

قیمت هم نهایتا 300 باشه ولی 250-260 باشه بهتره.

بچه ها گفتن LG W2261VP خودمم مدل W2286L مد نظرمه. قیمتاشونو میدین؟
مدلای دیگه رو هم بگین.

من یه مانیتور میخوام بین همین قیمتی که گفتم
ببینین من الان کنکوری هستم ولی شبا PS3 هم بازی میکنم. کامپیوتر رو بردم بیرون ولی PS3 تو اتاقمه. چون شبا بازی میکنم نمیتونم تو سالن که LCD داریم بازی کنیم. الان دارم با یه تلویزیون 14 بازی میکنم که اصابمو خورد کرده. میخوام یه مانیتور بگیرم برا بازی بزارمش رو میز تو اتاق بعدش که کنکور دادم هم یه LCD 32 بگیرم برا بازی و اینو بزارم برا کامپیوتر.

پس یعنی الان میخوام کیفیتش Full HD باشه و 2 تا HDMI داشته باشه و DVI هم داشته باشه. سایزشم حداکثر باشه یعنی مثلا 21 یا 22. پاسخگوییش هم خوب باشه.
اگه LED باشه بهتره. خیلی برام رزولوشن و سایز و 3تا پورت مهمه.

قیمت هم نهایتا 300 باشه ولی 250-260 باشه بهتره.

بچه ها گفتن LG W2261VP خودمم مدل W2286L مد نظرمه. قیمتاشونو میدین؟
مدلای دیگه رو هم بگین.
دوست عزیز من با نظر دوست عزیزمون اقا حمید موافقم و همین جا هم از ایشون تشکر می کنم این مدل پلاس کم هست ولی واقعا مدل عالی داره و همه اینایی رو که شما می خوای داره و انتخاب بسیار عالی هستش فول اچ دی هست 2 اچ دی ام آی هست دی وی آی داره و واقعا 2 میلی ثانیه هم جواب گویی تصویر رو داره و 22 هم هست و ارزشش رو داره یه نیگا بنداز متوجه حرف من و آقا حمید گل میشی.
22 اینچ.
BX2285
300 تومن.
یه چندتا نیگا به صفحات قبلی بنداز.
آقا حمید واقعا دستت درد نکنه اون دوست عزیزمون هم که گفتی راهنماییم کرد واقعا دست جفتتون درد نکنه مانیتور رو امروز دیدم 24 اینچش رو البته گفتم 22 بیاره طرف حرف الکی زد الان از دوستمون پرسیدم فهمیدم 22 و 24 هیچ تفاوتی جز سایز با هم ندارن و هر دو اچ تی ام آی رو دارن.
واقعا ممنون

• Like
Reactions: 4th
پس يعني شما هيچ كدومتثن اون دو مدلي كه من گفتم رو پيشنهاد نميدين؟ اسوس ها رو چه طور؟ راستي اين مدلي كه ميگين قيمتش چنده؟؟. راستي من يه چيزي كه شنيدم اينه كه ميگن مانيتوراي سامسونگ خوب نيستش! حالا ميخوام ببينم به نظر شما درسته؟ ممنون

پس يعني شما هيچ كدومتثن اون دو مدلي كه من گفتم رو پيشنهاد نميدين؟ اسوس ها رو چه طور؟ راستي اين مدلي كه ميگين قيمتش چنده؟؟. راستي من يه چيزي كه شنيدم اينه كه ميگن مانيتوراي سامسونگ خوب نيستش! حالا ميخوام ببينم به نظر شما درسته؟ ممنون
سلام!!
دوست عزیز LG W2261VP که شما دادی تحقیق کردم انگار lcd هست و led از این بهتره .
http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-MON-LG-W2261VP از این لینک می تونی مشخصات رو بخونی.
W2286L اینهم باز ال سی دی هست و من به شما پیشنهاد می کنم یه بار در مورد led و lcd یه تحقیق بکن اینطوری که حداقل من فهمیدم LED از LCD کیفیتش بیشتر هست پس من باز این دو مانیتور رو پیشنهاد نمی کنم و مانیتور Samsung BX2285 plus رو توصیه می کنم شما در مورد این مانیتور یه تحقیق کن ببین چطوره چون از نظر شکل ظاهر هم چیز بسیار زیبا و خوبیه و واقعا هم به دلت میشه حتما در موردش یه تحقیق کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or