KLV-46EX500سلام دوستان
بین این سه تلویزیون کدوم رو پیشنهاد می دید برای بازی:
panasonic:
P50U20
sony:
KLV-46EX500
kdl-40ex720
مرسی
اگه ارزون و خوب میخوایسلام دوستان
من یه tv LED 32 inch میخوام بخرم...
ممنون میشم راهنماییم کنید در مورد مدل ها و اینکه چه برندی بخرم!!! ( البته قیمتش مناسب باشه و خوراک بازی کردن باشه:d) هم برا ps3 و هم X360
با تشکر
LCD چطور؟؟؟ کلا خیلی تفاوت داره LCD با LED??? ( البته من با tv LED 46 inch seri 7 samsung بازی کردم خیلی خوب بوده! )KLV-46EX500
اگه ارزون و خوب میخوای
Samsung LED 32C6960
حدود 1 تومن
اگه بیشتر 1 تومن میخوای خرج کنی بگو تا راهنماییت کنم
LCD چطور؟؟؟ کلا خیلی تفاوت داره LCD با LED??? ( البته من با tv LED 46 inch seri 7 samsung بازی کردم خیلی خوب بوده! )
حالا واسه همین گفتم LED بخرم...
اما اگه LCD خوب هم سراغ داری ( 32inch ) ممنون میشم بگی
مرسی از دوستان من خودم دوست دارم هر چی بزرگتر باشه تلویزیون!یه تلویزیون 46 سونی هم دارم زیاد ارضا کننده نیست سری x350 بین این ال سی دی سونی و تلویزیون پاناسونیک خیلی اختلاف هست؟من تو نت سرچ می کردم می دیدم نوشته پلاسما بهتره واسه بازی البته تو سایز بزرگ نظرتون چیه؟
بازم ممنون برای جواب دوستان
سلام دوستان
بین این سه تلویزیون کدوم رو پیشنهاد می دید برای بازی:
panasonic:
P50U20
sony:
KLV-46EX500
kdl-40ex720
مرسی
خیر دوست عزیز tv با این قیمت نمیتونی بگیریسلام
من نمیتونم با ۴۰۰-۵۰۰ تومن یه تلوزیون سه بعدی داشته باشم !!??
مدل به اضافه قیمت میدین ؟ برای بازی میخوام با ps3
این بستو تو یه سایت دیگه دیدم گفته هاش درسته؟
عینکی که شما می توانید یک منبع صوتی و تصویری را به آن وصل کنید و بعد از زدن عینک به چشمتان به مشاهده این صدا و تصویر در اندازه یک تلویزیون یزرگ 50 اینچی بپردازید
حال این منبع تصویری می توانید تلویزیون یا ویدیو سی دی یا دی وی دی دستگاههای پخش فیلم پرتابل و دوربین های فیلمبرداری و یا دستگاههای بازی مثل پلی استیشن و ایکس باکس و نینتندو و حتی کامپیوتر ( البته اگر کارت گرافیک کامپیوتر دارای خروجی تصویر باشد که امروزه اکثر آنها این کارت گرافیکشان این قابلیت را دارد ) و بعضی مدل ها از گوشی های موبایل و هزاران وسیله دیگر که فقط نیاز به خروجی تصویر از آنها دارید
مناسب برای استفاده کنندگان از این لوازم و کسانی که می خواهند بطور خصوصی به مشاهده فیلم ها یا عکس ها و یا گشت و گذار در سایتهایی که می خواهند فقط خودشان مشاهده کنند
یا اگر علاقه مند به بازیهای کامپیوتری یا دستگاههای بازی باشید با نصب این عینک به دستگاه در فضایی تقریبآ زنده بازی خواهید کرد
خصوصیات :
طراحی ارگونومیک و مناسب برای تمام مدل صورتها و سبک وزن جهت استفاده راحت
با تکنولوژی جدید نمایش میکروو بدون کوچکترین زیان و آسیب به چشمها
راحت و ایمن
با تصویری بزرگ و شفاف و صدایی واضح
با زمان باطری در هر بار شارژ 8 ساعت
مناسب برای وسایلی از قبیل :
شما میتونید منتظر نمایشگری که خود سونی توو نمایشگاه E3 امسالش معرفی کرد باشید.سلام
من نمیتونم با ۴۰۰-۵۰۰ تومن یه تلوزیون سه بعدی داشته باشم !!??
مدل به اضافه قیمت میدین ؟ برای بازی میخوام با ps3
بله . این موضوع تاحدی واقعیه. و قدیمی.این بستو تو یه سایت دیگه دیدم گفته هاش درسته؟
عینکی که شما می توانید یک منبع صوتی و تصویری را به آن وصل کنید و بعد از زدن عینک به چشمتان به مشاهده این صدا و تصویر در اندازه یک تلویزیون یزرگ 50 اینچی بپردازید
حال این منبع تصویری می توانید تلویزیون یا ویدیو سی دی یا دی وی دی دستگاههای پخش فیلم پرتابل و دوربین های فیلمبرداری و یا دستگاههای بازی مثل پلی استیشن و ایکس باکس و نینتندو و حتی کامپیوتر ( البته اگر کارت گرافیک کامپیوتر دارای خروجی تصویر باشد که امروزه اکثر آنها این کارت گرافیکشان این قابلیت را دارد ) و بعضی مدل ها از گوشی های موبایل و هزاران وسیله دیگر که فقط نیاز به خروجی تصویر از آنها دارید
مناسب برای استفاده کنندگان از این لوازم و کسانی که می خواهند بطور خصوصی به مشاهده فیلم ها یا عکس ها و یا گشت و گذار در سایتهایی که می خواهند فقط خودشان مشاهده کنند
یا اگر علاقه مند به بازیهای کامپیوتری یا دستگاههای بازی باشید با نصب این عینک به دستگاه در فضایی تقریبآ زنده بازی خواهید کرد
خصوصیات :
طراحی ارگونومیک و مناسب برای تمام مدل صورتها و سبک وزن جهت استفاده راحت
با تکنولوژی جدید نمایش میکروو بدون کوچکترین زیان و آسیب به چشمها
راحت و ایمن
با تصویری بزرگ و شفاف و صدایی واضح
با زمان باطری در هر بار شارژ 8 ساعت
مناسب برای وسایلی از قبیل :
سلام دوستان یک مونیتور فول اچ دی خفن میخوام معرفی کنید لینک و مشخصات و نقدینگیشو هم بگید ممنون
فرقی نداره چه مارکی باشه
ممنون
منبع رو ذکر نکدم چون مال ۵/۱ سال بیش بودشما میتونید منتظر نمایشگری که خود سونی توو نمایشگاه E3 امسالش معرفی کرد باشید.
البته قیمتی که سونی روش گذاشته حوالی 450 دلار میشه . اما نمیدونم اگه وارد ایران بشه چقدر روش میکشن. ( مخصوص بازیه )
بله . این موضوع تاحدی واقعیه. و قدیمی.
مطمئنا الان باید مدلهای پیشرفته تری هم ساخته شده باشن مثل همین گفته های اسپویلرتون.
ای کاش منبع رو هم ذکر میکردید.