خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

46 اینچه موقع تحویل هم همه چیزش رو تست کردم یعنی خودش میگفت!!!!!

حمید جان عمق تصویر فقط و فقط به فیلم شما بستگی داره (که البته در هنگام تماشای فیلم 3 بعدی در این تلوزیون متونید عمق تصویر رو کم یا زیاد کنید حتی میتونید شفافیت عینکتون رو تغییر بدید که این آپشنش خیلیییییییییییییییییییییی خوبه چون عینکو کاملا شفاف میکنه بر عکس بقیه تلوزیون ها)تفاوت تلوریون ها فقط در وضوح تصویره که من این تلوزیون رو با panassonic 3D LG و samsung 7 و 8 مقایسه کردم که به چشم من از همشون یه سرو گردن بالاتر بود. به جز سری 8 سامسونگ که اونم باز در بعضی از تصاویر کم میورد که بدیش این بود زیر 50 اینچ نداشت!!!!!!

میلاد جان این مدل تقریبا بی نقصه اما هنوز ریویوی کاملی نداره . همچنین یوزر زیادی هم نظر ندادن در موردش ( سایت آمازون و سی نت رو شاخص قرار دادم ) . حتی سرچ فارسی هم چیز زیادی نشون نمیده.
اما با این حال مورد قبوله به شرطی که قیمت مناسبی داشته باشه.
" کلیک "
در این مورد نمیشه قطعی نظر داد . بهتره کمی صبر کنید.

دوست عزیز ممنون که جوای دادین . قیمتش 290 تومان هست .
نمیتونم صبر کنم اصلا تا 5 شنبه دیگه باید یه مانیتور بخرم .
یعنی اگه بخرمش ضرر کردم ؟؟؟

با سلام

اساتید عزیز لطفا منو راهنمایی کنید.
بهترین مانیتور موجود با رنج قیمت زیر 500 تومان چیه؟
واسه بازی با ps3 و کامپیوترم میخوام
مرصی

تلویزیون پلاسما با کابل HDMI و 42 اینچ برای PS3 چطوره؟

ببین انتخاب پلاسما یه چیز سلیقه ای هست بعضی ها بیشتر باهاش حال میکنن شمام اگه از اون دسته ای خوب مشکلی نیست دربار هی تفاوت کیفیتیش هم تو 4 5 صفحه ی پیش توضیح دادم
بهتره قبله اینکه بخری امتحانش کنی ببینی بهت حال میده:)

تلویزیون پلاسما با کابل HDMI و 42 اینچ برای PS3 چطوره؟
نظر من اینه که اصلا طرفش نرو
جدای از بحث مصرف فوق العاده بالاش و سنگینی زیادش نسبت به LED رنگ هاش اون اون شادابی و تازگی LED رو نداره
یک سوال ناشیانه ما الان یه تلوزیون ۴۰ اینچ سامسونگ داریم اگه عینک بگیرم میتونم سه بعدی ببینم؟؟
نوچ. باید تی وی شما 3d ساپورت باشه

یک سوال ناشیانه ما الان یه تلوزیون ۴۰ اینچ سامسونگ داریم اگه عینک بگیرم میتونم سه بعدی ببینم؟؟
بستگی داره.
motion flow تی وی تون چنده؟ مدل ؟
در ضمن مقاله هایی هم که واسه سه بعدی گذاشته بودم رو یه نگاه بکنی . کلی ماجرا و جریان گیرت میاد

دوست عزیز ممنون که جوای دادین . قیمتش 290 تومان هست .
نمیتونم صبر کنم اصلا تا 5 شنبه دیگه باید یه مانیتور بخرم .
یعنی اگه بخرمش ضرر کردم ؟؟؟
نه عزیز ضرر نمیکنی .
منظورم اینه که بیشتر درموردش تحقیق کن. و مطمئن خرید کن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز :

مرسی ممنون با توجه به راهتنمایی های شما من یه سامسونگbx2285 خریدم .
هر کی سوالی چیزی داشت در خدمتم .
مبارکت باشه.
بیشتر از خصوصیاتش بگو
طرح و رنگش . کنتراستش . نشون دادن تیرگیهاش . قیافش . کیفیت تصویر . چگونگی نصب با کنسول ( مشکلی که نداره ) . پرش تصویر . اذیت چشم . ویژگی برترش نسبت به بقیه. تکنولوژی جدیدی داره . ووو ...
مهمتر اینکه رضایت داری و میشه به بقیه پیشنهادش داد؟

.

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه.
بیشتر از خصوصیاتش بگو
طرح و رنگش . کنتراستش . نشون دادن تیرگیهاش . قیافش . کیفیت تصویر . چگونگی نصب با کنسول ( مشکلی که نداره ) . پرش تصویر . اذیت چشم . ویژگی برترش نسبت به بقیه. تکنولوژی جدیدی داره . ووو ...
مهمتر اینکه رضایت داری و میشه به بقیه پیشنهادش داد؟

اگه ممکنه چندتا عکس هم بزاری بد نیست ( خودت گرفته باشی . از جلو و پشت و مخصوصا آرم و مدلش ) + لینک مشخصات BX2285

.

از ظاهر که بگم عالیه .
کیفیتشم خوبه
با کنسول هم من به ایکس باکس وصل کردم خوبه راحت مچ منیشه . خروجی صدا هم داره .
فقط دوست عزیز در اولین فرصت لطفا منو تو یاهو ادد کن کار واجب دارم . مرسی
آدی من : amin_a90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or