دقیقا همینطوره که می گید . منم می گم فعلا نخرید تا وضعیتش بهتر بشه مثل wii
اما خرید wii هم بنظرم الان خوب نیست . البته خودتونم می دونید . من که خیلی خوب گیرم اومد و از دلال های نامرد هم خرید نکردم . واقعا سو استفاده می کنن...
تصمیم گرفتم wii بگیرم هزینه خیلی کمی هم داره
داداش بنظر من بهترین تصمیم گرفتی منم هیچوقت wii u نمیگیرم قبلا حتی تاپیک خرید wii u تو پرشین فروم تولز زده بودم اما کلا اشتباه خرید wii u
wii این همه عنوان خوب داره بازیا گیم کیوبم اجرا میکنه
کلی بازی wiiware داره با شبیه ساز بازیا ps1 . Nintendo 64 و ...... اجرا میکنه دیگه چیزی میمونه؟
قیمت wii اندازه psp ه یعنی میشه با 300 هزار تومن یه wii دست دوم تمیز خرید حالا خودت خرج ها wii u گفتی که یرم ساماوره
خود من به عنوان یه فن نینتندو که خیلی از نینتندو بازا منو میشناسن میگم خرید wii u اشتباهه و من هیچوقت wii u نمیخرم
فکر کنم از محمد خریدی...اوه اوه چقدر اعصابتون خورده !!
منم گفتم که ؛ باید صبر کرد . منم اگه این شرایط خوب برام فراهم نمی شد فعلا نمی گرفتم . چون قیمتش واقعا کذایی بالاس
خرید من اینطور بود :
کنسول باندل زلدا(خیلی تمییز مونده و بقول خود فروشنده یک ماه کار کرده) + ویموت و نانچاک اورجینال + 3 تا بازی (mrio land +zumbi u+zelda) + آداپتورها + کول دیسک 16 گیگ + رم 2 گیگ SD کلا شد 1500 . خیلی خوب افتاد واسه من (در واقع قیمت واقعیشه) . از یوزر هم خریدم نه از کاسب.کاش می شد همه ی دوستان اینجوری بخرن :-(
راجعب نینتندو و کنسول ویی یو هم انقدر بدبین نباشید و stay tuned برای E3 ببینید چیکار میکنه و چه بازی هایی می خواد معرفی کنه
فکر کنم از محمد خریدی...
قرار بود من ازش بخرم ولی هیچ رقمه با ما راه نیومد که ویموت و نانچاک رو بعدا ازش بخرم.
مبارک باشه و انشالله روزی کنسول رو بتونیم به قیمت واقعیش و به دور از دلال بازی های رایج بخریم.
داداشم من اونقدر پول ندارم 10 تا wii بخرم بزارم کنار...میگم راستی شما خودت دوتا دوتا Wii به چه دردت میخوره که داری توی PT میخری؟ نکنه میخوای جمع کنی واسه روز مبادا به ما بفروشی؟
اوه اوه چقدر اعصابتون خورده !!
منم گفتم که ؛ باید صبر کرد . منم اگه این شرایط خوب برام فراهم نمی شد فعلا نمی گرفتم . چون قیمتش واقعا کذایی بالاس
خرید من اینطور بود :
کنسول باندل زلدا(خیلی تمییز مونده و بقول خود فروشنده یک ماه کار کرده) + ویموت و نانچاک اورجینال + 3 تا بازی (mrio land +zumbi u+zelda) + آداپتورها + کول دیسک 16 گیگ + رم 2 گیگ SD کلا شد 1500 . خیلی خوب افتاد واسه من (در واقع قیمت واقعیشه) . از یوزر هم خریدم نه از کاسب.کاش می شد همه ی دوستان اینجوری بخرن :-(
راجعب نینتندو و کنسول ویی یو هم انقدر بدبین نباشید و stay tuned برای E3 ببینید چیکار میکنه و چه بازی هایی می خواد معرفی کنه
دقیقا. یادتون میاد توی یکی از تاپیک ها در مورد فروش کنسولهای نسل اخر مقایسه ای رو با ذکر سایت مربوط و اطلاعات اماری اون سایت نوشتم و حتی گفتم غرضی در کار نبوده و خودم عاشق نینتندو بوده و هستم بعضی دوستان برداشت دیگه ای داشتند؟ متاسفانه تا این لحظه هنوز Wii U با اینکه پیش از کنسول های هم عصرش شروع به فروش کرده ولی در مقایسه توفیق چندانی نداشته و به نظر داستان نسل ششم کنسولها دقیقا به همون صورت دوباره تکرار خواهد شد.قیمت هر چی باشه جدمات کنسولا بازم دست همین چند نفرمحدوده مثلا wii u هک بشه نمیری از خرازی سر کوچه بگیری باید بری پیش همینا اونام دوباره از خجالتت در میان همین الان صد هزار میگیرن برای کپی خور کردن قسمت wii
وقتی ip با این عظمت mario 3d world نتونست کاری کنه فروش wii u بیشتر نشد دیگه همه چی تمومه نینتندوه یه ماریو
الانم یه زلدا ریمیک . یه mario 3d world . یه دانکی کونگ و ........ براش اومده اما فروش همونه ps4 اومد یک روزه فروش یک ساله wii u رد کرد
کار خاصی نداره:درود
دوستان محبت می کنید اگر امکان دارد نحوه اجرا بازی های nintendo64 بر روی Wii با شبیه ساز را توضیح دهید ؟ مثلا با WiiMote و Nunchuck به راحتی می تونم Resident Evil 2 کنسول N64 رو با شبیه ساز بر روی کنسول بازی کنم ؟
مقسی بوکو
دقیقا. یادتون میاد توی یکی از تاپیک ها در مورد فروش کنسولهای نسل اخر مقایسه ای رو با ذکر سایت مربوط و اطلاعات اماری اون سایت نوشتم و حتی گفتم غرضی در کار نبوده و خودم عاشق نینتندو بوده و هستم بعضی دوستان برداشت دیگه ای داشتند؟ متاسفانه تا این لحظه هنوز Wii U با اینکه پیش از کنسول های هم عصرش شروع به فروش کرده ولی در مقایسه توفیق چندانی نداشته و به نظر داستان نسل ششم کنسولها دقیقا به همون صورت دوباره تکرار خواهد شد.