leon kennedy
کاربر سایت
این nes کاستوم tmnt من را برد به دوران شیرین کودکی من و برادرم با بازی لاکپشتهای نینجا بزرگ شدیم. وای که دو نفره بازی کردنش چه حالی میداد.ولی هیچ بار نتونستیم تا آخرش بریم:d
این nes کاستوم tmnt من را برد به دوران شیرین کودکی من و برادرم با بازی لاکپشتهای نینجا بزرگ شدیم. وای که دو نفره بازی کردنش چه حالی میداد.ولی هیچ بار نتونستیم تا آخرش بریم:d
واقعا خیلی خوب بود منم با برادرم روزی 4 5 ساعت بازی میکردیماین nes کاستوم tmnt من را برد به دوران شیرین کودکی من و برادرم با بازی لاکپشتهای نینجا بزرگ شدیم. وای که دو نفره بازی کردنش چه حالی میداد.ولی هیچ بار نتونستیم تا آخرش بریم:d
واقعا خیلی خوب بود منم با برادرم روزی 4 5 ساعت بازی میکردیم
اما یادم نمیاد تمومش کردیم یا نه
اما میوه خور رو ورژن 2 و 3 رو تموم کردیم
عجب دورانی بود
بچه ها یک بازی بود اولش 5 تا برادر بودن لباسای شبیه خلبانی تنشون بود هر کدوم یک اسلحه خاص داشتن باید یکیشون رو انتخاب میکردیم
بعد مرحله که تموم میشد 5 تاشون به هم وصل میشدن یک ربات بزرگ ساخته میشد با غول مرحله باید مبارزه میکردیم
برای میکرو بود
من با امولاتور 1200 تا بازی میرو رو امتحان کردم پیداش نکردم
کسی یادشه ؟ اسمشو میدونه؟
من روی gba بازی این شکلی بازی کردم اسمش time force هست ولی رو nes نه.واقعا خیلی خوب بود منم با برادرم روزی 4 5 ساعت بازی میکردیم
عجب دورانی بود
بچه ها یک بازی بود اولش 5 تا برادر بودن لباسای شبیه خلبانی تنشون بود هر کدوم یک اسلحه خاص داشتن باید یکیشون رو انتخاب میکردیم
بعد مرحله که تموم میشد 5 تاشون به هم وصل میشدن یک ربات بزرگ ساخته میشد با غول مرحله باید مبارزه میکردیم
برای میکرو بود
من همه نسخه های ninja turtles بازی کردم خیلی باحالن
چون 4 کارکتر داره تنوع گیم پلی رو بالا میبره
برای میکرو بود
اینم از عکس کارتریج بازی gba بازی time force
http://upcity.ir/images2/39838293369291039442.jpg
واقعا خیلی خوب بود منم با برادرم روزی 4 5 ساعت بازی میکردیم
عجب دورانی بود
برای میکرو بود
دسته همتون درد نکنه
دقیقا خودشه
میدونید من تو چند تا بازی دنبال گشتم چقدر باهاش خاطره دارم
واقعا ممنون
حتما الان میریزم رو وی دوباره بازی میکنم
اگه این رو هم بگید که دیگه ترکوندید
یک بازی بود بهش میگفتن بودا
یک آدمی بود فکر کنم ژاپنی قدیمی قیافش
بعد تو هر مرحله که تموم میشد یک تکه از یک قاب عکس رو میداد که فکر کنم 40 تکه بود مربع های کوچک کنار هم
هر مرحله یک در مخفی داشت که مارو میفرستاد تو یک سری مرحله خاص
من همه تیکهاشو پیدا کردم جز یکی
اگه این بازی رو هم بگید که واقعا ترکوندید
خیلی تو کفم تمومش کنم
این بازی واسه میکرو بوده؟
اگه آره بیشتر توضیح بده شاید بتونم پیدا کنم برات...