خرید سی پی یو و مادربورد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
amd پیشنهاد شما چیه
ما كلا AMD پيشنهاد نميديم.:biggrin1: چون نسبت به همرده هاي اينتلشون ضعيفترن.
بین این دو سی پی یو کدوم انتخاب بهتری هست ؟ (کارایی و راندمان بیشتر) ؟
خوب Q6600 بهتره. مخصوصا تو بازيها كه از 9950 Black هم بهتر عمل ميكنه.

جناب خیلی چاکریم
amd پیشنهاد شما چیه
شرمنده من تو خط amd نیستم.:cheesygri
بین این دو سی پی یو کدوم انتخاب بهتری هست ؟ (کارایی و راندمان بیشتر) ؟
خوب معلومه دیگه q6600 سرتره.

سلام بچه ها من یه سیستم واسه گیم میخام ولی توی انتخاب cpu موندم بی
athlon x2 6000
phenom 8650
E7300
PHENOM 9550
من خودم نظرم رو E7300ه چون توی اکثر سایت ها تو رده متوسط ها امتیازات خوبی گرفته حالا میخام نظر شما رو بدونم

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم توی بازی هر چی RESULATION بالاتر بره فقط در ابعاد خروجی دز نمایشگر تاثیر داره یا نه گرافیک و جزییات رو هم بالا میبره مثلا در بازیه کرایسیس در دو RESULATIONهای 1680X1050 و 1920X1200 در شرایط یکسان یعنی همه تنظیمات HIGH باشند و *****های AA و AF هم روشن باشن کدوم رزولیشن گرافیک و جزییات بهتری رو میده این سوالا رو برای این میپرسم که مانیتور انتخابی من یعنی SAMSUNG T200 نهایت رزولیشن مورد پشتیبانیش 1050×1680ه
در ضمن به عنوان اخرین سوال کارت گرافیک ATI 4850 ابر بازی کرایسیس رو با تمام جزییات میکشه

از بین e8400 و 9850 چطور ؟
خوب در حالت کلی 9850 سریعتره ولی تو بازی e8400 سریعتر عمل میکنه.
athlon x2 6000
phenom 8650
E7300
PHENOM 9550
من خودم نظرم رو E7300ه چون توی اکثر سایت ها تو رده متوسط ها امتیازات خوبی گرفته حالا میخام نظر شما رو بدونم
شما بگو چقدر بودجه داری و چه قطعاتی میخوای تا کمکت کنم.
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم توی بازی هر چی RESULATION بالاتر بره فقط در ابعاد خروجی دز نمایشگر تاثیر داره یا نه گرافیک و جزییات رو هم بالا میبره مثلا در بازیه کرایسیس در دو RESULATIONهای 1680X1050 و 1920X1200 در شرایط یکسان یعنی همه تنظیمات HIGH باشند و *****های AA و AF هم روشن باشن کدوم رزولیشن گرافیک و جزییات بهتری رو میده این سوالا رو برای این میپرسم که مانیتور انتخابی من یعنی SAMSUNG T200 نهایت رزولیشن مورد پشتیبانیش 1050×1680ه
در ضمن به عنوان اخرین سوال کارت گرافیک ATI 4850 ابر بازی کرایسیس رو با تمام جزییات میکشه
خوب بستگی به سایز و حداکثر رزولوشن ساپورتی مانیتور داره.
در مورد سوال دوم هم در هرصورت تو رزولوشن 1200*1920 کیفیت و دقت تصویر بالاتره.(البته گفتم بستگی به سایز مانیتور داره و معمولا مانیتورهای اینچ پایین مثل 19 یا 17 این رزولوشن ها رو ساپورت نمیکنن)
gtx260 هم نمیتونه درست و حسابی اجرا کنه چه برسه به 4850.

من بین 9850 و e8400 موندم چون هم قیمت هستن وحیفه که بهترین رو انتخاب نکنم !!!
یکم راهنمایی کنید :confused:

رزولوشن بالاتر تعداد پيكسلهاي بيشتري رو نمايش ميده كه بايد اول از همه توسط مانيتور ساپورت بشه. همچنين قدرت بيشتري از كارت گرافيك ميطلبه. ولي تو مقدار جزئيات و افكتها و اينها تاثيري نداره و صرفا فقط براي افزايش اندازه ي تصويره (البته بدون افت كيفيت)
4850 هم Crysis رو رو High و رزولوشن 1050*1680 ميتونه تقريبا خوب اجرا كنه. اما تو Very High نه.

persian creed جان ممنون از جوابت ولی بچه ها نگفتید کدوم cpu رو انتخاب کنم چون همشون تو یه رنج قیمتن بودجه منم برای cpu حداکثر 130 تومنه بچه ها یه سوال دم عید قیمتا چه تغییری میکنه یعنی گرونتر میشه من ساکن تهرانم

athlon x2 6000
phenom 8650
E7300
PHENOM 9550
به نظر من cpu AMD اصلا بدرد نمیخوره شما یه CPU INTEL CORE 2 DUO E7300 بگیری به نفعت هست در ضمن با وجود این دیگه کسی AMD نمیبنده !!!!!

شما E8400بخر . در ضمن فکر میکنم داری اشتباه میکنی چون اصلا CPU 9850وجود ندارد و اخریش QX 9770 هستش !!!!

ببین دوست عزیز یه پست بالاتر هم گفتم در هر حالت کلی 9850 سریعتره ولی خوب تو بازی e8400 و کلا دو هسته ایها سریعتر عمل میکنن من e8400 رو پیشنهاد میکنم.(دیگه خود دانی)
شما E8400بخر . در ضمن فکر میکنم داری اشتباه میکنی چون اصلا CPU 9850وجود ندارد و اخریش QX 9770 هستش !!!!
منظورش amd 9850 هستش نه intel 9850 .
ولی بچه ها نگفتید کدوم cpu رو انتخاب کنم چون همشون تو یه رنج قیمتن بودجه منم برای cpu حداکثر 130 تومنه بچه ها یه سوال دم عید قیمتا چه تغییری میکنه یعنی گرونتر میشه من ساکن تهرانم
شما نگفتی بودجه ی کلی چقدره ، بودجه و قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه نظر داد.

شرمنده قصد توهین نداشتم !!!!!!!!!!!!!
ولی در کل شما از CPU های Intel استفاده کنی بهتره چون هم بیشتر OVERCLOCK میشن
و دارای دمای کمتری و تحمل بیشتر CPU در برابر حرارت(درصورت ایستادن فن CPU ) هست !!!
در ضمن در حال حاضر کمتر کسی AMD میبنده و کلا مادربرد هایی که از AMD پشتیبانی میکنند در بازار کم شده !!!!!! اینم اضافه کنم که CPU های اینتل خیلی کمتر از CPU های
ای ام دی (:cursing:) Overhead میکنند !!!!!!

اقایون اصلا بهترین سیستم حول و حوش 950الی 900 تومن برای گیم معرفی کنید سیستم مد نظر من اینه:
CPU:INTEL 7300
MB:ELITE GROUP P45T-A
VGA:ATI4850
RAM:PNY 2GB DDRII 800
HARD:WD 320GB
ODD:DVD_RW
MONITOR:SAMSUNG T200P
CASE:GREEN SHINY
SPEAKER:CREATIVE S500 173
KB:MEVA
MOUSE:MEVA
POWER:?
نظرتون درباره این سیتم چیه ایا با این بودجه سیستم از این بهتر هم میشه انتخاب کرد؟
ارزانترین برند برای کارت گرافیک مورد نظر چیه؟
پاور این سیستم باید چند وات باشه؟
در ضمن من این سیستم دم عید میخام جمع کنم قیمتا چقدر تفاوت میکنه?

اقایون اصلا بهترین سیستم حول و حوش 950الی 900 تومن برای گیم معرفی کنید سیستم مد نظر من اینه:
CPU:INTEL 7300
MB:ELITE GROUP P45T-A
VGA:ATI4850
RAM:PNY 2GB DDRII 800
HARD:WD 320GB
ODD:DVD_RW
MONITOR:SAMSUNG T200P
CASE:GREEN SHINY
SPEAKER:CREATIVE S500 173
KB:MEVA
MOUSE:MEVA
POWER:?
نظرتون درباره این سیتم چیه ایا با این بودجه سیستم از این بهتر هم میشه انتخاب کرد؟
ارزانترین برند برای کارت گرافیک مورد نظر چیه؟
پاور این سیستم باید چند وات باشه؟
در ضمن من این سیستم دم عید میخام جمع کنم قیمتا چقدر تفاوت میکنه?
دوست من
به نظر بنده که اگر الان مانیتور و ... داری بیخودی پولتو خرج مانیتور و کیس و ... نکن .
کل پولترو بزار فقط برای سیستم اون وقت یه سیستم مخصوص گیم ببند که تا 2 یا 3 سال فقط روی high quality بازی رو اجرا کنی .
ارزان ترین برند کارت گرافیک هم connect 3d هست که گارانتی برین تک یکساله داره .
پاور هم گرین 580b بزار که بعدا هم به مشکلی بر نخوری .
شاید کل سیستمت 10 تا 20 تومن کمتر دربیاد اگر دم عید بگیری . ( البته گفتم شاید )
امید وارم کمکت کرده باشم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or