خرید سی پی یو و مادربورد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها یه سوال داشتم اینکه در بازیهای حال حاضر عملکرد 2 هسته ایها بهتر از 4 هسته ایهاست هیچ شکی نیست ولی اگر اینده نگر باشیم میبینیم که تا چند سال دیگه بازیها رو بیشتر با 4 هسته ایها بهینه خواهند کرد نمونه اش هم بازی بسیار زیبای ALAN WAKEه.
به نظر شما من به جای E7300 کمی بیشتر خرج کنم و AMD PHENOM X4 9550 بگیرم بهتر نیست؟
عملکرد 3 هسته ای PHENOM X3 در بازیها چطوره؟ من شنیدم در بازیهای حال حاضر عملکردشون بهتر از 4 هسته ایهاس.نمونه مد نظرم هم X3 8650ه.
ولی باز بیشترین تاکیدم رو 4 هسته ایه.حالا نظرتون چیه؟
حرفت درسته ، اما نباید فقط به تعداد هسته ها توجه کرد، همه ی فاکتور ها رو باید در نظر گرفت

3 هسته ای ها که اصلا حساب نیستن، اما شما چهار هسته ای AMD رو با چهار هسته ای Intel مقایسه کن که اگه سریعترین PhenomX4 9950 (نه PhenomII) رو هم بگیری در بهترین حالت سرعتی در حد Intel Q6600 داره و بنظر من Phenom ارزش خرید نداره، چون واسه بازی می خوای.

بنابراین اگر می خوای بیشتر خرج کنی نباید پلتفرم Intel رو از دست بدی و بجاش AMD بگیری، بلکه می تونی موقتا همون دو هسته ای رو بگیری یا یه کم بیشتر پول بدی Q6600 بخری که حالا حالا ها واست کار می کنه و خوب هم اورکلاک میشه.

آخرین ویرایش:
ببینم فرشید جان ماهانه اینتل چقدر میده که واسش تبلیغ میکنی؟اینم یه جور فن بوی بازیه ها!:cheesygri یه ذره واقع بین باش یه جا ندیدم از بیچاره AMD تعریف کنی(شوخی:laughing:) انقدرا هم که تو میگی بد نیست.
حالا از شوخی گذشته یعنی انقدر عملکردش بده؟

شوخی میگی یا جدی، مگه من منفعتی می برم از انتخاب شما؟؟ ، اتفاقا فروشنده ها هم فعلا به صرفشونه که AMD بفروشن چون سودش بیشتره
من مقایسه کردم واست که خودت انتخاب کنی،فعلا از نظر بیشتر متخصصان امر ، پردازنده های سری Core 2 نسبت کارایی/ قیمت مناسب تر و سرعت بالاتری دارن هر چند که AMD هم قیمتهاشو مرتبط کاهش میده تا بتونه فروش بیشتری داشته باشه

من تاکید کردم که اگر روی پلتفرم AMD بری باید سریعترین CPU رو بگیری تا بتونی سرعت یه CPU ی معمولی رو روی پلتفرم Intel بدست بیاری، در ضمن قابلیت اورکلاک اینتل(بجز PhenomII که تازه عرضه شده) خیلی بیشتر از AMD هست که یه مزیت رایگان محسوب میشه.

سلام دوستان سیستم من خیلی قدیمی شده میخوام یه سیستم جدیدی ببندم البته منظورم همون 4 قطعه اصلیه !

cpu = 200
ram = 50
vga = 100
motherboard =100

حدودا تو این قیمتها !!! فقط هم برای بازی !!! به نظرتون چی ببندم خوبه ؟؟!

در ضمن پاور و مونیتورم جدیده .

مرسی وممنون

یعنی جمعا 450 درسته ؟
میتونی اینا رو در نظر بگیری :

CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or ecs p45t-a
VGA : connect3d hd4670 or xfx 9600gso

مدل پاورت چیه ؟ (دقیق بگو)

مرسی بابت جواب دادن به سوالم دوست عزیز .

پاورم رو تازه خریدم مدلش =glt 400w

الان داره دوتا درایو . دوتا هارد و کل سیستم رو راحت راه میبره !!! {تازه من کارت صدا هم دارم با کارت dvb }

در ضمن این قطعاتی که شما میگین رو من از کجای مشهد پیدا کنم ؟!؟!

cpu = هست

motherboard = هست

ram =نیست

vga = عمرا اگه لنگشو پیدا کنی !! اینم نیست

من از نمایندگی giga بیشتر خرید میکنم . از این مارک نمیشه بست ؟؟! با تشکر

خوب اینجوری که سخت میشه کلا بچه های اینجا با توجه به بازار تهران سیس پیشنهاد میدن حالا شما یا باید بگردی یا پاشی بیای تهران.:cheesygri
در مورد مین هم الان asus مدلای بهتری داره گیگا تو سریه p45 زیاد خوب در نیومده.
یه عکس از این specـه پاورت هم بذار ببینیم خروجیش چقدره.
خواهش

از بین پاورهای nzxt و green کدوم انتخب بهتری هستند ؟
بستگی به بودجه و خروجی که میخوای از پاور داشته باشی داره (کلا منظورم سر قیمته :cheesygri) تو مدل های بالای 60 65 ، nzxt سرتره ولی پایینتر فقط green البته به نظر من.

؟

بچه ها می خواستم بدونم از بین دو مادربورد P5Q-E و GA-EP45-UD3R کدوم انتخاب بهتری هست و کارایی بالاتری دارن ؟

ممنون . . .

کارایی که معنی نمیده چون هر دو چیپشون p45 هستش ولی در کل من p5q-e رو پیشنهاد میکنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or