Mehran.Tabeshi
کاربر سایت
دست گلت درد نکنه بابت راهنمایی . فقط یه لطف می کنی بگی این slim یعنی چی ؟
راستی واقعیت داره که میگن نقره ایش رنگش زود میپره ؟!
یه مدل کوچیک (Slim) بگیر ، مدل 77006 الان توپخونه 153 تومن هستش!
تازه DVD هم پخش میکنه! و میتونی جای DVD Player هم استفاده کنی!
PS2 آخرشه! واقعاً حیف که عمرش رو به پایانه چون الان میفهمم که چرا میخواستن با سر هم کردن PS2 ها سوپر کامپیوتر بسازن!
بابا اونا ps3 بودن نه ps2 شماها چقدر به این ps2 رو میدید!!!:biggrin1:
بهترین مدل PS2وبازار چیه؟ قیمت/رنگ +شکل روی جعبه رو اگه میشه بهم بدید MER30:biggrin1:در حال حاضر بهترین کنسول و بهترین انتخاب در بازار PS2 می باشد، با قیمتی معقول، عمر مناسب، فراوانی و ارزان بودن بازیها، اونم نه بازیهای معمولی، عناوین منحصر به فردی که شاید بعضی هاش ارزش بارها به اتمام رسوندن رو داشته باشه و اینکه گرافیک قابل قبوله این کنسول، به هرحال پردازنده E Motion رو نباید دست کم گرفت. و نکته مهم دیگه تعمیرات هست چنانچه کنسول شما به هر دلیلی خراب بشه با کمترین هزینه و تقریبا در همجا قطعات و تعمیراتش هست. حالا کجا مثلا PS3 یا 360 رو تعمیر اساسی میکنن! ضمنا در مورد ساپورت این کنسول طبق گفته فیل هریس در E3 2006 و توضیحاتی در E3 2007چه از لحاظ قطعه و چه بازی کماکان از طرف سونی و سایر شرکت ها ادامه خواهد داشت.سردرد که ندارن پر فروش ترین کنسول حال حاضر رو از دست بدن.! به نظر من کسانی که فعلا PS2 رو برای بازی در نظر می گیرن کاملا منطقی فکر می کنند، و با تحمل در آینده وقتی که وضعیت کنسول ها چه از لحاظ مشکلات سخت افزاری و چه مسئله کپی خور شدن مثل PS3 و مهمتر از اون رسیدن قیمت این کنسول ها به ارزش واقعیشون در بازار، نسبت به خرید اقدام می کنند. موفق باشید
بهترین مدل PS2وبازار چیه؟ قیمت/رنگ +شکل روی جعبه رو اگه میشه بهم بدید MER30
آقا بگید دیگه خسته شدم :confused:
دمت گرم خیلی آقایی فقط به نظرشما من آبان ماه s2 بگیرم بهتره یا الان ؟تا آبان ماه قیمت ممکنه پایین تر بیاد؟
دمت گرم خیلی آقایی فقط به نظرشما من آبان ماه s2 بگیرم بهتره یا الان ؟تا آبان ماه قیمت ممکنه پایین تر بیاد؟