mehdi_siasat
کاربر سایت
سلام قیمتش تو تهران چند است؟از کجا بخرم تو تهران؟از کجا بفهمم نو است؟ps2 از این کوچیکا بگیر از 170-160 تومن هم بیشتر نیست pal بگیر همه ps2 های تو بازار کپیخور شده هستن و همه بازیهای کپی رو اجرا میکنن
سلام قیمتش تو تهران چند است؟از کجا بخرم تو تهران؟از کجا بفهمم نو است؟ps2 از این کوچیکا بگیر از 170-160 تومن هم بیشتر نیست pal بگیر همه ps2 های تو بازار کپیخور شده هستن و همه بازیهای کپی رو اجرا میکنن
دیجیتال درامز جان حالا این مدل هایی که گفتی چه امکاناتی دارند و قیمتشان چند است و آیا همه بازی ها و بدون مشکل اجرا میکنند کلا تمام امکاناتشان را بنویس و چرا مدل ان تا اس سی/یو سی رو میگن بهتره مگه چه کاره بهتری میکنه و آیا اگر نسخه پال باشد دیگر بازی های ان تی اس سی اجرا نمشوند:confused: اگر این طور باشد تعداد بازی های ان تی اس سی زیاد تره آیا مدلی هست که همرو داشته باشد :confused:تو رو خدا زود جواب بدهید
بله مطمینم چون با مد چیپ کپی خور شدهمطمئنی مهدی سیاست جان؟مدل هم من تحقیق کردم دیدم سری 77000 کوچیکا خوبن اما امکاناتش معلوم نیست بابا یه دوستی نیست به ما کمک کنه و امکانات تمام مدل ها رو بگه
آخه هر سری یک نقطه ضعف داره یه قوت دوستان پس شما کجاییین؟؟؟!!!
چرا فرق دارن ان تی اس سی 60 هرتز و پال 50 هرتزasheghangta جان تمام PS2 یکی هستند به نظر من هیچ فرقی با هم ندارن چه NTC چه PAl همشون یکی هستند(این نظر شخصی من بود)
99 دلار:confused:الان قیمت رسمی ps2نو تو خارج چند دلار است
99 دلار:confused:
تو ایران 160 170 180 190 دلار