اول تحویل بعد پول؟شهر فرقی نمیکنه اگه خواستی کنسول رو برات پیشتاز میفرستم اگه میترسی مشکل داشته باشه جلو همه میگم اگه مشکل داشت کنسول رو پس بده و پولتو 2 برابر بگیر(کنسول در حده نو و تمیزه)هر 3-4 روز یه بار بازی میکردم باهاش:d....من دانشجو گچساران هستم...
شهر فرقی نمیکنه اگه خواستی کنسول رو برات پیشتاز میفرستم اگه میترسی مشکل داشته باشه جلو همه میگم اگه مشکل داشت کنسول رو پس بده و پولتو 2 برابر بگیر(کنسول در حده نو و تمیزه)هر 3-4 روز یه بار بازی میکردم باهاش:d....من دانشجو گچساران هستم...
I'm So Sorry
قانون اینه که اول پول...وقتی میگم کنسول اگه مشکل داشت پولتو 2 برابر میدم دیگه خودت باید تا آخرش رو بخونی...اگه اول واریز بعد ارسال من در خدمتم...
امنیت اول واریز بعد ارسال بیشتره
این دوستمون چند وقت پیش مورد کلاهبرداری واقع شد (دور از جون شما) واسه همین میخوان بدونن. الانا هیشکی به هیشکی نمیتونه اعتماد کنه. دنیای بدی شده....
عزیزم...قانون اینه اول واریز....چون با واریز طرف 100% قابل شناسایی هستش
ولی اول ارسال کنسول اصلا اعتمادی نیست
من که نفهمیدم منظور شما چیهتا اون جایی که من میدونم با اون برگه رسیدی که تو دستونه و نوشته های سایت به راحتی میشه اثبات کرد و طرف رو متهم کرد. البته به قول دوستمون خر تو خره.
دوست من منظورم این بود که شخصی که پول رو واسش میریزی اگه تو زدر از آب در بیاد میتونی پیداش کنی ولی شخصی رو که واسش میفرستی رو نه. رفت که رفت. بلا نسبت آقایون.
خدا خیرت بده...حرف بنده هم همینه....من نمیگم دوست عزیزم دزده
من بیشتر چون پولش رو لازم دارم میگم اول واریز....جلو همه هم گفتم اگه کنسول یه ذره ایراد داشت من پولو دو برابر پس میدم
میشه بفرمایید اگه طرف پول را بالا کشید چه جوری میشه پول را ازش گرفت؟؟؟؟؟
البته اگه شماره حساب از حودش باشه!!!!!!!
امنیت اول واریز را هم دیدیم

مگه قراره 1 ساله پولتون را بدمشماره حساب هیچ کس بیخودی دست کس دیگه نمی افته...پس مطمین باش شماره حساب مال خود طرف هست(با یه شکایت کوچیک میتونی بیشتر از 2 میلیون منو جریمه کنن)...شماره تلفن و آدرس
کلاهبرداری هم میشه کرد...من نمیگم نمیشه...ولی این راه مطمین تر هست(من اگه پولش رو لازم نداشتم اول کنسول رو میفرستادم چون شما هم حق دارید بدونید کنسول سالم هست یا نه)
اصلا ما در مورد قیمت و خرید هیچ حرفی نزدیم:d که اینجوری بحث میکنیم...اگه میبینی زیاد بحث میکنم از بیکاریه...من فعلا بیکارم
به هر حال من که نمیخام برای یه مقدار پول برای خودم شر درست کنم...اگه کنسول رو میخای من در خدمتم و اگه میخای حضوری ان شا الله یکی پیدا میشه