###* خریدار xbox elite *###

• Thread starter Thread starter 4030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه قراره 1 ساله پولتون را بدم
نهایتش 24 ساعت بعد از تست واریز میشه
اگر میتونی اول بفرستی که یا علی
اگر هم امکانش نیست که انشا الله یه مشتری حضوری واستون پیدا بشه

حالا چقدر میخایش؟ خودت قیمت بده نگو من بدم

آرکید...به لایو وصل نشده...دسته ارجینال اضافی...20 تا بازی بدون خش...فکر کنم 7 ماهه خریدم...ساخت 2009....برد جاسپر...تر و تمیز

حالا چقدر میخایش؟ خودت قیمت بده نگو من بدم

آرکید...به لایو وصل نشده...دسته ارجینال اضافی...20 تا بازی بدون خش...فکر کنم 7 ماهه خریدم...ساخت 2009....برد جاسپر...تر و تمیز
اگه بخوایم با قیمتای بچه های دیگه مقایسه کنیم زیر 300

ولی خداوکیلی این دوستمون آقای 4030 حق دارن. منم اگه یه بار پولمو میخوردن عمرا اعتماد نمیکردم. ببخشید بابت اسپم.
منم یه بار کلاه رفت سرم و حدودآ 50 تومنم به باد رفت ولی توبه نکردم و بازم اینترنتی خرید میکنم:d(ولی دیگه عمرآ سرم کلاه بره چون هواسمو خیلی جمع میکنم);)
البته من یه روش دارم که پول هیچ کس نره:شما اول 20 تومن به حساب فروشنده میریزید(تا اون بدونه شما خریدارید و دستگاه رو بفرسته)و اون با پست دستگاه رو ارسال میکنه و هنگام تحویل دستگاه بقیه پول رو به مامور پست میدید(فروشنده هم میره و بقیه ی پولشو از پست میگیره و اینجوری در صورت ندادن پول دستگاهی هم داده نمیشه)..;)
ولی اگه بعد از 24 ساعت تست پول رو واریز کنید واقعآ بی انصافیه و هیچ کس اینطوری نمیفروشه چیزی رو...(امکان نفرستادن پول هم خیلی خیلی بالا میره و مدرک درست حسابی برای شکایت کردن نیست) البته اینا رو بلا نصبت دوستان میگم و فقط راه حله...
این دوستمون هم معلومه ادم صادقی هستش و امکان نداره حتی فکر این کارو رو بکنه...:)
من کنسول این دوستمون(Thomas Anders)رو 300 میخوام...
اگه فروشنده ای بسم الله...:)(من نقد میخوام و نمیخوام هنگام تحویل پولو بدم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or