خریداره فوری هارد 500 اکسترنال

• Thread starter Thread starter A.M.B
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز دلار بشه 100 تومان کسی تو بازار با این قیمت معامله نمیکنه همه همون قیمت بالای 2000 تومانن
:(( امروز زنگ زدم یارو جنس بیاره میگم حاجی یادته دلار که گرون شد گفتی گرون شده جنسی که قبلا خریده بودی رو دادی به نرخ روز گرونتر بهم
امروز زنگ زدم میگم دولار شده 1400 تا 1700 میگه چیکار کنم من همون قیمت 2000 تومانو میدم میخوای بخواه نمیخوای نخواه
عجب مردم کلاهبرداری

دوست عزیز دلار بشه 100 تومان کسی تو بازار با این قیمت معامله نمیکنه همه همون قیمت بالای 2000 تومانن
:(( امروز زنگ زدم یارو جنس بیاره میگم حاجی یادته دلار که گرون شد گفتی گرون شده جنسی که قبلا خریده بودی رو دادی به نرخ روز گرونتر بهم
امروز زنگ زدم میگم دولار شده 1400 تا 1700 میگه چیکار کنم من همون قیمت 2000 تومانو میدم میخوای بخواه نمیخوای نخواه
عجب مردم کلاهبرداری
والا چی بگم درسته چون خریدش ماله دلار 2000 هست ولی باید فکر اینجاشو کنن وقتی کسی ازش نخره مخصوصا اگه عمده فروش باشه (بانک 1200 وارد بازار کرده) به جایی میرسه که قیمتش رو به بازار برسونه حتی اگه ضرر کنه

در کل ما حرف خودمونه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ11111111پ

آقا عجله نکن
دلار برگشت به 1200-300 تومن
چند روز دیگه برمیگرده به قیمتهای واقعی قبلی
البته هارد بیشتر برای اون سیل تایوان و تابلند رفت بالا ولی دلار هم هیزمش شد
ولی خوب دلار هر چقدرم بیاد پایین بعید میدونم هارد سالم رو به شما 50-60 تومن بدن:d

اقا هارد دست دو که قیمت نداره هر چند بگی میشه خرید یا فروخت اون نوشه که زیر یه قیمتی نمیاد
من خودم هرچی در میاوردم رفتم هارد خریدم البته خوبم خریدم و الانم بد جور به 2 ترا احتیاج دارم ولی با این ئضع بازار که کسی جنسشو نمیفروشه
همه میشینن مغازشون فقط میگن منتظریم بازار از این وضع در بیاد فعلا نمیفروشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or