خریداره فوری هارد 500 اکسترنال

• Thread starter Thread starter A.M.B
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه 500 مکستور دارم و چینی هم نیست....
زیادم استفاده نشده و سالمه....
50 تومن....
تهران
عزیز پی ام شد لطفا جواب؟

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

آپ............

---------- نوشته در 07:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

بالا باش.............

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

آپ............

سلام هارد 500 میخوام با گارانتی 70نهایتا 80 .راستی usb2.0 باشه
عزیز خودت تاپیک بزن من هم خریدارم نه فرو شنده ""آقا با گارانتی هم میخواد""

---------- نوشته در 12:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 AM ارسال شده بود ----------

بالا................

عزیز خودت تاپیک بزن من هم خریدارم نه فرو شنده ""آقا با گارانتی هم میخواد""

---------- نوشته در 12:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 AM ارسال شده بود ----------

بالا................

هنوز بدون گارانتی تو پاچت نرفته بفهمی چی میگم

بی چاره راست میگه دیگه شما برای خرید یا فروش موظفید عضو پریمیم بشین و بعدشم از قوانین بازارچه یکیش اینه تو تاپیک دیگران دخالت نکنید
اقا دیدم نوشتی 50 عدد هارد میخوای مشتاقم ببینم باسه چی؟ بد جور حس فوضولیتم گل کرد

بی چاره راست میگه دیگه شما برای خرید یا فروش موظفید عضو پریمیم بشین و بعدشم از قوانین بازارچه یکیش اینه تو تاپیک دیگران دخالت نکنید
اقا دیدم نوشتی 50 عدد هارد میخوای مشتاقم ببینم باسه چی؟ بد جور حس فوضولیتم گل کرد

چیکار کنیم عزیز سیستمهای بدون هارد الان بیشتر شده تا هاردهای بدون سیستم البته بماند که همشون کولاک کردن (دلاااااااااااااار):(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or