خريد Xbox One از خارج كشور

Farshad360

کاربر سایت
درود
حس كردم ايجاد اين تاپيك راهنماى خوبى باشه براى دوستانى كه ميخوان ايكس باكس وان رو از خارج كشور تهيه كنند .
با توجه به اينكه تا رسيدن ثبات قيمت كنسول در داخل راه درازى در پيش است دوستانى كه ميخوان كنسول رو زودتر و به صورت مسافرى خريدارى كنند اينجا راهنمايى هاى لازم رو ببينند .
از دوستانى كه قصد انجام اين كار رو دارند و يا در روزها و ماه هاى آتى سفرى به خارج از كشور خواهند داشت (و يا حتى آشنايانشون به ايران سفر خواهند كرد ) تمايل خودشون و يا راهنمايى هاشون رو به دوستان ديگه برسانند .

آخرین ویرایش:
سلام X1 دبی اومده ؟؟
چه حدودایی هست قیمتش؟؟
دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
ممنونم

تو آسیا 13 دسامبر میاد . اینجا با 4تا بازی حساب کردم شد 2میلیون تومان پول ایران،دبی رو نمیدونم چنده ...

آخرین ویرایش:
آقا دوبی رو بیخیال شید که از فروشنده های خودمونم دزد ترن ! توی ایران تا ۲۷۰۰ قیمت x1 گرفتم برادرم دوبی زیر ۳۲۰۰ گیر نیاورده بود! خیلی دزدن اونا دیگه! فعلا نباید عجله کرد باید بذاریم توی آسیا هم عرضه بشه و قیمتا افت کنه, قیمت واقعیش ۱۷۰۰ هست با این وضع دلار و سود مغازه دار ولی اینا دارن ۲۷۰۰ میدن :|

اگه کسی از دوستان تو این چند وقت اروپا و یا آمریکا میره و یا آشنایی چیزی دارن که میخوان بیان ایران ما رو در جریان بزاره من یه ایکس باکس وان میخوام خودم

آقا دوبی رو بیخیال شید که از فروشنده های خودمونم دزد ترن !

دزد نیستن , اونها یه تعرفه های خاص و مالیات های سنگین برای لوازم الکترونیکی دارن , برای همین هست که اجناس الکترونیکی تو دبی گرونتر از ایران هست.

- - -ویرایش - - -

از دوستان یه سوال دارم من اگر X1 رو از آلمان برام پست بکنند چقدر گمرک میخوره ؟

ممنون ;)

به صرفه نیست , تنها راه به صرفه پول دادن به مسافر و آوردن از طریق مسافر هست

از دوستان یه سوال دارم من اگر X1 رو از آلمان برام پست بکنند چقدر گمرک میخوره ؟

ممنون ;)

اگه روش بزنه gift یا همون هدیه ،گمرگیش بیشتر از 6 هزار تومن نمیشه
آقا اینو به تجربه ی خودم میگم :یکی از دوستان برادرم در امارات براش پول واریز کردیم که ایکس باکس gears of war 3 رو برامون از آمازون بگیره .
عکس و آدرس سایت رو براش فرستادم اونم حساب کرد و پولو براش ریختیم.اونم رو حساب تجربه رویه بسته رو Gift زد یعنی هدیه.
هزینه گمرک محاسبه شده 5 هزارو 600 تومن بود.

آخرین ویرایش:
اگه روش بزنه gift یا همون هدیه ،گمرگیش بیشتر از 6 هزار تومن نمیشه
آقا اینو به تجربه ی خودم میگم :یکی از دوستان برادرم در امارات براش پول واریز کردیم که ایکس باکس gears of war 3 رو برامون از آمازون بگیره .
عکس و آدرس سایت رو براش فرستادم اونم حساب کرد و پولو براش ریختیم.اونم رو حساب تجربه رویه بسته رو Gift زد یعنی هدیه.
هزینه گمرک محاسبه شده 5 هزارو 600 تومن بود.

سلام دوست عزیز منم میخام از کانادا از طریق یکی از اقوام XBOXONE بیارم (وقتی خودش از کانادا برمیگرده توی فرودگاه منظورمه) یعنی رو بنویسه Gift حله ؟؟ 6 هزار تومن حساب میشه ؟؟؟
2- اگه پست کنه هزینش چه قدر میشه ؟ ( هزینه پست و گمرک)

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز منم میخام از کانادا از طریق یکی از اقوام XBOXONE بیارم (وقتی خودش از کانادا برمیگرده توی فرودگاه منظورمه) یعنی رو بنویسه Gift حله ؟؟ 6 هزار تومن حساب میشه ؟؟؟
هزینه پستش بستگی داره از کجا ارسال میشه(برای من از آمریکا به امارات بعد به ایران اومد) ولی حدودا بین 150 تا 200 درمیاد
ولی گمرکیش همون 5تا 10 تومنه

برای هزینه پست بهترین راه رفتن به دفاتر پستی و سوءال کردنه
ولی سؤالی که دارم اینه که قیمت تو اروپا با آمریکا فرق میکنه

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or