خريدن Tecmo توسط Square Enix

Aurlito

کاربر سایت
امروز-كوتاكو

امروز 11 بعدازظهر به وقت ‍ژاپن، اسكوايرانيكس نقشه هاي خود را براي خريد بازيساز مورد مشكل واقع شده، تكمو مشروح خواهد ساخت. خريد اين كمپاني به وي كمك خواهد كرد كه جاي پاي بيشتري را در بازار ايالات متحده، با عناوين و فرنچايزهايي مانند Dead or Alive و Ninja Gaiden اشغال كند. چيز ديگر، اينكه تكمو ميتواند در تقويت بهاي سرمايه گذاريهاي SE، كه در حال حاظر به شدت مختص RPGـست، كمك كند.(به عبارتي از استاك هولد تكمو استفاده كنه)

اين اولين باري نيست كه سكوايرانيكس در نقش يك كمپاني مخطر ظاهر ميشود. در آگوست 2005،‌ اين شركتTaito را كلا به عنوان يك زيرمجموعه از ان خود كرد.

ای بابا الان خرید ؟
یعنی یا مذاکره تازه می خوان بکنن؟!
بابا مایکرو باید بخره این و !مگه الکیه!
هیچی فردا می بینیم!نینجا و doa رو هم اختصاصی سونی می بینیم!
چرا هیچ جای دیگه ای نمی جنبه برای سوئ استفاده!!

حرف هایی میزنید ها!! SE امده FF رو هم از انحصار در اورده انوقت شما میگید که DOA رو انحصاری PS3 میکنه!!

از چند ماه پیش آقای "یوچی وادا" رئیس شرکت اسکور انیکس" , گفته بود که یا با یک شرکت دیگه ترکیب میشه یا یک شرکت دیگه رو میخرن تا از این تک بعدی بودن و انحصار سبکی در بیان.

واقعا هم خرید Tecom انتخاب خیلی خوبی هست , با این کار مثلا وقتی SE تصمیم بگیره یک بازی اکشن بسازه با یک شاهکار غیر قابل هضم مثل DOC مواجه نمیشیم...

پ.ن:SE چون مقداری از سهامش ماله سونی هست (البته سونی حق تصمیم گیری نداره) نمیتونه توسط شرکت های رقیب خریده بشه!

سلام!
به نظر من خیلی خوبه که SE میخواد اینو بخره. میتونه ضعف Ninja Gaiden یعنی داستانشو جبران کنه.
یعنی میشه RYU Hayabusa و Sephiroth رو تو یه بازی ببینیم؟!!:biggrin1:

محمد اینی که گفتی واسه پروپوزال اول SE بود. وادا هم خیلی توی کنفرانسش از temco و جهانی بودنش دم زده و.....

پروپوزال 2 فکر کنم تازه اومده و اصل قضیه توشه:

1.مهلت جواب واسه پروپوزال SE بهtemco تا 4 سپتامر 2008 هستش و اگر temco جواب نه بده یا جواب نده پیشنهاد SE خودبخود لغو میشه.(باید ببینیم عکس العمل temco چیه)

2. هر سهم 720 ینی temco سی درصد بالای قیمت یعنی 920 توسط SE خریده خواهد شد.

منبعリリースはこちら

سلام!
به نظر من خیلی خوبه که SE میخواد اینو بخره. میتونه ضعف Ninja Gaiden یعنی داستانشو جبران کنه.
یعنی میشه RYU Hayabusa و Sephiroth رو تو یه بازی ببینیم؟!!:biggrin1:

البته اگه تا اون موقع چيزي به اسم NG باقي بمونه. كلا اسكوار هرچي زير دستش بياد به نقش افريني تبديل ميكنه:lol:. پروژه بعدي ميشه Ninga fantasy :biggrin1:

بايد با ريو هيولا احضار كني و command بدي:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اتفاقا من با ماكان موافقم.

درست كه SE فقط در سبك RPG فعاليت مي كنه ولي اينقدر احمق نيست كه يك عنوان مثل NG را كه همش به خاطر سختي و استوار بودن بر اكشن هست رو تبديل به RPG كنه.

خريد Tecmo يعني باز كردن دروازه اي جديد توسط Square Enix به روي بازي هاي غرب و اكشن كه مي تونه حتي باعث بشه عنوان هاي بزرگ اين شركت مثل FF را در سبك اكشن ببينيد بدون اين كه وقتي داريد يك FF بازي مي كنيد خودتون بزنيد به درب و ديوار و سازندگان نفرين كنيد :biggrin1:.

بدون شك اين تفكر SE براي اين نبوده كه NG رو تبديل به RPG كنه و من فكر ميكنم بيشتر براي اين بوده كه دل هواداران غربي اش رو بدست بياره.

اگر دقت كنيد اين چند مدت سياست SE ديگه محدود به نقطه اي از ژاپن نيست عرضه FF XIII براي X360 به دليل فروش بالاي اين كنسول در بازار هاي اروپايي و ژاپني خودش حاكي از اين كه SE داره سوق پيدا ميكنه به بازار امريكا و اروپا و كم كم داره متوجه ميشه كه بايد بازي هايي بسازه كه فقط باب ميل ژاپني ها نباشه خريد Tecmo هم به نظرم همين دليل داره.

سوء تفاهم نشه. اون که گفتم در حد مزاح بود وگرنه با این حرف شما و ماکان جان که موافقم.

فقط یه مساله دیگه اینکه اصلا NG دیگه تموم شد.( حداقل الان که اینطور اعلام کردن که NG2 اخرین شماره از این سری بود). بهر حال هننوز هم انتظار نمیره که این بازی رو تعطیل کنن چون از بهترین های Tecmo بود ولی دیگه با نبود ایتاگی NG زیاد معنی نداره. در عوض ممکنه شاهد یک بازی بسیار خوب Action_RPG از سوی اسکوار باشیم.;)

نظر من اینه: تکمو به اسکوار پیوست ولی ریو نه!:clover:

مهدی دسته گفتن که NG تموم شد ولی خودت باورت میشه که تموم شده؟:confused: من مطمئن هستم که تا زمانی که NG کشش رو داره , همینجوری شماره های بعدیش ساخته میشه.;)

SE هم داره زور میزنه که بازار غرب رو هم بدست بیاره , مثلما با استدیو های tecom بیشتر رو بازی های اکشن کار میکنه.حتی شاید یه روزی بیاد که SE یک بازی FPS بسازه!!!

عمرا ساخت NG رو به هیچ تیمی جز خود Team Ninja ندن...

پ.ن:حمید چه عجب برگشتی! گفتمان تموم شد؟:biggrin1:

SE سیاست خوبی رو در پیش گرفته با این کارها، واقعاً لازمه که بازی رو داشته باشه که FF نباشه! حتی بازیهای دیگه این شرکت هم بوی FF میدن و هر ماه هم که شاهد یک FF جدید هستیم، پس باید بفکر ایده ها و بازیهای نو باشه تا هم از تک بعدی بودن دربیاد و هم در بازار غرب بتونه کاری انجام بده. Tecmo انتخاب خیلی خوبیه چون هم وضعیت خوبی در حال حاضر نداره و هم اینکه بازی داره (NG) که در بازار غرب خیلی موفق بوده و هم اینکه این بازی یک JRPG نیست.

حالا بزارید SE بره Tecom رو بخره بعد بریم سراغ ایتاکاگی!:biggrin1:

ببخشید ولی مثل اینکه فراگیره!

خريدن Tecmo توسط Square Enix

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or