خريدن Tecmo توسط Square Enix

Aurlito

کاربر سایت
امروز-كوتاكو

امروز 11 بعدازظهر به وقت ‍ژاپن، اسكوايرانيكس نقشه هاي خود را براي خريد بازيساز مورد مشكل واقع شده، تكمو مشروح خواهد ساخت. خريد اين كمپاني به وي كمك خواهد كرد كه جاي پاي بيشتري را در بازار ايالات متحده، با عناوين و فرنچايزهايي مانند Dead or Alive و Ninja Gaiden اشغال كند. چيز ديگر، اينكه تكمو ميتواند در تقويت بهاي سرمايه گذاريهاي SE، كه در حال حاظر به شدت مختص RPGـست، كمك كند.(به عبارتي از استاك هولد تكمو استفاده كنه)

اين اولين باري نيست كه سكوايرانيكس در نقش يك كمپاني مخطر ظاهر ميشود. در آگوست 2005،‌ اين شركتTaito را كلا به عنوان يك زيرمجموعه از ان خود كرد.

سلام.
کی سواد ژاپنی داره اینرو ترجمه کنه؟
http://jp.reuters.com/article/domesticEquities/idJPnTK018301620080904

به انگلیسی فکر کنم یه همچین چیزی میشه !:
[Tokyo 4th Reuters]The Tokyo Stock Exchange is テクモ by afternoon trading for four days9650.T: stock prices, news, report) and KoeI stopped the 9654.T: stock prices, news, buying and selling of report) at one time. As for Nikkei Shimbun evening paper, both companies reported that business integration was agreed upon and it by starting discussion in the field of vision on 4 dates

من خودم از گوگل ترنسلویتور استفاده کرده بودم، اما اصلا مفهوم نیست و باید یک نفر زبون ژاپنی رو کامل درک کنه و بیاد نتیجه ی معامله رو شرح بده.

آخرین ویرایش:
سلام.
کی سواد ژاپنی داره اینرو ترجمه کنه؟
http://jp.reuters.com/article/domesticEquities/idJPnTK018301620080904
به انگلیسی فکر کنم یه همچین چیزی میشه !:
[Tokyo 4th Reuters]The Tokyo Stock Exchange is テクモ by afternoon trading for four days9650.T: stock prices, news, report) and KoeI stopped the 9654.T: stock prices, news, buying and selling of report) at one time. As for Nikkei Shimbun evening paper, both companies reported that business integration was agreed upon and it by starting discussion in the field of vision on 4 dates

Tecmo Rejects Square Enix's Takeover Offer
On August 28th, Kotaku first broke the news that Square Enix made an offer to Tecmo for a "friendly" takeover. Squar Enix's plan included offering to purchase a controlling interest in Tecmo by purchasing shares in that company at 30 percent premium. The Tecmo Board of Directors had until today, September 4, to approve or reject this offer. Square Enix stated it would withdraw it's offer if Tecmo rejected it.

For Tecmo, this proposal was received in a short span of time, but within the company, we collected opinions from management and game creators as well as a wide range of employees.

In our companies source of revenue, as a result of a guarantee with our capable workers, a guarantee of steady game development and the preservation of our brand, there is a high possibility of improvement. However, we did not arrive to agree to this proposal, and thus, our Managing Board declines the offer.
ترجمه به فارسی پای شما :دی

چه باحال!! Tecom جواب رد داد!!

فقط من موندم Koei چه ربطی به SE داره که بخواد رقیبش باشه؟:confused:

Tecom هم قاطی هستا!! SE رو ول کرده میخواد با Koei بریزه رو هم.البته خوبی این کار این هست که دیگه از شر Dynasti warriors های تکراری و مزخرف خلاص میشیم.

آقا سوتی بود! تکمو رو تکام نوشتم!:p

حالا جالبه که SE بعد از اینکه ضایع شد , هنوز هم تصمیم داره که با یک شرکت دیگه ترکیب بشه و یوچی وادا ایندفعه گفته که با یک شرکت بزرگ تر ترکیب میشن!!

پ.ن:باید از اول میرفتن با Sony ترکیب میشدن این دردسر ها رو نداشتند!

منظورت احتمالا اینه که زیر مجموعه سونی بشه؟ چون سونی خیلی بزرگتر از SE هستش ها!
ولی فکر نکنم این عمل انتحاری رو انجام بده!!!:eek:
SE بهترین انتخابش همین Tecmo میتونست باشه...
احتمال داره شرکت بعدی Capcom باشه؟ (بزرگتر و بهتر از Tecom!) چون با اینکه خیلی بزرگتره ولی عناوینی داره که بدرد SE میخوره...
احتمال داره؟

احتمال داره شرکت بعدی Capcom باشه؟ (بزرگتر و بهتر از Tecom!) چون با اینکه خیلی بزرگتره ولی عناوینی داره که بدرد SE میخوره...
احتمال داره؟

فعلا كه ديگه اين قضيه منتفيه ولي اگر هم قرار باشه دوباره انتخابي داشته باشن مطمئنا شركت هايي مثل Capcom نخواهد بود. Capcom كه خودش ژاپنيه در حالي كه هدف SE تركيب شدن و خريدن يك شركت غربي بود. :clover:

احتمال داره؟
من رو این حصاب گفتم که قبلا Sony برای خرید سهام بیشتری از SE و کلا SE!! اقدام کرده بود ولی SE قبول نکرد.

فعلا كه ديگه اين قضيه منتفيه ولي اگر هم قرار باشه دوباره انتخابي داشته باشن مطمئنا شركت هايي مثل Capcom نخواهد بود. Capcom كه خودش ژاپنيه در حالي كه هدف SE تركيب شدن و خريدن يك شركت غربي بود. :clover:

اتفاقاً چون Capcom ژاپنیه این احتمال بذهنم اومد! چون بازیهای بسیک غربی زیاد و خوبی داره و اینکه توی توکیو نزدیک SE هستش نه تو کانادا (اگه اشتباه نکنم Tecmo تو کانادا هستش).

من رو این حصاب گفتم که قبلا Sony برای خرید سهام بیشتری از SE و کلا SE!! اقدام کرده بود ولی SE قبول نکرد.

من که خیلی دوست داشتم این اتفاق بیافته ولی SE زرنگتر از این حرفاست؛ فعلا که با FF های ماهانه داره پول جارو میکنه ماکان جان... پس ? Why Not یه شرکت میخره تا خودش بزگتر بشه یا حداقل اسم و هویت شرکتش باقی بمونه چون SONY عمراً بشه SONY-SE ولی Capcom-SE محتمله.
البته فعلا اینها تخیلاته ولی کاش SE با شرکت دیگه ای واقعاً ترکیب بشه تا ایده های ناب بازیسازان این شرکت رو تو بازیهایی غیر از FF ها و مشابهینش ببینیم.

اتفاقاً چون Capcom ژاپنیه این احتمال بذهنم اومد! چون بازیهای بسیک غربی زیاد و خوبی داره و اینکه توی توکیو نزدیک SE هستش نه تو کانادا (اگه اشتباه نکنم Tecmo تو کانادا هستش).

زدي تو كار تخيل! مگه مي خوان برن شب نشيني كه ميگي به هم نزديكن!
Capcom خودش غول ژاپنه اونوقت ميگي SE بياد بخردش:thinking:

انقضا...:clover:

تو غول بودنش شکی نیست ولی میتونن ترکیب شن!
مثل Square Soft که با Enix ترکیب شد و الان SquareEnix هستش...
مثل Activision و Blizzard, و مثل ...
یعنی Capcom-SE انقد دور از انتظاره؟شاید...
قبلش گفتم که تخیلاته ولی دور از ذهن شاید نباشه.
بعد مسافتی و حس نشنالیستی ژاپنی ها این فکر رو بجون من انداخت نه شب نشینی و پارتی و این حرفا:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or