خدمتی دیگر از مایکروسافت : نرم افزار نمایش سریال در XBox360

Pythonistas

کاربر سایت
th

نرم افزار رایگان CW APP به کاربران گلد ایکس باکس 360 این امکان را می دهد از طریق کنسولشان سریال های مختلفی را تماشا کنند . از جمله این سریال ها می توان به Arrow, The Vampire Diaries, Supernatural و سریال های دیگری که یک روز بعد از رفتن بر روی ایر در CW shows در دسترس خواهد بود .
لازم به ذکر است The Vampire Diaries از قابلیت Xbox SmartGlass پشتیبانی می کند که محتوایی مانند نقشه های تعاملی فراهم می سازد . که اطلاعات از جمله بیوگرافی شخصیت و ... را نمایش می دهد.

مایکروسافت سومین نرم افزاری هست که به تازگی برای Xbox360 معرفی کرده است دیروز نرم افزار فوقالعاده / وحشتناک Pizza Hut app و هفته پیش نیز نرم افزار Flixster را معرفی کرد .

پ ن : خواستم عنوان رو بزنم مایکروسافت تقدیم می کند ! دیدم لوث میشه D:
پ ن 2 : تو خود منبع این نرم افزار پیتزا رو فوقالعاده وحشتناک یاد کرده بود . حالا گردن نویسنده مطلب که تیکه پرونده یا واقعا به مذاق خارجی ها خوش اومده .
پ ن 3 : حالا اگه تونستین ترول کنین D:

منبع :

فکر کنم شما به هیچ عنوان متوجه بحث نشدی !!!!
کسی نگفت ماکروسافت بلد نیست کاری بکنه !!!! مساله اینجاست 360 یا هر کنسول دیگه برای بازی و سرگرمی هست نه اینکه بشینیم سریال ببینیم !!!!
شايد اين برنامه براي ما نفعي نداشته باشه ولي همين الان افراد زيادي در حال استفاده Netfix و... هستن چون خيلي راحت ميتونن تماشا كنن ( دوستان خارجيتون هم تو live يا psn ببينيد هميشه از اين برنامه ها استفاده ميكنن). همين برنامه مطمئنا استفاده زيادي ازش ميشه. اينكه microsoft به فكر سرگرمي و راحتي مشتريش هست كجاش بده؟!

اصلا مرتبط نیستن اگه قرار به مقایسه اینچنینی باشه این خدمات بیشتر مناسب کنسول های دستی و همراه هست تا کنسول خانگی
والا! :-/ مثلا الان چه معنی داره ما با گوشی موبایل بریم آهنگ گوش بدیم؟:-/ این همه ورداشتن بیخودی براش پلیرهای صوتی و تصویری گذاشتن، صفحه نمایش 3.5 و 4.5 اینچی گذاشتن، دوربین گذاشتن، مرورگر اینترنت گذاشتن، بازی ساختن، 50000 تا app مختلف ساختن. چه معنی داره؟:-/ گوشی موبایل برای صحبت کردن ساخته شده نه این مسخره بازی ها !

والا! :-/ مثلا الان چه معنی داره ما با گوشی موبایل بریم آهنگ گوش بدیم؟:-/ این همه ورداشتن بیخودی براش پلیرهای صوتی و تصویری گذاشتن، صفحه نمایش 3.5 اینچی گذاشتن، دوربین گذاشتن، مرورگر اینترنت گذاشتن، بازی ساختن، 50000 تا app مختلف ساختن. چه معنی داره؟:-/ گوشی موبایل برای صحبت کردن ساخته شده نه این مسخره بازی ها !
با منطق بچه ها ما باید از اینها استفاده کنیم:

1kqrz9e8zhj5ndqnvf8.jpg

والا! :-/ مثلا الان چه معنی داره ما با گوشی موبایل بریم آهنگ گوش بدیم؟:-/ این همه ورداشتن بیخودی براش پلیرهای صوتی و تصویری گذاشتن، صفحه نمایش 3.5 اینچی گذاشتن، دوربین گذاشتن، مرورگر اینترنت گذاشتن، بازی ساختن، 50000 تا app مختلف ساختن. چه معنی داره؟:-/ گوشی موبایل برای صحبت کردن ساخته شده نه این مسخره بازی ها !
من یه Nokia 1100 دارم از گوشی موبایلم استفاده کاملا بهینه میکنم از این کارهای بیهوده و مسخره هم پشتیبانی نمیکنه خوشبختانه، تازه بازی انحصاری هم داره ==> Amazing Snake :x

والا! :-/ مثلا الان چه معنی داره ما با گوشی موبایل بریم آهنگ گوش بدیم؟:-/ این همه ورداشتن بیخودی براش پلیرهای صوتی و تصویری گذاشتن، صفحه نمایش 3.5 و 4.5 اینچی گذاشتن، دوربین گذاشتن، مرورگر اینترنت گذاشتن، بازی ساختن، 50000 تا app مختلف ساختن. چه معنی داره؟:-/ گوشی موبایل برای صحبت کردن ساخته شده نه این مسخره بازی ها !

اینکه یک سری قابلیت اضافه رو کنسول باشه خوبه ولی به اندازه
اینکه 360 فقط برای بازی نیست حرف من نیست و خود بالمر هم قبلا گفته این رو و این قابلیت های اضافه طبعا خرج اضافه ای هم داره و وقت و انرژی میبره و من گیمر ترجیح میدم یک شرکت که کنسول بازی داده انرژی اش رو صرف ساخت بازی بکنه من هم پولم رو برای بازی کردن میدم چون خیلی از این قابلیت ها رو با pc یا لپ تاپم میتونم داشته باشم
بحث موبایل و اسمارت فون ها هم جداست کاملا بخاطر قابل حمل بودنشون اغلب اوقات همراه ادم هستن و طبیعتا هم تو این مدت مصرف کننده شون نیاز های مختلفی داره که این ها باید برطرف کنند و با پیشرفتی که تو این سال ها داشتن بخوبی دارن اینکار رو میکنن
بله شما اگه تنها نیازه صحبت کردن و پیام دادن هست نیازی نیست یک اسمارت فون بخری همونطور که من الان یک گوشی 70-80 تومنی دارم چون فقط به زنگ زدن و پیام دادن نیاز دارم. کسی که نیازش اینه که همیشه اینترنت، فیلم و ... همراهش باشه باید بره سمت گوشی های پیشرفته و تبلت ها.
اونی هم که میاد پای کنسول میشینه اول از همه برای بازی کردن میاد نه برای سفارش پیتزا یا دیدن فیلم و ... البته بازم میگم وجود قابلیت های جانبی خیلی خوب و جذابه به شرطی که در حد همون جانبی بمونه نه اینکه این قابلیت ها بشن نقطه قوت اصلیش. 360 نسبت به کنسولای دیگه از این نظر خیلی کاملتره ولی من کنسول رو برای بازی کردن میخوام در درجه اول.

شما وقتی مهمون داری اگه جلوی مهمونت نون پنیر چایی بذاری با دسر کرم کارامل هر هر به ریشت میخندن ولی اگه مثلا چلو کباب بذاری جلوشون و دسر هم نذاری کسی نمیتونه ازت ایرادی بگیره.
این امکانات عظیم! هم هرچقدر که عظیم و خوب باشن بازم حکم همون دسر رو دارن. دسر خیلی خوبه منم دوست دارم ولی اول میخوام یه غذای خوب بخورم بعد اگه جا داشتم دسر هم میخورم. اگه نبود هم مسئله ای نیست.
گوشی موبایل هم همینه. کسی که دنبال عکاسی حرفه ای باشه میره یه دوربین حرفه ای میخره نه یه گوشی موبایل با دوربین n مگا پیکسلی. شخصا میشناسم افرادی رو که همون گوشی 1100 رو استفاده میکنن ولی یه دوربین 2 میلیون تومنی هم دارن برا عکاسیشون.
هر وسیله ای یه هدف اصلی داره و یه سری امکانات جانبی. اولویت اون هدف اصلیه با اختلاف خیلی زیاد. هدف اصلی یه کنسول هم بازیه (Fact) وگرنه سریال رو که از تلویزیون هم میشه دید (بدون نیاز به اینترنت و استریم شدن). پیتزا رو هم با یه تلفن میشه خیلی راحت سفارش داد (بدون احتیاج به اینترنت و حتی برق!)

دوستان برای مثال سیستم Netfix و شبکه های ارائه دهنده محتواهای دیجیتالی اینچنینی داخل سیستم آنلاین هر دو کنسول وجود دارن . فکر نکنید چیز انحصاری یا خاصیه اتفاقا این جور نرم افزارها رایج هستند .
تیتر تاپیک مشکل داره زننده تاپیک داره ترول میکنه ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اینکه 360 فقط برای بازی نیست حرف من نیست و خود بالمر هم قبلا گفته این رو و این قابلیت های اضافه طبعا خرج اضافه ای هم داره و وقت و انرژی میبره و من گیمر ترجیح میدم یک شرکت که کنسول بازی داده انرژی اش رو صرف ساخت بازی بکنه
مایکروسافت یه تیم داره که به Technology and Incubation Group معروفه و کارش ساخت App های مختلف و امکانات جانبی واسه کنسول یا بخش های دیگه هست. Lionhead که نمیاد برنامه ساخت سریال رو بنویسه :دی اصلا این App های مختلف ربطی به کارکرد سایر تیم های مایکروسافت نداره، اونایی که بازی هاردکور میسازن کار خودشون رو انجام میدن، اونایی که بازی کینکت میسازن به همین شکل، اونایی هم که بازی نمیسازن هم وظیفه خودشون رو انجام میدن. من الان نمی دونم مشکل دقیقا چیه، این که مایکروسافت میخواد App های بیشتری وارد کنسولش کنه؟ خب وقتی App ها رو یه تیم مخصوص به اینکار میسازه دقیقا مشکل قضیه چیه؟ یه توضیح بدید من روشن بشم :دی

مایکروسافت یه تیم داره که به Technology and Incubation Group معروفه و کارش ساخت App های مختلف و امکانات جانبی واسه کنسول یا بخش های دیگه هست. Lionhead که نمیاد برنامه ساخت سریال رو بنویسه :دی اصلا این App های مختلف ربطی به کارکرد سایر تیم های مایکروسافت نداره، اونایی که بازی هاردکور میسازن کار خودشون رو انجام میدن، اونایی که بازی کینکت میسازن به همین شکل، اونایی هم که بازی نمیسازن هم وظیفه خودشون رو انجام میدن. من الان نمی دونم مشکل دقیقا چیه، این که مایکروسافت میخواد App های بیشتری وارد کنسولش کنه؟ خب وقتی App ها رو یه تیم مخصوص به اینکار میسازه دقیقا مشکل قضیه چیه؟ یه توضیح بدید من روشن بشم :دی
روشن شو دیگه:d
حتما نباید کار استدیو ها رو سخت کنه. خودت چی میگی؟!
مایکروسافت یه تیم داره که به Technology and Incubation Group معروفه
همه اینها نهایتا از مایکرو داره خرج میشه و مایکرو هم اینها رو از مشتریاش میگیره+سودش
بجای اینکه هزینه کنه تا این تیم برای 360 هم همش برنامه بده این هزینه رو تو جایی که بیشتر مربوط به گیم هست خرج کنه
البته برای شونصدمین بار میگم امکانات جانبی خوبه ولی اینهمه تاکید روش جالب نیست وقتی حتی تو بازی های فرست پارتی تا حدودی کمبود داره پس یعنی هنوز کارای مهمتری برای انجام دادن رو این کنسول هست
بازم میگم تمام حرفام مربوط به این نسل بود و نسل بعد اینجور که بوش میاد مایکرو خیلی بهتر از این نسل عمل میکنه

مثبت‌ترین حرکت MS همین بوده که کنسول خانگیش رو تبدیل به یک Media Centerـه کامل کرده.
احتمال XBoxـه بعدی رو تهیه کنید، دیگه لازم نیست یه ریسیور، یه سینمای خانگی، یه دستگاه ضبط و پخش و ... توی خونه داشته باشید، همه‌ی اینارو می‌شه توی یه جعبه داشت.
ایران رو نبینید، خیلی‌ها در امریکا و اروپا در حال حاضر تمام بند و بساط جلــوی TV و جم کردن و یک HTPC گذاشتن توی خونشون که کار تموم اون دستگاه‌ها رو براشون انجام می‌ده. به عنــوان کسی که 3-4 ساله دارم از HTPC استفاده می‌کنیم، کاملاً از این کار MS استقبال می‌کنم. شاید به درد من یکی نخــوره، چون همیشه PC رو به عنوان یک Media Centerـه قوی‌تر ترجیح می‌دم، ولی منکر این نمی‌شم که داشتن یک Media Centerـه کامل و جامع با ساپورت مناسب نرم‌افــزاری بسیار بسیار لذت بخش خواهد بود.

تماشای فیلم، سریال، کانال‌های تـلویزیونی، اینترنت و ... همه و همه در یک جعبه. اصلاً هدف نهایی تمام کنسول‌های خانگی باید همین باشه. حتی اگه تمـرکز روی این موارد تا حدودی به قسمت Gamingـه MS ضربه بزنه (که نمی‌زنه)، به شخصه باهاش مشکلی که ندارم هیچ، استقبال هم می‌کنم. MS راه درست رو در پیش گرفته، شما هم بیشتر از این ناراحت هستید که اکثر این امکانات توی ایران به کارتون نمیاد.

پ ن: دوستان جــوری در مورد گوشی و قابلیت صحبت کردن با گوشی حرف می‌زنن که هر کس خبر نداشته باشه فکــر می‌کنه XBox 360 کلاً بازی‌ای واسش نمیاد! فراموش نشه که هنوزم که هنوزه، اکثر بازی‌سازها قبول کردن که معماری 360 به دلیل سادگی کار باهاش خیلی بهتر از PS3 بوده که روی کاغــذ قدرت سخت‌افــزاری بیشتری داشته. من خودم با کیفیت سخت‌افــزارهای ساخت MS مشکل دارم، ولی منکر حرکات مثبتش هم نمی‌شم.

همه اینها نهایتا از مایکرو داره خرج میشه و مایکرو هم اینها رو از مشتریاش میگیره+سودش
بجای اینکه هزینه کنه تا این تیم برای 360 هم همش برنامه بده این هزینه رو تو جایی که بیشتر مربوط به گیم هست خرج کنه
البته برای شونصدمین بار میگم امکانات جانبی خوبه ولی اینهمه تاکید روش جالب نیست وقتی حتی تو بازی های فرست پارتی تا حدودی کمبود داره پس یعنی هنوز کارای مهمتری برای انجام دادن رو این کنسول هست
بازم میگم تمام حرفام مربوط به این نسل بود و نسل بعد اینجور که بوش میاد مایکرو خیلی بهتر از این نسل عمل میکنه
ای بابا :دی مایکروسافت یه تیم گذاشته واسه اینکار، چندین تیم هم داره واسه بازیسازی. الان اینا چه مشکلی دارن رو من اصلا متوجه نمیشم! شما وقتی هزینه میکنی و Gold میخری میتونی از تمام امکانات استفاده کنی، حالا میخواد 1 دونه App باشه یا 10000 تا. والا اینکه App ها بیشتر باشن به نظرم واسه اونی که داره هزینه میکنه خیلی بهتره و بیشتر بهش خوش میگذره :دی تیم بازیسازی کار خودش رو انجام میده، تیم App کار خودش رو. یه چیز خیلی واضح هست به جون تو :دی
مشکل اینه که اون تیمای دیگه فعالیت ندارن فقط اسم دارنعاگه کنار این appها چارتا انحصاری هم میومد بد بود اخر نسلی؟
کی گفته تیم های دیگه فعالیت ندارن؟ مایکروسافت مشخصه که تمام تمرکزش رو گذاشته واسه نسل بعد، بدی قضیه اینه که واسه X360 بازی انحصاری زیادی نداریم دیگه، خوبی قضیه اینه که واسه شروع نسل جدید بازی های انحصاری خیلی خفنی خواهیم داشت :دی

داری وقتت رو تلف میکنی:دی
مثبت‌ترین حرکت MS همین بوده که کنسول خانگیش رو تبدیل به یک Media Centerـه کامل کرده.
احتمال XBoxـه بعدی رو تهیه کنید، دیگه لازم نیست یه ریسیور، یه سینمای خانگی، یه دستگاه ضبط و پخش و ... توی خونه داشته باشید، همه‌ی اینارو می‌شه توی یه جعبه داشت.
ایران رو نبینید، خیلی‌ها در امریکا و اروپا در حال حاضر تمام بند و بساط جلــوی TV و جم کردن و یک HTPC گذاشتن توی خونشون که کار تموم اون دستگاه‌ها رو براشون انجام می‌ده. به عنــوان کسی که 3-4 ساله دارم از HTPC استفاده می‌کنیم، کاملاً از این کار MS استقبال می‌کنم. شاید به درد من یکی نخــوره، چون همیشه PC رو به عنوان یک Media Centerـه قوی‌تر ترجیح می‌دم، ولی منکر این نمی‌شم که داشتن یک Media Centerـه کامل و جامع با ساپورت مناسب نرم‌افــزاری بسیار بسیار لذت بخش خواهد بود.

تماشای فیلم، سریال، کانال‌های تـلویزیونی، اینترنت و ... همه و همه در یک جعبه. اصلاً هدف نهایی تمام کنسول‌های خانگی باید همین باشه. حتی اگه تمـرکز روی این موارد تا حدودی به قسمت Gamingـه MS ضربه بزنه (که نمی‌زنه)، به شخصه باهاش مشکلی که ندارم هیچ، استقبال هم می‌کنم. MS راه درست رو در پیش گرفته، شما هم بیشتر از این ناراحت هستید که اکثر این امکانات توی ایران به کارتون نمیاد.
k9msot59bcoo86r0bggj.png

هر وسیله ای یه هدف اصلی داره و یه سری امکانات جانبی. اولویت اون هدف اصلیه با اختلاف خیلی زیاد. هدف اصلی یه کنسول هم بازیه (Fact) وگرنه سریال رو که از تلویزیون هم میشه دید (بدون نیاز به اینترنت و استریم شدن). پیتزا رو هم با یه تلفن میشه خیلی راحت سفارش داد (بدون احتیاج به اینترنت و حتی برق!)

چه کاریه که با کنسول بازی کنی؟؟؟؟کنسول به درد پیتزا سفارش دادن میخوره نه بازی:lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or