خدمتی دیگر از مایکروسافت : نرم افزار نمایش سریال در XBox360

Pythonistas

کاربر سایت
th

نرم افزار رایگان CW APP به کاربران گلد ایکس باکس 360 این امکان را می دهد از طریق کنسولشان سریال های مختلفی را تماشا کنند . از جمله این سریال ها می توان به Arrow, The Vampire Diaries, Supernatural و سریال های دیگری که یک روز بعد از رفتن بر روی ایر در CW shows در دسترس خواهد بود .
لازم به ذکر است The Vampire Diaries از قابلیت Xbox SmartGlass پشتیبانی می کند که محتوایی مانند نقشه های تعاملی فراهم می سازد . که اطلاعات از جمله بیوگرافی شخصیت و ... را نمایش می دهد.

مایکروسافت سومین نرم افزاری هست که به تازگی برای Xbox360 معرفی کرده است دیروز نرم افزار فوقالعاده / وحشتناک Pizza Hut app و هفته پیش نیز نرم افزار Flixster را معرفی کرد .

پ ن : خواستم عنوان رو بزنم مایکروسافت تقدیم می کند ! دیدم لوث میشه D:
پ ن 2 : تو خود منبع این نرم افزار پیتزا رو فوقالعاده وحشتناک یاد کرده بود . حالا گردن نویسنده مطلب که تیکه پرونده یا واقعا به مذاق خارجی ها خوش اومده .
پ ن 3 : حالا اگه تونستین ترول کنین D:

منبع :

همون netflix هم کف خیابون افتاده بود کسی نگاه نمیکرد ROFL
این app ساز ها وقتشون رو میزاشتن روی انحصاری ماکرو شکست نمیخورد LOL
lol
loooool

از حرصم رفتم یه تایپیک زدم با اینکه میدونستم میبندن نوشتم عنوان های ایکس باکس 720 ...
که قفل شد
اه لعنتی خبر بده از گیمات دیگه ماکرو
من geow و alan میخام اونم next gen لعنت بهت 21 می که انقد دوری 10 کیلو لاغر میکنم تا اون وقت

آقای سونی یاد بگیر. ببین ماکروسافت چه خدمات ارزنده ای به مشتریاش ارائه میده. اونوقت تو هی برو بازی انحصاری بساز و بازی های قدیمی رو کالکشن کن بده به خورد ملت اونم به زور چاقو زیر خرخره.

اصلا آدم کنسول میخره که باهاش سریال ببینه و پیتزا سفارش بده. کنسول که برا بازی کردن نیست.

بابا اینا اگر بازی ساز بودن میرفتن 4 تا بازی انحصاری میساختن ما هم بریم Xbox بگیریم اما ببین Sony اخرو زمانی چه دلی از این بد بختا سوزونده که فناشم میان اینجا بد ناله میکنن.............:((

هی میگن Alon wake ای خدا خوب دیگه؟؟؟/:)

یه کی هم راجب موضوع بحث کنه کسی الان میتونه تو ایران کانالای روی این xbox رو بیبینه؟؟؟؟؟چطوری.......؟؟؟؟:d

من یکی واقعا با این خبر و اون سیستم سفارش پیتزا تحت تاثیر خدمات فوق العاده شرکت بزرگ مایکروسافت قرار گرفتم ! احسنت ....

چجوری وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی تحت تاثیر قرار گرفتی ؟! :-/
تعریف الکی نکنید خواهشا . ماکروسافت تمام کاراش خوب نیست دیگه که ما هی تحت تاثیر قرار بگیریم

چجوری وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی تحت تاثیر قرار گرفتی ؟! :-/
تعریف الکی نکنید خواهشا . ماکروسافت تمام کاراش خوب نیست دیگه که ما هی تحت تاثیر قرار بگیریم
مگه مایکروسافت کار هم بلده انجام بده که حالا بخواد خوب باشه یا بد؟ :-o هر وقت تونست 1 دونه بازی انحصاری بسازه اون وقت میشه در موردش صحبت کرد ;;)

مگه مایکروسافت کار هم بلده انجام بده که حالا بخواد خوب باشه یا بد؟ :-o هر وقت تونست 1 دونه بازی انحصاری بسازه اون وقت میشه در موردش صحبت کرد ;;)

البته حالا یه دونه رو که داره:d
قبلا هم گفتم درک مایکرو از این صنعت تا حدودی غلط هست

البته حالا یه دونه رو که داره:d
قبلا هم گفتم درک مایکرو از این صنعت تا حدودی غلط هست
وجدانا؟ شما اون یه دونه بازی رو به من نشون بده :(( غیرممکنه انحصاری داشته باشه ;;)
==
اینجا پست منطقی دادن که فایده ای نداره ولی دلیل هات رو واسه این درک اشتباه بگو تا من هم منطقی جوابت رو بدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or