خدمتی دیگر از مایکروسافت : نرم افزار نمایش سریال در XBox360

Pythonistas

کاربر سایت
th

نرم افزار رایگان CW APP به کاربران گلد ایکس باکس 360 این امکان را می دهد از طریق کنسولشان سریال های مختلفی را تماشا کنند . از جمله این سریال ها می توان به Arrow, The Vampire Diaries, Supernatural و سریال های دیگری که یک روز بعد از رفتن بر روی ایر در CW shows در دسترس خواهد بود .
لازم به ذکر است The Vampire Diaries از قابلیت Xbox SmartGlass پشتیبانی می کند که محتوایی مانند نقشه های تعاملی فراهم می سازد . که اطلاعات از جمله بیوگرافی شخصیت و ... را نمایش می دهد.

مایکروسافت سومین نرم افزاری هست که به تازگی برای Xbox360 معرفی کرده است دیروز نرم افزار فوقالعاده / وحشتناک Pizza Hut app و هفته پیش نیز نرم افزار Flixster را معرفی کرد .

پ ن : خواستم عنوان رو بزنم مایکروسافت تقدیم می کند ! دیدم لوث میشه D:
پ ن 2 : تو خود منبع این نرم افزار پیتزا رو فوقالعاده وحشتناک یاد کرده بود . حالا گردن نویسنده مطلب که تیکه پرونده یا واقعا به مذاق خارجی ها خوش اومده .
پ ن 3 : حالا اگه تونستین ترول کنین D:

منبع :

به جای این مسخره بازی ها بره چند تا انحصاری بسازه!

پ.ن: من گفتم دیگه دوستان به خودشون زحمت ندن :دی
شما چی کاره ای گفتی؟:d هیچ کسی دیوانه نیست انحصاری اخر نسلی بده سونی هم که می بینی طبق روال تاخیر خورده و الا اونم این 2 -3 نداشت

انصافا این یکی خوبه مخصوصا واسه اونایی که PC ,Notebook , Mobile ندارن و فقط 360 دارن :دی

چه معنی داره کنسول برنامه اجرا کنه؟!
الان که تکلیف نسل بعدش مشخص شد (21 می ) معرفی این چیزا موردی نداره ولی من باز مشکل دارم که یه نفر که تو خونش PC داره چرا باید از 360 سریال ببینه ؟ . ساعتها میشینی پای بازیا و لایو و ... بعد هم میشینی سریال میبینی :| فردا هم یه برنامه آموزش زبان میزاره که بعد از سریال هم اونو اجرا کنی و به سلامتی هر سال یدونه 360 بخری :دی به نظرم کلا سرمایه گذاری واسه این چیزا رو کنسول بازی اشتباهه , حالا یه نفر PC داره میره تبلت میخره که تو راه هم بتونه سریال ببینه اون یه چیزی ولی دیگه 360 چرا آخه ؟

پ.ن : این بحث انحصاری رو هم نمیدونم کی گفته ولی چرت گفته . شما هم که مثل همیشه عادت دارین اصل قضیه رو ول کنین بچسبین به یه جمله از یه بنده خدا و هی مسخره بازی را بندازین :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or