مبارکت باشهمسعود انصافا دمت گرم من 1 ماهه تو شاهین شهر از نوین نت میگیرم عالیه ! 512 تا 2مگ گرفتم روزا سرعتم روی 400 هست معمولا و شبا 2 تا 8 بین 100 تا 250 کم و زیاد میشه ! پینگشم ثابته و توی MW3 و FIFA 13 بدون لگ بازی میکنم ! قیمتشم حرف نداره ! من تهران بودم شاتل داشتم , راحت میتونم بگم از شاتل بهتره ...
امروز خواستم برای پسر داییم تمدید کنم دیدم از اون 5 گیگ که داشت توی این ماه فقط 800 مگ کم شده! بعله....
بابا من همین صفحه رو رفرش میکنم 2 مگ کم میشه از حجمم ! :d کلاً میخوام بگم من هر چی مصرف میکنم شاتل 10 برابر حساب میکنه پسرداییت خیلی با سعادت هستش :dامروز خواستم برای پسر داییم تمدید کنم دیدم از اون 5 گیگ که داشت توی این ماه فقط 800 مگ کم شده! بعله....
نمیدونم هست یا نه. ولی الان که ساعت رایگان از 6 تا 11 ه سرعت دانلود کم نمیشه همون 230 240 تا بهم میده b-) البته به پا شبانه مخابرات که 460 میداد نمیرسه
با سلام،اگه ممکنه یک تست پینگ با google و 4.2.2.4 بزارید،با تشکر.منم تازه isp رو عوض کردم و از زیر چتر مخابرات خارج شدم و از شرکت نوین نت سرویس گرفتم. سرویس 128تا512 رو با ترافیک ماهیانه 5 گیگ گرفتم ماهی 12000 تومن! اینم تست سرعت:
شب ها 1-6 رایگانه و تقریبا زیاد افت سرعت نداره! فقط پینگش واسه مولتی پلیر اصلا بدرد نمیخوره!