خدمات نوین اینترنتی با نوین نت!

شرکت داده گستر عصر نوین تمدید سرویس را فقط در 3 روز آخر سرویس امکان پذیر کرده است.
توی سایت نوشته شده:
"مشترک گرامی
به دلیل درخواست تعدادی از کاربران ، مبنی بر حصول اشتباه در زمان تمدید سرویس ، از این تاریخ ، تمدید اشتراک صرفا 72 ساعت قبل از پایان سرویس فعلی امکانپذیر خواهد بود."

منبع fb.com/novinnet.ir

در لیست تعرفه های شرکت داده گستر ،
تعرفه ها
علاوه بر سرویس های نامحدود شش ماهه و یک ساله از امروز سرویس های یکماه ، سه ماهه و نه ماهه قابل مشاهده و انتخاب می باشد.

منبع fb.com/novinnet.ir

مسعود انصافا دمت گرم من 1 ماهه تو شاهین شهر از نوین نت میگیرم عالیه ! 512 تا 2مگ گرفتم روزا سرعتم روی 400 هست معمولا و شبا 2 تا 8 بین 100 تا 250 کم و زیاد میشه ! پینگشم ثابته و توی MW3 و FIFA 13 بدون لگ بازی میکنم ! قیمتشم حرف نداره ! من تهران بودم شاتل داشتم , راحت میتونم بگم از شاتل بهتره ...

مسعود انصافا دمت گرم من 1 ماهه تو شاهین شهر از نوین نت میگیرم عالیه ! 512 تا 2مگ گرفتم روزا سرعتم روی 400 هست معمولا و شبا 2 تا 8 بین 100 تا 250 کم و زیاد میشه ! پینگشم ثابته و توی MW3 و FIFA 13 بدون لگ بازی میکنم ! قیمتشم حرف نداره ! من تهران بودم شاتل داشتم , راحت میتونم بگم از شاتل بهتره ...
مبارکت باشه :)
هدفم توی این سایت جز اطلاع رسانی نیست. :)

امروز خواستم برای پسر داییم تمدید کنم دیدم از اون 5 گیگ که داشت توی این ماه فقط 800 مگ کم شده! :دی بعله.... :دی
بابا من همین صفحه رو رفرش میکنم 2 مگ کم میشه از حجمم ! :d کلاً میخوام بگم من هر چی مصرف میکنم شاتل 10 برابر حساب میکنه پسرداییت خیلی با سعادت هستش :d

نمیدونم هست یا نه. ولی الان که ساعت رایگان از 6 تا 11 ه سرعت دانلود کم نمیشه همون 230 240 تا بهم میده b-) البته به پا شبانه مخابرات که 460 میداد نمیرسه :دی

با سلام،منم مازندران هستم و اینترنت مخابرات و دارم،اما الان 2 هفته هستش که request time out زیاد شده و می خوام بیام نوین نت،اینم تست پینگ من از google هستش،امکانش هست یک تست پینگ از google بزارید؟با تشکر

11c3e3aaf3cf.jpg

منم تازه isp رو عوض کردم و از زیر چتر مخابرات خارج شدم و از شرکت نوین نت سرویس گرفتم. سرویس 128تا512 رو با ترافیک ماهیانه 5 گیگ گرفتم ماهی 12000 تومن! اینم تست سرعت:
51312457643255561603.png

شب ها 1-6 رایگانه و تقریبا زیاد افت سرعت نداره! فقط پینگش واسه مولتی پلیر اصلا بدرد نمیخوره!

منم تازه isp رو عوض کردم و از زیر چتر مخابرات خارج شدم و از شرکت نوین نت سرویس گرفتم. سرویس 128تا512 رو با ترافیک ماهیانه 5 گیگ گرفتم ماهی 12000 تومن! اینم تست سرعت:
51312457643255561603.png

شب ها 1-6 رایگانه و تقریبا زیاد افت سرعت نداره! فقط پینگش واسه مولتی پلیر اصلا بدرد نمیخوره!
با سلام،اگه ممکنه یک تست پینگ با google و 4.2.2.4 بزارید،با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or