Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 4, 2012 #46 نوشته شده توسط Sorrows: تست یکی از دوستان!! http://img4up.com/up2/43074018732510302552.png بیشتر... پینگش خوبه که! با سور داخلی چرا تست نمیگرفت؟ سرویس 2 مگ بود درسته؟
نوشته شده توسط Sorrows: تست یکی از دوستان!! http://img4up.com/up2/43074018732510302552.png بیشتر... پینگش خوبه که! با سور داخلی چرا تست نمیگرفت؟ سرویس 2 مگ بود درسته؟
S Sorrows کاربر سایت Sep 4, 2012 #47 نوشته شده توسط ™MASOUD: پینگش خوبه که! با سور داخلی چرا تست نمیگرفت؟ سرویس 2 مگ بود درسته؟ بیشتر... آره خودم هم تعجب کردم! خودم تست گرفتم حالا دوباره رفتم خونشون میگیرم.آره فکر کنم.
نوشته شده توسط ™MASOUD: پینگش خوبه که! با سور داخلی چرا تست نمیگرفت؟ سرویس 2 مگ بود درسته؟ بیشتر... آره خودم هم تعجب کردم! خودم تست گرفتم حالا دوباره رفتم خونشون میگیرم.آره فکر کنم.
D.of.persia کاربر سایت Sep 4, 2012 #48 چرا تو سایتش میخوام برم قسمت تعرفه ها ، صفحه وا نمیشه؟ هر چی صبر کردم لود بشه نشد که نشد
Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Sep 5, 2012 #49 بچه ها یه کاوش بکنین این داستان پینگو ... اگه پینگش این باشه خیلی خوبه که
fosil کاربر سایت Sep 5, 2012 #50 نوین نت توی کرمانشاه هم هست؟! در ضمن با توجه به قیمتش سرعت و پینگشم خوبه؟این جوری که من میبینم خیلی خوبه.
نوین نت توی کرمانشاه هم هست؟! در ضمن با توجه به قیمتش سرعت و پینگشم خوبه؟این جوری که من میبینم خیلی خوبه.
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 5, 2012 #51 جل الخالق! پینگش خدا شده! من یکی که میخوام آماده کوچ بشم به نوین نت!
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 5, 2012 #53 نوشته شده توسط fosil: به منزل هم 4 مگ میدن؟بعد این ADSLه یا وایمکس؟! بیشتر... بله به همه میدن. بدون مدرک و... adsl هست. فقط یک اپراتور حق ارائه وایمکس سراسری رو داره.
نوشته شده توسط fosil: به منزل هم 4 مگ میدن؟بعد این ADSLه یا وایمکس؟! بیشتر... بله به همه میدن. بدون مدرک و... adsl هست. فقط یک اپراتور حق ارائه وایمکس سراسری رو داره.
fosil کاربر سایت Sep 5, 2012 #54 ایولا!امیدوارم کردی!خیلی خوبه!به کرمانشاه هم میدن.ولی باید وایسم تا مهلت اشتراکم با پارس تموم بشه.
gear of war کاربر سایت Sep 5, 2012 #55 ممنون دوره شاتلم تموم بشه میرم نوین نت فقط یه سوال قیمت هر گیگ اضافه چقدره؟
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 5, 2012 #56 نوشته شده توسط fosil: ایولا!امیدوارم کردی!خیلی خوبه!به کرمانشاه هم میدن.ولی باید وایسم تا مهلت اشتراکم با پارس تموم بشه. بیشتر... بدون شک بهتر از پارس هست! نوشته شده توسط gear of war: ممنون دوره شاتلم تموم بشه میرم نوین نت فقط یه سوال قیمت هر گیگ اضافه چقدره؟ بیشتر... 3 گیگ 11 تومن! 1 گیگ 4تومن!
نوشته شده توسط fosil: ایولا!امیدوارم کردی!خیلی خوبه!به کرمانشاه هم میدن.ولی باید وایسم تا مهلت اشتراکم با پارس تموم بشه. بیشتر... بدون شک بهتر از پارس هست! نوشته شده توسط gear of war: ممنون دوره شاتلم تموم بشه میرم نوین نت فقط یه سوال قیمت هر گیگ اضافه چقدره؟ بیشتر... 3 گیگ 11 تومن! 1 گیگ 4تومن!
M1sChief کاربر سایت Sep 5, 2012 #57 تو سایت زده Wireless ه 3mb ه 6 ماه نامحدود 300 هزار تومن !!! ولی تو تعرفه هاش نیست.
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 5, 2012 #58 نوشته شده توسط M1sChief: تو سایت زده Wireless ه 3mb ه 6 ماه نامحدود 300 هزار تومن !!! ولی تو تعرفه هاش نیست. بیشتر... لینک میدی؟ آها اون بنر هارو میگی؟
نوشته شده توسط M1sChief: تو سایت زده Wireless ه 3mb ه 6 ماه نامحدود 300 هزار تومن !!! ولی تو تعرفه هاش نیست. بیشتر... لینک میدی؟ آها اون بنر هارو میگی؟
M1sChief کاربر سایت Sep 5, 2012 #59 تو page اصلی برو یکم وایسی سرویس های تبلیغاتی رو مینویسه یکیش هم سرویس 8Mb ه 9 ماه نامحدود 2100
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 5, 2012 #60 نوشته شده توسط M1sChief: تو page اصلی برو یکم وایسی سرویس های تبلیغاتی رو مینویسه یکیش هم سرویس 8Mb ه 9 ماه نامحدود 2100 بیشتر... میدونم بالا گفتم نه این سرویسها دیگه ارائه نمیشن! فقط سرویس های محدود میده! حتی نامحدود هم نداره متاسفانه!
نوشته شده توسط M1sChief: تو page اصلی برو یکم وایسی سرویس های تبلیغاتی رو مینویسه یکیش هم سرویس 8Mb ه 9 ماه نامحدود 2100 بیشتر... میدونم بالا گفتم نه این سرویسها دیگه ارائه نمیشن! فقط سرویس های محدود میده! حتی نامحدود هم نداره متاسفانه!