Urinal Mint
کاربر سایت
!What a selfishاز خودم مچکرم که به هنر بازی اهمیت دادم و دوسش دارم
واقعا حرف درستی میزنی . خیلیها هستن که توان خرید بازی رو ندارن. خیلیها هستن ... امیدوارم این یچه ها هم بتونن بهترین و جدیدترین بازیها رو تو خونه خودشون با کامپیوتر خودشون انجام بدن.خیلی از بچ ها هستند که آرزوم بازی کردن دارن اما به دلیل فقر ... امیدوارم همه بچه ها روزی بتونن بازی کنند
واقعا حرف درستی میزنی . خیلیها هستن که توان خرید بازی رو ندارن. خیلیها هستن ... امیدوارم این یچه ها هم بتونن بهترین و جدیدترین بازها رو تو خونه خودشون با کامپیوتر خودشون انجام بدن.
امیدوارم در سراسر دنیا همانطور که طرح One Laptop Per Child در حال پیشرفت و توسعه و طرح Project Loon برای دسترسی آسان به اینترنت در حال رشد و پیشرفت هست طرحی هم برای فقر زدایی در زمینه ی بازیها نیز ارائه شود تا همیشه ی کودکان زمین بتوانند از نعمت بازی کردن برخوردار شوند.
نه فقط خرید بازی ، بلکه حتی خود کنسول های قدیمی رو نمیتونند بخرند و اون هایی که محبور به کار و تحصیل با هم هستند که ...
اینجاست که فقط باید بگم الحمدالله ...
هزاران بار باید بگم
همبن که هرماه میرم توپخئنه 1-2 تا بازی میخرم و مجله بعدشم تو ایستگاه مترو همون که جلو پاساژ فتوته یه هایلا هست میرم یه ساندویچ میزنم بعد میرم خونه ... واقعا خدایا شکرت
نمی دونم واقعا راهی نیست که بشه این مشکلات زو حل کرد.
این نوشته رو که خوندم خیلی دلم گرفت
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk