خدایا شکرت که میتونم بازی کنم

بچه ها قدر این لحظاتی که بازی میکنید و دلتون خوش هست رو بدونید.همیشه این دل خوشی ها نیست به جایی میرسید که با خودتون میگید یادش بخیر.امیدوارم همیشه شاد و سرزنده باشید..........

خیلی از بچ ها هستند که آرزوم بازی کردن دارن اما به دلیل فقر ... امیدوارم همه بچه ها روزی بتونن بازی کنند
واقعا حرف درستی میزنی . خیلیها هستن که توان خرید بازی رو ندارن. خیلیها هستن ... امیدوارم این یچه ها هم بتونن بهترین و جدیدترین بازیها رو تو خونه خودشون با کامپیوتر خودشون انجام بدن.

آخرین ویرایش:
واقعا حرف درستی میزنی . خیلیها هستن که توان خرید بازی رو ندارن. خیلیها هستن ... امیدوارم این یچه ها هم بتونن بهترین و جدیدترین بازها رو تو خونه خودشون با کامپیوتر خودشون انجام بدن.

نه فقط خرید بازی ، بلکه حتی خود کنسول های قدیمی رو نمیتونند بخرند و اون هایی که محبور به کار و تحصیل با هم هستند که ...

اینجاست که فقط باید بگم الحمدالله ...
هزاران بار باید بگم

همبن که هرماه میرم توپخئنه 1-2 تا بازی میخرم و مجله بعدشم تو ایستگاه مترو همون که جلو پاساژ فتوته یه هایلا هست میرم یه ساندویچ میزنم :D بعد میرم خونه ... واقعا خدایا شکرت

امیدوارم در سراسر دنیا همانطور که طرح One Laptop Per Child در حال پیشرفت و توسعه و طرح Project Loon برای دسترسی آسان به اینترنت در حال رشد و پیشرفت هست طرحی هم برای فقر زدایی در زمینه ی بازیها نیز ارائه شود تا همیشه ی کودکان زمین بتوانند از نعمت بازی کردن برخوردار شوند.

امیدوارم در سراسر دنیا همانطور که طرح One Laptop Per Child در حال پیشرفت و توسعه و طرح Project Loon برای دسترسی آسان به اینترنت در حال رشد و پیشرفت هست طرحی هم برای فقر زدایی در زمینه ی بازیها نیز ارائه شود تا همیشه ی کودکان زمین بتوانند از نعمت بازی کردن برخوردار شوند.

البته نظر من اینه هر بچه یک پدر و مادر و یک زندگی خوب و معمولی و آموزش و پرورش و بهداشت و ... یک پلی استیشن :D

نه فقط خرید بازی ، بلکه حتی خود کنسول های قدیمی رو نمیتونند بخرند و اون هایی که محبور به کار و تحصیل با هم هستند که ...

اینجاست که فقط باید بگم الحمدالله ...
هزاران بار باید بگم

همبن که هرماه میرم توپخئنه 1-2 تا بازی میخرم و مجله بعدشم تو ایستگاه مترو همون که جلو پاساژ فتوته یه هایلا هست میرم یه ساندویچ میزنم :D بعد میرم خونه ... واقعا خدایا شکرت

چقدر درد اوره این که من مصیبت یه عده رو ببینم و چون خودم مشکلی ندارم راضی باشم و تشکر کنم از وضع موجود!
در حالی که تفاوتی بین انسانها نباید میبود نا ملاک قضاوت بشه شایستگی.
حداقل های زندگی حداقل مسولیت بوجود اورنده هاست ...

البته کسی بازی هم نکنه نمیمیره ... برخی چیز ها هست که انسان هم دران دخیل هست مانند سعی و تلاش کسی که درس نمیخونه با اون که میخونه و کسی که عرق میریزه و کار میکنه با اون که نمیکنه باید فرقی باشه کسی که فکر میکنه با کسی که نمیکنه * و ... درست مثل امضای همسایه بقلی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or