خدایا شکرت که میتونم بازی کنم

خدایا برای همه داده ها و نداده هات شکر
خدایا خیلی از بچه ها هستند برای ی لقمه نون پدر و مادر و خواهرشون باید از کوچیکی کار کنند .... خدایا شکرت که من از نعمت هات دارم و اون هم این همه نعمت که هرچی خواستم و به صلاحم بوده دادی بهم
خدایا ازینکه تو کشور با امنیت و خاص هستم که همه دنیا دشمنشم بازم ممنون .. خدایا امیدوارم همونطور که تو بازی ها سرباز خوبی هستم تو عمل هم برای امام زمانت و نائبش خوب باشم .

برای ه نفسی که میره یک شکر و هر نفس که میاد یک شکر ...

شکر که مسلمونم و شیعه .. شکرت که پدر مادر دارم .. شکرت که بدنم سالمه و ...

برای داده ها و نداده هات ( که به صلاح نبوده ) شکر

آخرین ویرایش:
هرجا که هستم که با منی ، هر جا که باشی عاشقم ، خوشحالم از اینکه واسه این هم صدایی لایــــق ـــم...
هرجا برم کنارم ـی ، فرقی نمیکنه کــــجا.. ! فرقی نمیکنه چقدر فاصــــــله باشه بین ما...من چقدر دوست دارم خدا..
Reza%20Sadeghi%20-%20Namardomiha.jpg

مرسی پدر آسمانی که همیشه به فکر ما هستی و با اینکه بعضی وقتها به جای اینکه تو رو اول و آخر زندگیمون بدونیم اولویت هامون میره به سمت بازی و سرگرمی و تو رو فراموش میکنیم اما بازم به فکر ما هستی. تو خالق ما هستی و هستی ما از توست.مرسی خداوند که از اول به فکر نجات ما بودی و به واسطه فیض توست که ایمان داریم در ملکوت خواهیم بود.در آخر اینکه " مرسی که کلی سرگرمی و کنسول و بازی و ... واسه ما گیمرها فراهم کردی که ازشون لذت ببریم" :bighug:

بدترین کابوسی زندگیم اینه که روزی خدایی نکرده بنا به نقص جسمی نتونم بازی کنم .واقعا زجر آوره این حس. من هم دیابت دارم و دوست ندارم ... بی خیال

دل آرام گیرد با یاد تو
دم همتون گرم. مطالب قشنگی رو اینجا خوندم. الآن شب عید هست برای همه آرزوی سلامتی و شادی دارم.
امیدوارم سال جدید مردم کمی با هم مهربون تر باشن(عمرا!!!)
در همه حال خدایا شکرت

میگم حالا که انقدر سلامتی رو دوس دارین:
کمتر بازی کنین و بیشتر ورزش کنین!

کی به کی میگه :))

ولی واقعا خدا رو شکر میکنم بابت همه چی :)

فقط اگه آرزومو برآورده کنه عالی میشه...

یه آرزو دیگه هم دارم :d ولی بالایی مهم تره ;;)

امان از دستت ای خدمت مقدس سربازی !!
آدم مقیم کشور تیریندادو توباگو بشه ولی سرباز نشه
والا من سربازم کیف دنیارو میکنم از گیم هم نیفتادم و جاتون خالی صب تا شب کیلزون 2 انلاین میزنم.
راهش اینه که تو شهر خودتون بیفتین که اونم راه داره هر کی طالب هستش تو خصوصی براش بگم چطوری.
سلامتیم بزرگترین نعمت خداست.باید قدرشو دونست

خدایا شکرت که هنوز میتونم دکمه ها رو لسم کنم و تصاویر رو ببینم و صداها رو بشنوم
این تیکه رو شدیدا حال کردم

ولی خدایی از همون موقع که سگا بازی میکردم همیشه به فکر این بودم که خدا خیلی مهربون و همیشه بابت سلامتیم شکرش میکردم الانم من یه دوست دارم که عااااااشق بازی مخصوصا بتل اما بنده خدا یه دستش از مچ قطع شده نمیتونه بازی کنه آرزوی بازی کردن همیشه به دلش میمونه پس بیاید به یاد خدا بودن رو فراموش نکنیم خیلی ممنون بابت تاپیک به این قشنگی...خیلی ممنون خدا که میتونم با انگشتام تایپ کنم و با چشام مانیتور رو ببینم...

خــــــدایــــــا شـــــکرت

این تیکه رو شدیدا حال کردم

ولی خدایی از همون موقع که سگا بازی میکردم همیشه به فکر این بودم که خدا خیلی مهربون و همیشه بابت سلامتیم شکرش میکردم الانم من یه دوست دارم که عااااااشق بازی مخصوصا بتل اما بنده خدا یه دستش از مچ قطع شده نمیتونه بازی کنه آرزوی بازی کردن همیشه به دلش میمونه پس بیاید به یاد خدا بودن رو فراموش نکنیم خیلی ممنون بابت تاپیک به این قشنگی...خیلی ممنون خدا که میتونم با انگشتام تایپ کنم و با چشام مانیتور رو ببینم...

خــــــدایــــــا شـــــکرت

نمی دونم واقعا راهی نیست که بشه این مشکلات زو حل کرد.
این نوشته رو که خوندم خیلی دلم گرفت :(:(:(

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

من یه ماه هست که یه گوشم شنواییش نصف شده /حالا یاد روزایی می افتم که بازی می کردم واز شندین صدا ها لذت می بردم /زندگی برام تلخ شده/ اگه شنواییش صفر شد/ فک نکنم خیلی بتونم این زندگی رو تحمل کنم/لعنت به این زندگی/

من یه ماه هست که یه گوشم شنواییش نصف شده /حالا یاد روزایی می افتم که بازی می کردم واز شندین صدا ها لذت می بردم /زندگی برام تلخ شده/ اگه شنواییش صفر شد/ فک نکنم خیلی بتونم این زندگی رو تحمل کنم/لعنت به این زندگی/
برات آرزوی سلامتی میکنم. ایشالا که بزودی بهتر بشه .خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از اون چیزیه که ما آدما فکرشو میکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or