خدایا شکرت که میتونم بازی کنم

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
این چند روز داشتم با خودم فکر میکردم اگه یه روزی نتونم ببینم چی میشه؟ اگه نتونم این همه زیبایی اطرافم رو ببینم و قشنگی رنگ ها رو با چشمهام حس کنم. اگه نتونم این همه تصویر رو که همه روزه درباره 60 فریم بر ثانیه بودن یا نبودنش بحث میکنیم رو ببینم . اصلا 10 فریم بر ثانیه. اصلا گرافیک در حد پیکسل. اگه نتونم ببینم ! اگه نتونم صدا ها رو بشنوم . اصلا اگر فردا زنده نباشم چی؟ کلی برنامه ریزی کردم PS4 بخرم و تابستون The Evil Within و بعدا The Order 1886 رو بازی کنم ولی اگه زنده نباشم چی؟ اگه نتونم انگشتهام رو تکون بدم و دسته بازی رو توی دستم بگیرم چی .....
:(( کلی گریه ام گرفته

یادم اومد یکی اون بالا هست که حتی وقتی بازی هم میکنی باید به یادش باشی. باید بگی خدایا شکرت که سالمم و هنوز میتونم نفس بکشم و هنوز میتونم بازی کنم و یه بازی دیگه رو هم تونستم تموم کنم.

خدایا شکرت که هنوز میتونم دکمه ها رو لسم کنم و تصاویر رو ببینم و صداها رو بشنوم

خدایا به همه بچه های اینجا سلامتی بده تا همیشه بتونن بازی کنن

سلامتی بزرگترین نعمت دنیاست.اينو از طرف خودم میگم که قند دارم و ربطی ب گیم نداره.شاید الان هرکی مثلا پدر یا مادر یا فامیل میگه قدر سلامتی بدونید شما توجه نکنید ولی وقتی می فهمید که زبونم لال مریض بشید.درهرحال واقعا قدر سلامتی بیشتر از همه چی بدونید

Sent from my HTC One using Tapatalk

عاالی بود ممنون

منم الان که دارم بهش فکر میکنم میبینم واقعا چه نعمت بزرگیه که گیمرم و میتونم بازی کنم :x

ولی وقتی فکر اینو میکنم که سال دیگه باید برم خدمت و نمیتونم 2 سال بازی کنم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

آخرین ویرایش:
عاالی بود ممنون

منم الان که دارم بهش فکر میکنم میبینم واقعا چه نعمت بزرگیه که گیمرم و میتونم بازی کنم :x

ولی وقتی فکر اینو میکنم که سال دیگه باید برم خدمت و نمیتونم 2 سال بازی کنم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

امان از دستت ای خدمت مقدس سربازی !!
آدم مقیم کشور تیریندادو توباگو بشه ولی سرباز نشه

خیلی قشنگ بود :)
جدا نزدیک بود اشکم در بیاد :-s
الان به این فکر کردم که تنبلی رو بذارم کنار پاشم برم درسم هم بخونم , این یکی دو سال اخیر خیلی بد بود نمره هام :|
خدا به آدم عقل داده پس چرا من این یکی دو سال ازش استفاده نکردم؟:|
واقعا که نعمت های قشنگی هستن و ما به بعضی جیز ها اصلا توجه نمیکنیم...
ممنون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or