خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
آدم رو الکی گوزپیچ میکنن که بالاخره یه سرویس اشتباه بخره :|
الان 4مگ شاتل 55گیگ اینترنت بین الملل داره ؟
کلا 55 گیگ حجم ارائه میده
اما داخلی نیم بها میشه

ینی شما اگه 20 گیگ از این 55 گیگ رو مصرف کنید 35 گیگ میمونه که میتونید 70 گیگ داخلی مصرف کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

• Like
Reactions: RED HOOD
دوستان گیمر فعلا شاتل بهترین گزینست هم از لحاظ پینگ و هم از لحاظ حجم.
همونطوری که دوستمون گفتن حجمی که شاتل اعلام کرده رو تقسیم بر 2 کنید حجم بین الملل به دست می یاد.
اگه کسی خواست فقط از سایت های ایرانی دانلود کنه همون حجمی که خود شاتل تو جدولش آورده رو به طور کامل مصرف میکنه . فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که فقط از حجم داخلی استفاده کنه.:)):)):))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirv2 and MO021
شما اشتباه متوجه شدی!!!
اولا 105 تومن نیست 116 تومنه.
دوما چون شاتل یک سال طرح اکو رو رایگان کرده سرویس نامحدود 1 ساله رو میفروشه یعنی متناسب با مدت زمان سرویس.
امیدوارم متوجه شده باشی
تو فاكتور بنده ١٠٥٠٠٠ تومان ذكر شده، اميدوارم خودت متوجه شده باشي. و راهنمايي اشتباه نكني

دوستان من 8 ماه هنوز از قراردادم با مخابرات بابت اینترنت مونده میتونم درخواست تخلیه بدم که برم یه ISP دیگه؟یا حتما باید تموم شه قرار داد؟

تو فاكتور بنده ١٠٥٠٠٠ تومان ذكر شده، اميدوارم خودت متوجه شده باشي. و راهنمايي اشتباه نكني
جالب شد برای همه 116 تومن زده شده برای شما 105 تومن.
یه بار نامحدود شبانه بگیرید میفهمید جریان از چه قراره.
موفق باشید

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
به شخصه منتظرم ببینم کدوم شرکت واقعا شبانه رایگان داره، بدون اون اصلا نمیشه :D من یه ولفنشتاین 2 گرفتم که حجمش 50 گیگ هست، اینو فقط تو حالت رایگان میشه دانلود کرد :)) ولی تعرفه های شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هستن، اگه شبانه رایگان اوکی باشه اکثرا میان سمت اینا :D من خودم یک ماه دیگه بیشتر از قراردادم نمونده، تا اون موقع دیگه همه چیز این تعرفه ها مشخصه میشه و بهتر میشه تصمیم گرفت.

پارس انلاینم سرعت درست حسابی نداره، نهایت سرعتی که تا الان میفروخت ۲ مگابیت بود! در صورتی که بقیه تا ۱۶ مگابیت هم رفتن!
توی بازی های انلاین هم پینگ زیر ۱۵۰ نمیاد
از طرفی به شدت حجم میخوره،
تنها برتری که داره اینه خیلی قطعیش کمه.
در کل اخرین انتخابتون پارس انلاین باشه، یک شرکت گرون فروش و حجم خور....
من که توی این یکسالی که پارس هستم حجم دزدی ندیدم ازشون...پینگشم بدون هیچ سرویس گیم و کاهش پینگی 120-130 هستش...در ضمن همون 2 مگش تا 16 ازاد هستش...هرچند سرعت بالاتر هم میفروخت که گویا درجریان نیستین...الان اینا نگفتم که بگم خیلی خوبه و اینا...نه اتفاقا سرویسش گرونتره نسبت به امسال های وب و اسیا تک ولی واقعا کیفیتش بهتره....

• Like
Reactions: sadeghbb
نکته ریزی که شرکتها دارن میپیچونن اینه که نمیگن بعدش سرعتت چقدر میشه مثلا سرعت 16 دارن میفروشن طبق تعریف قبلی وقتی حجمت تموم بشه به صورت نامحدود تا آخر ماه باید سرعت دانلود 2 مگ داشته باشی که خب خیلی عالی میشه ولی کاملا دارن میپیچونن اینو و نمیگن.
اقا طبق اون مصوبه 266 سرعت میاد روی 128
و تقسیم بر 8 نمیشه
اینجوری بود که اینترنت گلستان میشد

اقا طبق اون مصوبه 266 سرعت میاد روی 128
و تقسیم بر 8 نمیشه
اینجوری بود که اینترنت گلستان میشد
سرعتها به بیته و تقسیم بر 8 میشه.
ولی وزیر امروز گفته و بچه ها تا حالا چند بار تو همینجا گذاشتن.
وزیر گفته سرعتهای حداقلی هفته دیگه تصویب میشه
به شخصه منتظرم ببینم کدوم شرکت واقعا شبانه رایگان داره، بدون اون اصلا نمیشه :D من یه ولفنشتاین 2 گرفتم که حجمش 50 گیگ هست، اینو فقط تو حالت رایگان میشه دانلود کرد :)) ولی تعرفه های شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هستن، اگه شبانه رایگان اوکی باشه اکثرا میان سمت اینا :D من خودم یک ماه دیگه بیشتر از قراردادم نمونده، تا اون موقع دیگه همه چیز این تعرفه ها مشخصه میشه و بهتر میشه تصمیم گرفت.
راه حل:آسیا دی ال و شاتل لند
رایگان فقط بدرد فیلم میخوره و گر نه با حضور این دو تا اگه زود بجنبی تا قبل از اینکه این شورای مصادیق مجرمانه حذفش کنه میتونی دانلود کنی

شاتل واقعا عحوبست
yxws_shatel.png

تنها جوابی که داده داریم بررسی میکنیم .. بهش در ادامه میگم شاتل لند و شبانه رایگان که برای خودتون هست .. اونا چی بازم هیچی !

این دوستانی که میگن پارس انلاین خوبه احتمالا نهایتا 2 ساله که با پارس انلاین کار می کنن... من شاید نزدیک 12 ساله دارم ازش استفاده میکنم...
حدودا سال 2012 یه پیشرفت محشری داشت و من خیلی راضی بودم ولی الان یه چند وقتیه گند خورده... احتمالا شما سرعت دانلود 10 مگ بر ثانیه رو تجربه نکردید...
الان همین امروز هر چند دقیقه یه بار پکت لاسم می رفت رو 4 درصد...
حجم خوری رو هم مم تجربه کردم حالا شما رو نمی دونم... نمی گم افتضاحه و از همه بدتره، ولی از نظر من اصلا عالی و با کیفیت نیست...
اون دوست عزیزی هم که فرمودن تقسیم بر 8 نمیشه، چرا میشه،1بایت 8بیته...
دوست من شاتل نا محدودداشت می گفت سرعت بعد دو هفته افت عجیبی پیدا می کنه زنگ زد ای اس پی، می گه مشترکین بیشتر شدن سرعت افت کرد (این شد جواب؟)
یا همین یه ماه پیش زنگ زدم پارس انلاین گفتم اقا من الان 40 درصد پکت لاس، گفت چیز خیلی عجیبی نیست پکت لاس عادیه و همه دارن. گفتم 40 درصد عادیه؟ می دونی 40 درصد یعنی چی؟ یعنی انتن وصل کنی به سطل اشغال. اصن طرف نگرفت چی میگم زنگ زدم ای اس پی اصلی تو تهران گفت نت نا محدود از یه حجمی که بگذره یه سیستم می تونه در حد تعرفه استفاده کنه بقیه خیلی ضعیف میشن... میگم والا یه سیستمم نمی تونه . گفت این دفعه اینجوری شد زنگ بزن...
گیم نت ما ازهای وب استفاده می کنه، حدود 10 تا سیستم همزمان وصلن پینگ حدود 120 میده. برای من که بلافاصله دارم مقایسه می کنم های وب خیلی بهتره...

دوستان من 8 ماه هنوز از قراردادم با مخابرات بابت اینترنت مونده میتونم درخواست تخلیه بدم که برم یه ISP دیگه؟یا حتما باید تموم شه قرار داد؟
اگه حجم سرویستون تموم شده عاقلانه ترین کار اینه که درخواست جمع آوری بدید.
درخواست جمع آوری هر زمانی که کاربر بخواد انجام میشه چون کاربر هزینشو پرداخت کرده.

• Like
Reactions: sajadkh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or