خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
ولی اگه شاتل شبانه نامحدودو برنداره با این وضعیت شاتل میارزه چون هم برا گیم مناسبه هم با نامحدودش میشه به ازای 7 تومن یه ماه دانلود کرد که خیلی خوب میشه البته اگه برنداره.
شاتل اگه فقط بسته های شاتل لند رو برگردونه خیلی خوب میشه. شما هرچی بخوایی دانلود کنی چه داخلی و چه خارجی ریموتش میکنی تو پروفایل شاتل لندتون رایگان دانلود میکنید و شب هم لازم نیست دیگه بیدار بشید.

حالا مثل اینکه قراره دوباره بسته هارو برگردونه. ولی اگه برنگردونه اصلا نمیارزه و من 100 درصد تخلیه میکنم و میرم های وب

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

شاتل اگه فقط بسته های شاتل لند رو برگردونه خیلی خوب میشه. شما هرچی بخوایی دانلود کنی چه داخلی و چه خارجی ریموتش میکنی تو پروفایل شاتل لندتون رایگان دانلود میکنید و شب هم لازم نیست دیگه بیدار بشید.

حالا مثل اینکه قراره دوباره بسته هارو برگردونه. ولی اگه برنگردونه اصلا نمیارزه و من 100 درصد تخلیه میکنم و میرم های وب

تا اونجایی که من میدونم فقط محتوای شاتل لند برای کاربرا رایگانه که اونم باید 10 تومن برای ماهانش پرداخت بشه فکر نکنم شامل سایت های دیگه و یا سایت های خارجی بشه.

پیامش رو خوندم خیلی ضد و نقیض نوشته بود.اولش میگه در روزهای آینده این بسته ها ادامه دارن پس یعنی برمیگردن ولی اگر قراره برگردن پس چه مرضی هست که فقط مثلا 5 روز برداشته شن و دوباره بیان ! اما اخرش میگه قبلا هرچی خریدید تا اخرین روز اعتبار داره پس یعنی برنمیگردن و هرچی دارید الان استفاده کنید !
مشخصه قطعا خودشونم گیج میزنن و اصلا حالیشون نیست باید چی کار کنن.قطعا خودشونم میدونن های وب تفکیک ترافیک نزاشته ولی خودشون گذاشتن پس قاعدتا ملت میرن سمتشون.از اونورم وزیر پست داده تا یکشنبه سرویس های isp که به صورت نامعقول گرون کرده باشن رو مردود اعلام میکنه پس ممکنه شاتل از این فرصت استفاده کنه و بدون ضایع کردنه خودش اون 60 گیگ ترافیک داخلی رو مثل های وب بکنه نیم بها و هر کس هر کجا عشقش کشید بره دانلود کنه.

• Like
Reactions: MO021
تا اونجایی که من میدونم فقط محتوای شاتل لند برای کاربرا رایگانه که اونم باید 10 تومن برای ماهانش پرداخت بشه فکر نکنم شامل سایت های دیگه و یا سایت های خارجی بشه.
شاتل لند یه ویژگی داره که تا 150 گیگ فضای رایگان در اختیارت میذاره برای اپلود. شما هر چی از هر سایتی که خواستی لینکش رو ریموت میکنی تو اون فضا و از اونجا رایگان دانلود میکنی. فرقی هم نمیکنه از چه سایتی باشه

شبدیز رو هم ندیدم گذاشته باشین انم شبدیز
سرویس اینترنت نامحدود 512 کیلو بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 15 گیگابایت است که به قیمت 10.000 تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 1 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 1 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 30 گیگابایت است که به قیمت 20.000تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 2 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 2 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 60 گیگابایت است که به قیمت 25.000تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 3 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 3 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 90 گیگابایت است که به قیمت 35.000تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 4 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 4 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 120 گیگابایت است که به قیمت 40.000تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 8 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 8 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 150 گیگابایت است که به قیمت 50.000 تومان ارائه می شود.

سرویس اینترنت نامحدود 16 مگا بیت بر ثانیه یک ماهه: حداقل سرعت 128 کیلوبیت برثانیه و حداکثرسرعت 16 مگابیت بر ثانیه، میزان مصرف منصفانه 240 گیگابایت است که به قیمت 80.000تومان ارائه می شود.

• Like
Reactions: voldmort and MO021
این تعرفه های شبدیز ظاهرا از دیده بان هم با صرفه تره فقط کسی میدونه وضع پینگ و قطعیش چجوره ؟!
تو این قیمتهاش ترافیک داخلی و بین المللی رو جدا که نکردن ؟

شاتل لند یه ویژگی داره که تا 150 گیگ فضای رایگان در اختیارت میذاره برای اپلود. شما هر چی از هر سایتی که خواستی لینکش رو ریموت میکنی تو اون فضا و از اونجا رایگان دانلود میکنی. فرقی هم نمیکنه از چه سایتی باشه

خب اینجوری باشه میتونیم هر چیزیو دانلود کنیم بعد اینکه 150 گیگ تموم شد فایلی که دانلود شده رو حذف کنیم و فایل جدیدو آپلود کنیم!!! فکر نکنم همچین چیزی بشه الان امتحان کردم فایلا رو میشه حذف کرد
حتی شاتل برای کاربرای خودش دانلود از شاتل لندو رایگان نکرده و نیم بها حساب میکنه

• Like
Reactions: MO021
خب اینجوری باشه میتونیم هر چیزیو دانلود کنیم بعد اینکه 150 گیگ تموم شد فایلی که دانلود شده رو حذف کنیم و فایل جدیدو آپلود کنیم!!! فکر نکنم همچین چیزی بشه الان امتحان کردم فایلا رو میشه حذف کرد
درسته. فایل رو حذف میکنید و دوباره میتونید جایگزین کنید. من خودم با این روش توی سه روز بیشتر از 125 گیگ دانلود کردم. برای همینه خیلیا از حذف بسته شاتل لند ناراضی هستن. چون اصلی ترین دلیلشون برای انتخاب شاتل همین بوده.

• Like
Reactions: RED HOOD
درسته. فایل رو حذف میکنید و دوباره میتونید جایگزین کنید. من خودم با این روش توی سه روز بیشتر از 125 گیگ دانلود کردم. برای همینه خیلیا از حذف بسته شاتل لند ناراضی هستن. چون اصلی ترین دلیلشون برای انتخاب شاتل همین بوده.

ولی چرا باید برای کاربرای شاتل دانلود از خود شاتل لند نیم بها حساب بشه :|

دوستان طرحای اسیاتک نیومده هنوز؟
امروز فردا باید بیاد دیگه فک کنم
طرحای جدید خیلی خوب به نظر میان،فقط این سرعت پایه شون منو نگران میکنه.
مثلا 4 مگ میخری یهو میبینی شروعش از همون سرعت پایه 128 کیلوبیته:D

این تعرفه های شبدیز ظاهرا از دیده بان هم با صرفه تره فقط کسی میدونه وضع پینگ و قطعیش چجوره ؟!
تو این قیمتهاش ترافیک داخلی و بین المللی رو جدا که نکردن ؟
این۲ شرکت تاحالا اصلا اسمشونم نشنیده بودم اینا تاحالا کجا بودن :D
شبدیز از قدیمی هاست
فقط محض اطلاع بگم
من سال 87 که adsl گرفتم از شبدیز ،وقتی همه اندرخم 100 کیلو بایت بودن تو دانلود زدن با پردیس و پارس انلاین ،من 1.5 مگ دانلود میزدم
اگه میخوای بگید بیمار بودی اومدی رفتی پارس و اسیاتک؟نه،بیمار نبودم اونموقع فقط یه طرح داشت گیگی 4 تومن روزانه و شبانه هزار تومان ،البته یکسری ویژگیهایی داشت ولی بصرفه نبود اوایل فقط کرج بود بعدا همه جا رفت.
شبدیز حداکثر سرعتش همونهایی هست که اعلام کرده
دوستان طرحای اسیاتک نیومده هنوز؟
امروز فردا باید بیاد دیگه فک کنم
طرحای جدید خیلی خوب به نظر میان،فقط این سرعت پایه شون منو نگران میکنه.
مثلا 4 مگ میخری یهو میبینی شروعش از همون سرعت پایه 128 کیلوبیته:D
دو تاش اومده
صفحه قبل گفتم
3 ماهه 2 مگ 50 خارجی 50 داخلی بدون مالیات 90
6 ماهه 2 مگ 150 خارجی 150 داخلی بدون مالیات 200
اسیاتک گفته از 2 مگابیت تا 16

آخرین ویرایش:
ولی چرا باید برای کاربرای شاتل دانلود از خود شاتل لند نیم بها حساب بشه :|
کلا طبق مصوبه باید ترافیک داخلی برای همه سایت ها نیم بها حساب بشه. شاتل لند هم چون به قول خودش در راستای حمایت از محتوای داخلی و شبکه ملی راه اندازی شده شامل این قانون میشه. این بسته ای هم که میفروخت نامحدود نبود. 5 ترابایت ترافیک در اختیار کاربر میذاشت که عملا چون نیم بها بود میشد 10 ترابایت باهاش دانلود کرد. یه جورایی همون نامحدود حساب میشد.
حالا یه سری اون بسته رو خریداری نمیکردن با ترافیک معمولیشون میتونستن نیم بها دانلود کنن.
کلا محبوبیت شاتل برای همین قضیه بود و مخصوصا قسمت اپلودش که با حذفش داره خودشو نابود میکنه. یه سر برید اینستاگرام شاتل میبینید چقد از کاربرا نسبت به این قضیه ناراحت هستن و تهدید به تخلیه پورت کردن.
فک کنم برای همینم بود که امروز یه پیام دادن مبنی بر اینکه قراره دوباره شاتل لند رو برگردونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or