خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شاتل سرویس های حجمی رو به صورت رسمی حذف کرد
سرویس های جدید شاتل همشون 16 مگ سرعت دارن در صورت استفاده بیش از حد به سرعت پایه میرسه !
قرار بود در صورتی که مصرفتون از حد مجاز بگذره سرعتتون بیاد رو 32 کیلوبایت یا کمتر،ولی شاتل سرعت پایه رو مشخص کرده
  • برای اطلاع از شیوه محاسبه تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت شاتل بر اساس مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات می‌توانید این توضیحات را مطالعه فرمایید.
  • منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی و ارسالی در آن دوره است.
  • با توجه به این که سرعت دریافت اطلاعات (سرعت دانلود) بر اساس کیلوبایت بر ثانیه نمایش داده می‌شود، برای تبدیل سرعت‌ سرویس‌های‌ بالا به کیلوبایت بر ثانیه باید سرعت سرویس را به عدد ۸ تقسیم کنید. با خواندن این مقاله می‌توانید اطلاعات کامل‌تری در این باره به دست آورید.
یعنی الان شما سرویس 4 مگ بگیری 16مگ سرعت داری و میتونی در ماه 51 گیگ استفاده کنی اگه بیشتر استفاده شه سرعتتون میشه سرعت پایه 4مگ باید تقسیم بر 8 بشه
قیمت هر 1گیگ حجم هم شده 2 هزار تومن
قیمت سرویس‌ها و تجهیزات | اینترنت پرسرعت شاتل

شاتل سرویس های حجمی رو به صورت رسمی حذف کرد
سرویس های جدید شاتل همشون 16 مگ سرعت دارن در صورت استفاده بیش از حد به سرعت پایه میرسه !
قرار بود در صورتی که مصرفتون از حد مجاز بگذره سرعتتون بیاد رو 32 کیلوبایت یا کمتر،ولی شاتل سرعت پایه رو مشخص کرده
  • برای اطلاع از شیوه محاسبه تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت شاتل بر اساس مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات می‌توانید این توضیحات را مطالعه فرمایید.
  • منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی و ارسالی در آن دوره است.
  • با توجه به این که سرعت دریافت اطلاعات (سرعت دانلود) بر اساس کیلوبایت بر ثانیه نمایش داده می‌شود، برای تبدیل سرعت‌ سرویس‌های‌ بالا به کیلوبایت بر ثانیه باید سرعت سرویس را به عدد ۸ تقسیم کنید. با خواندن این مقاله می‌توانید اطلاعات کامل‌تری در این باره به دست آورید.
یعنی الان شما سرویس 4 مگ بگیری 16مگ سرعت داری و میتونی در ماه 51 گیگ استفاده کنی اگه بیشتر استفاده شه سرعتتون میشه سرعت پایه 4مگ باید تقسیم بر 8 بشه
قیمت هر 1گیگ حجم هم شده 2 هزار تومن
قیمت سرویس‌ها و تجهیزات | اینترنت پرسرعت شاتل
داداش دیگه تقسیم نمیکنن که
تو مصوبه گفته اگ از حد منصفانه عبور کرد سرعت شما میره روی 128
اگه تقسیم بر 8 میکردن که عالی میشد
یعنی شما سرعت 16 میگرفتی حد منصفانه که تموم شد سرعتت میومد رو 2 که خیلی عالی میشد اینجوری
ولی طبق اون مصوبه بعد از مصرف منصفانه سرعت میاد رو 128 حالا کاری ندارن سرعت پایتون چی بوده

اینم صحبت های احمدرضا نخجوانی مدیر عامل شاتل در مورد سرویس های غیر حجمی :

منتفع سرویس‌های اینترنت جدید، مردم هستند!

احمدرضا نخجوانی، مدیر عامل شرکت شاتل درباره ى مصوبه‌ی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویس‌های غیر حجمی اینترنت به خبرنگاران گفت: "مصوبه‌ی جدید قیمت، حتما" به نفع کاربران کشور است و اصولا" با همین هدف نیز تصویب شده است اما درباره‌ی تاثیر آن بر وضعیت اقتصادی شرکت‌های اینترنتی نگرانیم و بر آن امیدیم که این بار سرنوشت مصوبات برای گرفتن حقوق صاحبان پروانه متفاوت باشد."
او افزود: "این اطمینان خاطر را به کاربران می‌دهیم که سرویس‌های جدید معرفی شده، به نفع کاربران است و در مجموع هزینه‌ی متوسط مصرف ترافیک را برای ایشان کاهش می‌دهد. با این حال، کسانی که از سرویس‌های گذشته استفاده می‌کردند تا پایان دوره می‌توانند از سرویس خود استفاده کنند. چه آن که هزینه ترافیک آنان کاهش جدی یافته و حداکثر بیست هزار ریال برای هر گیگابایت ترافیک پرداخت می‌کنند. یکی از محاسن این سرویس‌ها این است که کاربران به طور شفاف از آستانه‌ی مصرف منصفانه با خبر هستند و اگر کاربری نیاز به حجمی فراتر از میزان تعریف شده داشته باشد، می‌تواند استفاده از سرویس را مدیریت کند. بزرگترین ویژگی و مزیت سرویس‌های جدید این است که هیچگاه دریچه‌ی سرویس به ترافیک داخلی حتا با اتمام ترافیک به روی کاربران با هر سطح مصرف یا سرویسی، بسته نخواهد شد."
او در پایان اشاره کرد: "سیاست‌های تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتل‌لند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد."

مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان

سلام
الان من با نت مخابرات سرعت 10 مگ، شبانه رایگان می تونم شبی 20 گیگ حدودا دانلود کنم که میشه ماهی 600 گیگ!18 گیگ هم که روزانه بهم داده که جمعا میشه حدودا ماهی 618 گیگ سقف استفاده من از نت مخابرات با هزینه ماهی 20 هزار تومن!!
حالا
با طرح جدید اگه دانلود رایگان شبانه رو بردارن و برای مصرف نا محدودشون!!! هم محدودیت بذارن! که دهنم آسفالت دونه درشته که!؟!؟
درست فهمیدم عایا دوستان؟؟؟

• Like
Reactions: TeTration
سلام
الان من با نت مخابرات سرعت 10 مگ، شبانه رایگان می تونم شبی 20 گیگ حدودا دانلود کنم که میشه ماهی 600 گیگ!18 گیگ هم که روزانه بهم داده که جمعا میشه حدودا ماهی 618 گیگ سقف استفاده من از نت مخابرات با هزینه ماهی 20 هزار تومن!!
حالا
با طرح جدید اگه دانلود رایگان شبانه رو بردارن و برای مصرف نا محدودشون!!! هم محدودیت بذارن! که دهنم آسفالت دونه درشته که!؟!؟
c9e9_igvncng.jpg

سلام
حالا
آره.
اما نکته،
همونطوری که گفتن اونا اومدن عامه مردمو دیدن.عمده مصرف کنندگان ما تلگرام و اینستاگرام باز هستند و شبانه و مبانه کار ندارن.برا اونا بهتر شده
ولی برا ما که اینجوری استفاده میکنیم بد شده.
برا خود شرکتها هم بدتر شده،مثلا طرحهای الان شاتل رو از نظر قیمتی و حجمی با قدیم مقایسه کن،خیلی به ضررشون شده.شبانه براشون اهمیتی نداشت.چون کسی ازشون استفاده نمیکرد اونا هم باز گذاشته بودن برا ماها،که استفاده کنیم
تعرفه مخابرات نسبت به شاتل خیلی ارزونتره !
شاتل با اون قانون 1/3 ترافیک خارجی گند زده
شاتل این کار رو کرده که احتمالا با توجه به حذف شاتل لند
شاتل لند رو بیاره تو ترافیک داخلی.
اسیا تک هم ممکنه همین کار رو با اسیا دی ال بکنه
دیده بان و های وب هم چون همچین چیزایی ندارن
ترافیکشونو یه جا زدن و همین طور مخابرات

• Like
Reactions: atzoriha
شاتل این کار رو کرده که احتمالا با توجه به حذف شاتل لند
شاتل لند رو بیاره تو ترافیک داخلی.
اسیا تک هم ممکنه همین کار رو با اسیا دی ال بکنه
دیده بان و های وب هم چون همچین چیزایی ندارن
ترافیکشونو یه جا زدن و همین طور مخابرات
شاتل اگه بخواد با طرح شاتل لند ترافیک داخلی کاربران رو کم کنه با این تعرفه ها خیلی ها تخلیه میکنن ! جالبه با پر رویی هم میگن که این تعرفه برای مصرف کننده میصرفه !
مخابرات یکساله 16 مگ 2500 گیگ میشه 960 هزار حالا فرض کنیم 1250 گیگ داخلی 1250 گیگ خارجی ( اگه ترافیک رو جدا نکنه که چه بهتر! )
شاتل یکساله 16 مگ 2160 گیگ میشه 864 هزار با 720 گیگ خارجی و 1440 برای ترافیک داخلی و و دانلود از شاتلند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or