خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اسیاتک هم داد اما کامل نیست
فعلا فقط 2 مگ تا 16
سرویس 3 ماهه
100 گبگ (50 داخلی 50 خارجی )
با مالیات 98100
سرویس 6 ماهه

تغییرات پایه‌ای در شیوه‌ی ارایه خدمات اینترنت پرسرعت و معرفی سرویس‌های جدید | اینترنت پرسرعت شاتل
دوستان خبر بد اینه که فقط یک سوم حجمی که اعلام شده مربوط به ترافیک بین الملل میشه و دو سوم برای سایت های ایرانی :|
بعد از اتمام حجم سرعت به 16 کیلوبایت میرسه و باید حجم اضافی خارجی به قیمت 2 تومن خریداری بشه. حجم اضافی داخلی هم گیگی هزار تومن
پ.ن:بدبخت شدیم رفت :((:((:((
دقیقا دیشب از بنفشه شنیدیم که اوضاع خیلی خوبی در اینترنت به وجود اومده و ملت دیگه به جای خرید حجم به خرید پهنای باند می پردازند!!!اهم!!!
فقط کسی نیست بگه آخه....هیچی...چه فایده داره آخه...

پارس آنلاین چرا مشخص نمیکنه؟! ببینیم سه ماه دیگه چه گلی باس گرفت سرمونو!!! دقیق گذاشته 10 ام بگه که جای هیچ حرکتی نباشه؟!

این تمدید اشتراک شاتل تا آذر سال دیگه خودکاره یا باید زنگ بزنی؟ چجوریه داستان؟
شبانه رو چیکار میکنن؟ اونم تمدید میشه؟ نباشه که دیگه فرقی نمیکنه کدوم سرویسُ استفاده میکنی. :|

یه سوال خیلی مهم:
ترافیک های فعلی الانمون که بین الملل میمونن؟؟؟یدفعه جمعه از خواب بلند نشم ببینم ترافیک هام داخلی شدن:|

یه سوال خیلی مهم:
ترافیک های فعلی الانمون که بین الملل میمونن؟؟؟یدفعه جمعه از خواب بلند نشم ببینم ترافیک هام داخلی شدن:|
قرداد قبلی باقی میمونن
البته فک کنم یکی از کاربرا قبلا تجربه ی چنین چیزی رو داشت :tearsofjoy:

تعرفه هایی که شاتل معرفی کرده افتضاحه! حجم داخل و خارج رو جدا کرده....
ولی از لحاظ سرعتی بهتره. به نظر میرسه که تا کشش خط سرعت میره بالا

• Like
Reactions: MO021
40 تومان برای 15 گیگ فقط ؟ :| من تا 17 اذر سرویسم هست بعدش درجا از شاتل میرم .. یک مودم همراه اول میگیرم تعرفه فعال میکنم .. شبانه رایگانش 29 تومان 1 ماه از 1 تا 11 صبح هرچی عشقت میکشه دانلود کن
تعرفه هایی که شاتل معرفی کرده افتضاحه! حجم داخل و خارج رو جدا کرده....
ولی از لحاظ سرعتی بهتره. به نظر میرسه که تا کشش خط سرعت میره بالا
سلام گرگ بی طمع نیست ! وقتی خط باز باشه شما هم سریعتر حجمت میره :|

والا منم گیج شدم با این مشخصات و شاتل هم دارم. الان طبق این جدولی که سایت شاتل گذاشته، و منی که سرعت Eco512nfg دارم و بخوام همین سرعتو بگیرم باید ردیف ۴ رو انتخاب کنم؟ یعنی الان سرعت من ۵۱۲ کیلوبایت هست و گزینه ۴ رو باید بگیرم؟ گیج شدم
815c732b1fa7ac26e3f7e2a9e482d1b3.jpg

والا منم گیج شدم با این مشخصات و شاتل هم دارم. الان طبق این جدولی که سایت شاتل گذاشته، و منی که سرعت Eco512nfg دارم و بخوام همین سرعتو بگیرم باید ردیف ۴ رو انتخاب کنم؟ یعنی الان سرعت من ۵۱۲ کیلوبایت هست و گزینه ۴ رو باید بگیرم؟ گیج شدم
تو هر سرعتی بخوای میتونی بگیری و تا حداکثر کشش خطتت باز هست چه 512 چه 16 مگ ... فقط هرکدوم گرفتی برا اساس حجمش که نوشته فقط یک سومش میشه ترافیک خارجی

تو هر سرعتی بخوای میتونی بگیری و تا حداکثر کشش خطتت باز هست چه 512 چه 16 مگ ... فقط هرکدوم گرفتی برا اساس حجمش که نوشته فقط یک سومش میشه ترافیک خارجی
نه میدونم اینو عزیز منظورم اینه الان این سرویس من کیلوبیته یا بایت؟ و در جدول جدید کدوم میشه معادلش؟

نه میدونم اینو عزیز منظورم اینه الان این سرویس من کیلوبیته یا بایت؟ و در جدول جدید کدوم میشه معادلش؟
همه ی تعرفه ها به بیت هستند...
شما سرعت خودت رو بخوای میتونی همون 512 رو انتخاب کنی...فقط از لحاظ آستانه مصرف منصفانه :-tمحدودتره...

بیت هستی که میشه همون شماره 4 ولی خودشون نوشته بودند کلا برا همه سرویس ها تا هایت کشش سرعت خطشون باز میزارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or