خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
این که فقط یک سوم ترافیک بین الملل هست واقعا مسخرس:| مگه داخل چقد محتوا داریم که دو سوم ترافیکو بزاریم برای اون؟!
من در ماه حدود ۸۰ گیگ مصرف دارم که نهایت ۱ گیگش داخلی باشه:|
در حال حاظر شما 60 گیگ ترافیک داخلی دارید که میتونید برید زلال احکام با کیفیت 4K و پشتیبانی از hdr دانلود کنید=))
خب طرح های جدید افتضاحن.ماهی 30 گیگ ترافیک بین الملل برای خیلی ها جک هستش.دوستان شما فقط تا فردا فرصت دارید سرویس های فعلیتون رو تمدید کنید.مثل من و خیلی های دیگه تشریف ببرید نمایندگی های isp و یا تماس بگیرید تا آذر 97 تمدید کنید.حداقلش 1 سال راحتید

در حال حاظر شما 60 گیگ ترافیک داخلی دارید که میتونید برید زلال احکام با کیفیت 4K و پشتیبانی از hdr دانلود کنید=))
خب طرح های جدید افتضاحن.ماهی 30 گیگ ترافیک بین الملل برای خیلی ها جک هستش.دوستان شما فقط تا فردا فرصت دارید سرویس های فعلیتون رو تمدید کنید.مثل من و خیلی های دیگه تشریف ببرید نمایندگی های isp و یا تماس بگیرید تا آذر 97 تمدید کنید.حداقلش 1 سال راحتید
حالا کاش شبانه رو حذف نمی‌کردن دیگه. الان با همین یه ذره ترافیک بین الملل باید کارهامون رو انجام بدیم! یه بازی آپدیت کنی رسما ترافیک به پایان رسیده

حالا کاش شبانه رو حذف نمی‌کردن دیگه. الان با همین یه ذره ترافیک بین الملل باید کارهامون رو انجام بدیم! یه بازی آپدیت کنی رسما ترافیک به پایان رسیده

باید دانلود بازی و دیتا رو بزاریم شاتل لند که داخلی حساب بشه

• Like
Reactions: MO021
این ترافیک داخلی معلوم نیست چه سایتهایی و سرورهایی حساب میشه آخه !

من نماز جمعه دیدم ، ترافیک داخلی حساب نشد !!

• Like
Reactions: masoud101 and MO021
این ترافیک داخلی معلوم نیست چه سایتهایی و سرورهایی حساب میشه آخه !

من نماز جمعه دیدم ، ترافیک داخلی حساب نشد !!
چرا مشخصه 500 سایت ایرانی.بزن توی گوگل 500 سایت ایرانی با ترافیک نیم بها برات بالا میاره.حالا همون نیم بها ها شدن ترافیک داخلی

چرا مشخصه 500 سایت ایرانی.بزن توی گوگل 500 سایت ایرانی با ترافیک نیم بها برات بالا میاره.حالا همون نیم بها ها شدن ترافیک داخلی
اون لیست ارتباطی با این قضیه نداره خود شاتل که در حال حاضر فقط از 100سایت ایرانی پشتیبانی میکنه که نصفش سایت خبریه،فعلا باید صبرکرد این قضیه مشخص شه
اصلا توقع نداشته باشید پسفردا دانلود ها یا سافت 98 براتون سایت داخلی حساب شه

دوستانی که گیم بازی نمیکنند چه دلیلی داره ADSL بگیرند؟ نه حجم قابل قبولی داره و نه هزینه قابل قبولی
بهترین کار استفاده ار اینترنت سیمکارته،نهایتا یه هزینه بکنید یه روتر خوب هم براش بخرید، بسته های شبانه با سرعتی چند برابر ADSL ! حتی بسته های سالانه اون با توجه به سرعتی که داره بصرفه تر از ADSL هست
اگر گیم بازی یه سرویس کم هزینشو بگیرید فقط برای مولتی پلیر چون ADSLدیگه تو ایران ارزش خرید نداره ! باز هم باید آپدیت ها رو با بسته های سیمکارتی دانلود کنید
الان های وب هم مثل شاتل ؟ یا فقط شاتل حجم داخلی و خارجی رو جدا کرده ؟
همه ISP ها باید حجم داخلی و خارجی رو تعیین کنن ارتباطی به یک نوع ISPخاص نداره

• Like
Reactions: mortal10
همین هفته درخواست تخلیه پورت دادم و امروز انجام شد و قرار بر این بود برم سمت شاتل دوباره :)) با این طرحای تخیلی که اینا زدن الان رسما موندم چیکار کنم...
دوستان چ ISP رو بر اساس این طرحای جدید پیشنهاد میدین ؟:|

معلوم نیست که بسته های نامحدود سیمکارت هم باقی بمونه یا نه!
خیلی ها هم هستن که منطقشون به زور 3G رو هم ساپورت میکنه (خونه ما همراه اول 3G سرعت دانلودش 170 کیلوبایته :| ) ایرانسل هم 2G :))
اوضاع خراب است -_-

دوباره فروش dvd و اینا رونق میگیره.

همین هفته درخواست تخلیه پورت دادم و امروز انجام شد و قرار بر این بود برم سمت شاتل دوباره :)) با این طرحای تخیلی که اینا زدن الان رسما موندم چیکار کنم...
دوستان چ ISP رو بر اساس این طرحای جدید پیشنهاد میدین ؟:|
در حال حاظر های وب بیشترین ترافیک خارجی با کمترین قیمت رو میده

• Like
Reactions: amir nakhaee
تغییرات پایه‌ای در شیوه‌ی ارایه خدمات اینترنت پرسرعت و معرفی سرویس‌های جدید | اینترنت پرسرعت شاتل
دوستان خبر بد اینه که فقط یک سوم حجمی که اعلام شده مربوط به ترافیک بین الملل میشه و دو سوم برای سایت های ایرانی :|
بعد از اتمام حجم سرعت به 16 کیلوبایت میرسه و باید حجم اضافی خارجی به قیمت 2 تومن خریداری بشه. حجم اضافی داخلی هم گیگی هزار تومن
پ.ن:بدبخت شدیم رفت :((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or