خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شرکتهای دیگه نمیخان ارایه بدن ببینیم تکلیفمون چیه :|
کسی از شاتل خبر داره اظلاع رسانی کنه
تا ده اذر باید بدن
اسیاتک و شاتل برا گیمرها همون مزیت شاتل لند و اسیادی ال رو دارند
پس انتظار این رو داشته باش که حجم کمتری بدن

آریا جان این تعرفه جدیدا دقیقا از روز 10 آذر اجرایی میشه. نامه ش رو هم واسه ی ما زدن :D سرویس قبلیا تا زمانی که منقضی نشه قابل استفادس ولی سرویس فعلیت تموم بشه باید از همون سرویس جدیدا بگیری و کلا سرویس حجمی جمع خواهد شد! :D
خب پس فعلا در امان هستم! :D
صبر میکنم ببینم تعرفه ها چطوره، شاید این سرویس داغون مخابرات رو ول کنم و برم سمت یه سرویس سریع با محدودیت مناسب.

الان یعنی دانلود شبانه جمع میشه؟
مثلا من الان دارم FF XV میگیرم 67GB ! با این وضع یعنی هیچی دبگه! بازی دیجیتالی و دانلود فیلم و انیمه و ... کنسل میشه کلا:|
دیگه دانلودهای حجیم رو باید بذاریم به عهده سیمکارت! :| ایرانسل رو نمیدونم چطوره، ولی همراه اول طرح های شبانه خوبی داره و میشه کلی دانلود کرد.

v2ci_xcvczv.jpg

توی پاییز هم از 3 شب (اگه اشتباه نکنم) تا 9 صبح برای اون هایی که بسته اینترنتی فعال دارن، اینترنت رایگان هست و من کلی استفاده کردم! کاش این طرح همیشه باقی می موند. :-"

صبر میکنم ببینم تعرفه ها چطوره، شاید این سرویس داغون مخابرات رو ول کنم و برم سمت یه سرویس سریع با محدودیت مناسب.

دیگه دانلودهای حجیم رو باید بذاریم به عهده سیمکارت! :| ایرانسل رو نمیدونم چطوره، ولی همراه اول طرح های شبانه خوبی داره و میشه کلی دانلود کرد.

v2ci_xcvczv.jpg

توی پاییز هم از 3 شب (اگه اشتباه نکنم) تا 9 صبح برای اون هایی که بسته اینترنتی فعال دارن، اینترنت رایگان هست و من کلی استفاده کردم! کاش این طرح همیشه باقی می موند. :-"
نت موبایل یه روز خوبه، یه روز بده! معلوم نیست چی به چیه:دی حداقل برای من اینجوریه،بهش اطمینانی نیست:|

بعد وقتی ADSL رو چنین بلایی سرش اوردن، بعید نیست چند وقت دیگه موبایل رو هم بترکونند! اون موقع به کجا پناه ببریم؟:|
افتضاحه وضعیت:|
بعد در این حالت،نه فقط دانلودهای حجیم، عادی هم باید جمع کنیم و تو یه شب دانلود کنیم همه رو! برای یکی مثل من که کارها رو هفتگی دنبال میکنم واقعا رو اعصابه:(( یک هفته هیچی، بعد یک روز همه چی رو ببینیم! بد است!:| هفته کسل کننده میشه:-"

یعنی من بلایی با این طرح سر همراه اول اوردم که گفتم آخرش زنگ میزنن میگن مردک کلا 10 تومن هم پول بسته ندادی این همه دانلود کردی :D

البته سرعت و پایداری ایرانسل از همراه اول بهتره ، تو خونه ما حدودا 30% سرعت ایرانسل بیشتره ولی یه خوبی که داره تو کل اون زمان واست رایگانه (مثلا 2 تا 7 صبح یا 1 تا 11 صبح) نه مثل ایرانسل که ساعتیه
این رایتل سرعتش خیلی خوبه ولی لامصب بسته های تـ*ـمی داره

• Like
Reactions: Dinosaur

v2ci_xcvczv.jpg

آریا جان متاسفانه از یکی از فامیلها که پیمانکار اپراتورهای تلفن همراه هستش خبردار شدم با این نت هم کم کم باید خداحافظی کنیم.
موظف هستند adsl با کیفیت با محدودیت دانلود منطقی ارائه بکنن ما باید بخواهیم.این طرح های فعلی مسخره بازیه.

آریا جان متاسفانه از یکی از فامیلها که پیمانکار اپراتورهای تلفن همراه هستش خبردار شدم با این نت هم کم کم باید خداحافظی کنیم.
موظف هستند adsl با کیفیت با محدودیت دانلود منطقی ارائه بکنن ما باید بخواهیم.این طرح های فعلی مسخره بازیه.
شت
من دانلودام فقط با بسته جمع بشه رسما بخاطر نتم که شده باید ازین کشور رفت :|

من الان مدت سرويسم فردا تمومه فردا دوباره ١ ماهه بخرم حالا ٤ روز بعد اين طرح هاي جديد بياد تكليفم جيه?!اين ١ ماهه از بين ميره?!
سلام.چه 1 ماهه بخری چه 1 ساله تا اخرین روز قراردادش سرجاش هست و وقتی تموم شد از سرویس های جدید انتخاب میکنی.من خودم تا 20مهر 97 قرارداد دارم و تماس گرفتم گفتن تا اخرش سرجاش میمونه

سلام.چه 1 ماهه بخری چه 1 ساله تا اخرین روز قراردادش سرجاش هست و وقتی تموم شد از سرویس های جدید انتخاب میکنی.من خودم تا 20مهر 97 قرارداد دارم و تماس گرفتم گفتن تا اخرش سرجاش میمونه
مبین نت چجوریخ طرح هلی روزانه همراه اول چیه بدون حجم الان با موبایل که همون قبلی هاست

با اين توضيحت من نخوام از طرح هاي جديد استفاده كنم ميتونم تا اومدن طرح ها سرويس فعليمو طولاني مدت تمديد كنم?!

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or