خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من‌ واشر سرسبلندر سوزوندم یعنی حجم داخلی نامحدود هست ولی حجم بین الملل حساب میشه یا یه جور دیگس
برادر من،حجم داخلی کیلو چنده.کلا 207 تا سایت گذاشتن که پر دانلودهاشون 90 و ورزش 3 هست
لیستشو ببین یه سایت دانلود توش پیدا میکنی
اینا همش برا این بود که سر ما رو شیره بمالن چون باید طبق قانون قیمت اینترنت رو میاوردن پایین.
قیمت همینا هم نصف حجم بین الملل هست.
اگه اینجوری باشه سرعت دانلود 8 مگش میشه 128
البته تو قبلیها هم میزنه ولی ضریب اشتراکشش 1 به 1 هست برا من.
و فقط همون تبدیل بیت به بایت انجام میشه

اسیاتک اینجوری اعلام کرده
عنوان سرويس
۱Mbps
سرویس چابک غیرحجمی ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل)25000
سرویس چابک غیرحجمی ۵۱گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۷۵,۰۰۰
۲Mbps
سرویس کیمیا غیرحجمی ۲۵گیگ در ماه( حجم بین الملل) ۴۰,۰۰۰ -
سرویس کیمیا غیرحجمی ۷۵گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۲۰,۰۰۰
۴Mbps
سرویس کولاک غیرحجمی ۳۳گیگ در ماه( حجم بین الملل 60000
سرویس کولاک غیرحجمی ۹۹گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۸۰,۰۰۰
۸Mbps
سرویس کهکشان غیرحجمی ۵۰ گیگ در ماه( حجم بین الملل 100000
سرویس کهکشان غیرحجمی ۱۵۰گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۳۰۰,۰۰۰
هلاک این جمله هستم

یعنی یه اروپایی یا امریکایی یا شرق اسیا مثل کره و ژاپن و مالزی اینو بخونن
بهت اقامت میدن،اینو بدن گوگل ترنسلیت.کل سرورای گوگل هنگام ترجمش از هم میپوکه
غیر حجمی ،خرید حجم.
از اثرات گوش دادن به اهنگای شهرام شب پره هست که میگه
این شبی که میگم شب نیست

یکی به من قسمت منصفانه و قسمت نا محدود رو نشون بده ممنون میشم !
جدی یا من نمیفهمم یا اینا معنی نامحدود رو نمیدونن ! باو میخواین دزدی کنین دیگه چرا اسم انصاف و خوبی میذارید روش و سر ملت شیره میمالید؟!
هیچ چیز این اینترنت کوفتی که دارن میندازن جلومون به درد بخور نیست ! اون از تعرفه های همراه که بی شرفا معلوم نیست چرا انقدر دزدی میکنن سرش اینم از این.
بخدا آدم میبُره دیگه... به ولله من پریروز با ps4 داشتم دانلود میکردم با همین نت "همراه" علاوه بر این که یه بخشی از حجمم رو خوردن (!) سرعت دانلودشم به طرز عجیبی پایین اومده بود، یعنی در حدی که من 3.4 گیگ اپدیت اورواچ رو از 5 عصر تا 11 شب داشتم دانلود میکردم !
درصورتی که در باقی موارد بالای 1.5مگابایت سرعت میگیرم...
تازه این قضیه محدود به ps4 هم نمیشه روی پی سی و حتی گوشی هم مشکل دارم :)) خدا لعنتشون کنه

تو قرن اتم زندگی می کنیم ،

البته " تو قرن اتم زندگی می کنیم " ش به ما ربطی پیدا نمی کنه .
قرن اتم قرن قبلی بود، الان ملت دارن پیشاپیش توی سیارات دور افتاده زمین میخرن تا اگه یه روزی اتفاقی برای زمین افتاد با اهل و عیال برن اونجا زندگی کنن:D

البته قبول دارم که ما هنوز به قرن اتم هم نرسیدیم:-"

من با اینترنت داغون مخابرات ماهی حدوداً 200 گیگ دانلود میکنم (شبی حدود 7-8 گیگ) در نتیجه این طرح جدید اصلاً بدرد یکی مثل من نمیخوره، ایشالا طرحشون نگیره و همشون ورشکست بشن تا isp جدید از خارج بیاد (آرزوهای محاله، میدونم:-<)

آخرین ویرایش:
اسیاتک اینجوری اعلام کرده
عنوان سرويس
۱Mbps
سرویس چابک غیرحجمی ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل)25000

qdgf_wat8.jpg

درسته که از همون اول همگی مطمئن بودیم این غیر حجمی ها نامحدود نیستن، ولی باز هم حیرت انگیزه وقتی آدم میبینه بین عبارات «غیرحجمی» و «17 گیگ» هیچ فاصله ای نیست و پارادوکسی به چشم میخوره که در تاریخ حیات بشر بی سابقه هست!! یعنی حتی نکردن یه ظرافتی به خرج بدن و مثلاً یه جوری بنویسن که چشم آدم 2 ثانیه وقت لازم داشته باشه بین این ضد و نقیض.
دقیقاً (دقیقاً، نه تقریباً!) مثل این می مونه که بگیم «اصغر که آدم بسیار چاقِ لاغری بود، در 90 سالگی مرد.»

دوستان کسی پرسیده منظور اینا از کلمه "غیرحجمی" چیه؟ شاید معنی کلمه رو تغییر دادن چیه کنارش پس فلان قدر گیگ؟
جدی کسی پرسیده؟ اینا گیگ که دارن کنارش میفروشن بعد تموم شدن ترافیک سرویس اینکه قطع بشه و گیگ بخری یا سرعت محدود بشه رو هم اگه اشتباه نکنم گذاشتن به عهده سرویس دهنده ها غیرحجمی دیگه کجاشه هر چی می بینی حجمه که؟
غیرحجمی فک کنم منظورش جیب ما باشه حجمی دیگه واسه چاپیدن قائل نیستن. با این طرح ها و جدا کردن مصرف اخلی و خارجی هر روز باید گیگ بخریم :|
ببین به کجا خودمون رو رسوندیم که اینطوری "خر" فرضمون کردن یک نفر بالا سر این نیست فقط ازش بپرسه منظورت از "غیرحجمی" چیه همین.

اینا احتمالا تفکرشون از چگونگی استفاده ایرانیا از اینترنت ، تلگرام رفتن و فوقش انجام ی بازی مثل clash royale هستش ! وگرنه این حجم از خزعبلات و مصرف منصفانه و غیر حجمی تو مخیله من یکی که نمیگنجه ! تف تو ذاتشون‌.
هیچ راهی نیست جلوی این تغیرات گرفته بشه ؟ اینا الان اینجوری رفتار میکنن و از کلمات منصفانه و بین الملل استفاده میکنن چند سال دیگه اون اینترنت ملی‌ رو به صورت رسمی تو حلقمون میکنن.

آقا الان همین طرح های موجود رو تمدید کنیم که مشکلی پیش نمیاد (تا اون مدتی که طرح رو داریم). چیزی که الان دارن ارائه میدن از چیزی که قراره ارائه بدن که خیلی بهتره، پس فعلا چند ماهی همین طرح ها رو داشته باشیم تا ببینیم سری بعدی که دوباره میخوان عوض کنن قراره چه بلایی سرمون بیارن!

تو کل دنیا این مصرف منصفانه هس ولی مصرف منصفانه اونا حداقلش 300 گیگ و 1 ترابایت هس در هر ماه و اینکه هرکسی از این مقدار بیشتر مصرف کنه مثلا اینترنت 1 گیگاببتی اش میشه 100 مگ و منظور اینا از نامحدود کردن یعنی نتت قظع نمیشه بعد اینکه این حجم منصفانه رو مصرف کردی سرعت نتت میشه 128 تا اخر ماه و اگه بخوای دوباره برگردی به حالت پرسرعت باید حجم بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or