خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
تو قرن اتم زندگی می کنیم ،

این در حالی که کمترین پهنای باند در زیمباوه بدون زیرساخت های مخابراتی و کلا بدون زیرساخت های اولیه زندگی 400kb هست ، بعد اقایون حضرات روی سرعت 128 کیلوبایتِ صدر عِسلام موندن و بهش افتخار می کنن.
hp77_zimbawba.jpg

البته " تو قرن اتم زندگی می کنیم " ش به ما ربطی پیدا نمی کنه .

زبونم مو در آورد انقدر گفتم این اپراتورها طرحه ، تعرفه نیست. دو روز دیگه طرح جمع کردن کاسه چکنم چکنم دست میگیرید.اینا هم زرنگ هستن اینجوری کردن که امثال ما تا میایم چیزی بگیم بزنید تو دهن ما.سیستم سرکوب خودکار
متوجه نشدم دوست عزیز
بعنی اپراتورا طرحای محدودو جمع آوری میکنن و ما میمونیم و طرح مصرف منصفانه ؟-_-

متوجه نشدم دوست عزیز
بعنی اپراتورا طرحای محدودو جمع آوری میکنن و ما میمونیم و طرح مصرف منصفانه ؟-_-
آره داداش اپراتورهای تلفن همراه طرح هاشون جمع میشن و هر گیگ رو 5000 تومن میفروشن و شما می مونی و این وضعیت جدید adsl

• Like
Reactions: Ps42014 and dooni
آره داداش اپراتورهای تلفن همراه طرح هاشون جمع میشن و هر گیگ رو 5000 تومن میفروشن و شما می مونی و این وضعیت جدید adsl
والا وزیر گفته که این طرح ربطی به اپراتورهای تلفن همراه نداره چون تو کل دنیا نت موبایل حجمی هست ولی این روشن هس که اگه نت adsl بدتر از الان بشه و یا گرون تر از الان بشه، غیر مستقیم تاثیرشو در نت موبایل هم خواهد گذاش البته برعکسش هم صادقه که اگه وضع نت adsl بهتر بشه نت موبایل هم بهتر میشه ارزون تر میشه تا زمینه رقابت وجود داشته باشه

به نظرم اپراتورها میان از فرصت ایجاد شده (حذف شبانه نامحدود) استفاده هرچه بیشتر رو میبرن...اگه گسترده ترش نکنن دیگه جمعش نمیکنن...همین الان اپراتورها به دلیل افت مصرف تماس صوتی نسبت به گذشته به فکر بهتر کردن وضعیت فروش نت هستن دیگه با گرون تر کردن که فقط ریزش مشتری رو به همراه داره واسشون کاری از پیش نمیبرن!!!
بگم من خودم انچنان فرد خوشبینی نیستم ولی این مدلی همش نق زدن اصلا جواب طرح جدید adsl نیست...تنها راه مقابله با هر گرون فروشی / کم فروشی نخریدن هست و بس!!! adsl هستش دیگه نون شب که نیست...وقتی نصف مشتری ها ریزش کنن همه یه تکونی به خودشون میدن!!! فقط کافبه یک دوره تمدید صورت نگیره...یک ماه با طرح موبایل ادم یجوری سر میکنه (اصلا ایده آل نیست و کاملا اینو میدونم) و برای رسیدن به خواسته از یه چیزایی (مولتی/انلاین گیمینگ/4 قیمت از سریال محبوب) میزنی...دیگه از ماجرای قند که همه میدونیم سخت تر نیست که...نه ریختن بیرون میخواد نه دعوا و ناسزا...

• Like
Reactions: mohsen2012
به نظرم اپراتورها میان از فرصت ایجاد شده (حذف شبانه نامحدود) استفاده هرچه بیشتر رو میبرن...اگه گسترده ترش نکنن دیگه جمعش نمیکنن...همین الان اپراتورها به دلیل افت مصرف تماس صوتی نسبت به گذشته به فکر بهتر کردن وضعیت فروش نت هستن دیگه با گرون تر کردن که فقط ریزش مشتری رو به همراه داره واسشون کاری از پیش نمیبرن!!!
بگم من خودم انچنان فرد خوشبینی نیستم ولی این مدلی همش نق زدن اصلا جواب طرح جدید adsl نیست...تنها راه مقابله با هر گرون فروشی / کم فروشی نخریدن هست و بس!!! adsl هستش دیگه نون شب که نیست...وقتی نصف مشتری ها ریزش کنن همه یه تکونی به خودشون میدن!!! فقط کافبه یک دوره تمدید صورت نگیره...یک ماه با طرح موبایل ادم یجوری سر میکنه (اصلا ایده آل نیست و کاملا اینو میدونم) و برای رسیدن به خواسته از یه چیزایی (مولتی/انلاین گیمینگ/4 قیمت از سریال محبوب) میزنی...دیگه از ماجرای قند که همه میدونیم سخت تر نیست که...نه ریختن بیرون میخواد نه دعوا و ناسزا...
طرح موبایلی که می‌گی رو از پدرِ پدرسگِ من می‌خری یا از خودشون؟
الان مثلاً افت کیفیت داشتن میان سرویس بهتر میدن چون اگه سرویسشون بهتر نشه من و تو آپشن داریم که از Verizon یا T-Mobile سرویس بگیریم؟
اون چیزی که داری میگی برای اینکه به نتیجه برسه راهش این نیست که ADSL رو یه مدت با نت موبایل جایگزین کنی، راهش اینه که نه تنها از نت موبایل استفاده نشه بلکه از هیچ گونه خدمات مخابراتی دیگه هم استفاده نشه، وگرنه شما ADSL رو ول کنی بری از سرویسهای گرونتر موبایل استفاده کنی اونا میگن ای وای ضرر کردیم بذار به حرف مردم گوش بدیم؟
یه چیز جالبی که هست اینه که مخابرات الان سرویس غیرحجمی با سرعت 8 مگابیت با محدودیت 20 گیگ (بدون تفکیک داخلی و خارجی) داره ماهی 25 تومن که قیمت هر گیگ اضافه هم 1500 تومنه!
یعنی نه تنها قیمت سرویس 8 مگابیت داره 2 برابر میشه، قیمت هر گیگ ترافیک اضافه هم داره 500 تومن گرون میشه، اونم با تفکیک داخلی و خارجی و احتمالاً ترافیک کمتر.

• Like
Reactions: Sony+
الان مثلاً افت کیفیت داشتن میان سرویس بهتر میدن چون اگه سرویسشون بهتر نشه من و تو آپشن داریم که از Verizon یا T-Mobile سرویس بگیریم؟
اون چیزی که داری میگی برای اینکه به نتیجه برسه راهش این نیست که ADSL رو یه مدت با نت موبایل جایگزین کنی، راهش اینه که نه تنها از نت موبایل استفاده نشه بلکه از هیچ گونه خدمات مخابراتی دیگه هم استفاده نشه، وگرنه شما ADSL رو ول کنی بری از سرویسهای گرونتر موبایل استفاده کنی اونا میگن ای وای ضرر کردیم بذار به حرف مردم گوش بدیم؟

یه چیز جالبی که هست اینه که مخابرات الان سرویس غیرحجمی با سرعت 8 مگابیت با محدودیت 20 گیگ (بدون تفکیک داخلی و خارجی) داره ماهی 25 تومن که قیمت هر گیگ اضافه هم 1500 تومنه!
یعنی نه تنها قیمت سرویس 8 مگابیت داره 2 برابر میشه، قیمت هر گیگ ترافیک اضافه هم داره 500 تومن گرون میشه، اونم با تفکیک داخلی و خارجی و احتمالاً ترافیک کمتر.
ببین حرف من کوچ به نت موبایلی نبود که میگی سرویسهاش گرونتره و غیره...درمون پیشنهادی برای این یه مدت تحریم adsl بود واسه چهارتا pm دادن و فروم رفتن...بله حالت ایده آل یعنی کنار گذاشتن همه ی خدمات مخابراتی خیلی توی حرف خوبه ولی امکان پذیر بودنش؟! زیاد نمیشه روی این آپشن حساب باز کرد که 50% یوزرهای فعال شبکه کلیه بسترهای مخابراتی رو کنار بزارن!!!

اینکه بعد از اعمال مصرف منصفانه سرعت 128 میشه یعنی الان حداقل سرعت رو همون 100 کیلوبایتم حتی میاد ؟ یا میشه 4 کیلوبایت دیگه گوگل هم نتونی باز کنی
سرعتت میشه ۱۶ کیلوبایت=۱۲۸ کیلو بیت!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ClaP TraP
اسیاتک اینجوری اعلام کرده
عنوان سرويس
۱Mbps
سرویس چابک غیرحجمی ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل)25000
سرویس چابک غیرحجمی ۵۱گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۷۵,۰۰۰
۲Mbps
سرویس کیمیا غیرحجمی ۲۵گیگ در ماه( حجم بین الملل) ۴۰,۰۰۰ -
سرویس کیمیا غیرحجمی ۷۵گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۲۰,۰۰۰
۴Mbps
سرویس کولاک غیرحجمی ۳۳گیگ در ماه( حجم بین الملل 60000
سرویس کولاک غیرحجمی ۹۹گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۸۰,۰۰۰
۸Mbps
سرویس کهکشان غیرحجمی ۵۰ گیگ در ماه( حجم بین الملل 100000
سرویس کهکشان غیرحجمی ۱۵۰گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۳۰۰,۰۰۰
هلاک این جمله هستم
در ارائه سرویس های غیرحجمی، ارائه دهنده اینترنت موظف به ارائه سرویس برابر با سرعت اسمی می باشد. همچنین مشترک پس از اتمام حجم قبل از اتمام دوره ناگزیر به خرید حجم اضافه به مبلغ۱۵،۰۰۰ ریال می باشد
یعنی یه اروپایی یا امریکایی یا شرق اسیا مثل کره و ژاپن و مالزی اینو بخونن
بهت اقامت میدن،اینو بدن گوگل ترنسلیت.کل سرورای گوگل هنگام ترجمش از هم میپوکه
غیر حجمی ،خرید حجم.
از اثرات گوش دادن به اهنگای شهرام شب پره هست که میگه
این شبی که میگم شب نیست

اسیاتک اینجوری اعلام کرده
عنوان سرويس
۱Mbps
سرویس چابک غیرحجمی ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل)25000
سرویس چابک غیرحجمی ۵۱گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۷۵,۰۰۰
۲Mbps
سرویس کیمیا غیرحجمی ۲۵گیگ در ماه( حجم بین الملل) ۴۰,۰۰۰ -
سرویس کیمیا غیرحجمی ۷۵گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۲۰,۰۰۰
۴Mbps
سرویس کولاک غیرحجمی ۳۳گیگ در ماه( حجم بین الملل 60000
سرویس کولاک غیرحجمی ۹۹گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل)۱۸۰,۰۰۰
۸Mbps
سرویس کهکشان غیرحجمی ۵۰ گیگ در ماه( حجم بین الملل 100000
سرویس کهکشان غیرحجمی ۱۵۰گیگ در۳ ماه( حجم بین الملل) - ۳۰۰,۰۰۰
هلاک این جمله هستم

یعنی یه اروپایی یا امریکایی یا شرق اسیا مثل کره و ژاپن و مالزی اینو بخونن
بهت اقامت میدن،اینو بدن گوگل ترنسلیت.کل سرورای گوگل هنگام ترجمش از هم میپوکه
غیر حجمی ،خرید حجم.
از اثرات گوش دادن به اهنگای شهرام شب پره هست که میگه
این شبی که میگم شب نیست

من‌ واشر سرسبلندر سوزوندم یعنی حجم داخلی نامحدود هست ولی حجم بین الملل حساب میشه یا یه جور دیگس

• Like
Reactions: IMANOKA
طرحی که الان دارم : سرعت 2Mb (رو 20Mb بسته شده!) همراه با دانلود شبانه ماهی 120 گیگ استفاده دارم، ماهی 30 تومان میدم
طرحی که از این به بعد می تونم داشته باشم : سرعت 2Mb و 25 گیگ بدون شبانه، ماهی 40 تومان...
حالا ماجرای پینگ هم بمونه که پینگ کل کشور به F رفته.
خوب این وزیر جدیده تو این طرحه 100 روزه زد هرچیزی که داشتیم رو به F داد، این سری زرنگ هم بوده گفته حجم هارو isp ها تایین کنن که کسی اعتراض نکنه.
مچکریم که هستی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or